Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nincs valakinek elfekvőben nem használt caberg bukósisak plexi-je amitől megválna? Elrepedt az enyém -
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #148437 üzenetére
köszi ez részletes
. Keresek ilyeneket itthon, mert vissza kéne küldeni ha nem jó a méret így külföld nem játszik.
Ha van ECE akkor bármi lehet kvázi?
NZI MUST II? Az ECE/UN R22.05 -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Mi most a legolcsóbb ajanlott belépőszintű bukósisak?
Egy másodikat kéne vennem -
bigdady
nagyúr
válasz
dellfanboy #147797 üzenetére
Mi lehet a neve a caberg VOX rival plexinek? Vagy bármelyik pinlockos jó?
Lehet nem sokkal drágább egy ajanlott belépő bukó? -
bigdady
nagyúr
Hali
Caberg Vox rival bukóhoz hol tudnék venni/rendelni csak plexit van ötletetek, vagy mivel kompatibilis? Köszi
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nemzeti útdíj oldalon miért nem lehet motorra éves megyei matricát vásárolni? Másnál is volt már ilyen? Azt mondja hibás termék.. -
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #134551 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134536 üzenetére
Ne felejtsük hogy hegesztés volt a korábbi verzió... Azért na
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134522 üzenetére
Nem gyárit vettem hanem 16-ost amit vágott.
Azért kérdeztem a nyomatékot mert azt mondta 50-el tudta meghúzni és érdekelt az közel van-e -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #134513 üzenetére
Persze. Az egész fazer volt a satuban
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134359 üzenetére
Én nem találok sehol ilyet ami 16,75-re vagyis pontosabban abból köszörült pl 16 méretre létezne
-
bigdady
nagyúr
válasz
martonx #134338 üzenetére
Kinek írod?
Mert itt 100 csak a szerelő munkadíj maga, alkatrész és nélkül... Új tengely 130, szimeringek új olaj stb stb, honnan veszel olyat 100-ban megàll…
Nem lett elcseszve semmilyen szerszám nem
mondtam ilyet.. nem tudni honnan szedted
Nem lesz bontott sem beépítve nem mondtam ilyet sem…nem tudni honnan szedted
Gyárilag leeső anya helyett új lánckerék lesz co-val odakötve ami erősebb mint bármilyen csavar. Ha meg nem lehet szétszedni majd akkor jöhet a szerelő meg a új tengely kérdés de csak majd akkor, most felesleges előre majd ráérek akkor gondolkodni rajta.
Ja és nem tervezem eladni semnorbert1998: bocs nem neked címeztem, törölhető
-
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #134337 üzenetére
Semmiképp. Ahogy a képen is volt igen, bazi nagy alàtètet.
Egyébként anya eredetileg mennyire szorítja be a lánckereket azon a meneten? Amin ugye vanMert a tengely fogak simán làtszanak ha teljesen be van tolva a lànckerèk
-
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #134332 üzenetére
Nem. Kobaltos csigafúró. Teljesen új volt. 220v
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Somatom #134318 üzenetére
Csak a méret miatt gondoltam mivel nincs rajta a menet így pont jó rà méretben de ok. Most 16.75mm a csonk. Mekkora anya lehet a jó?
Egyébként a lànckereket mennyire nyomja neki általàban az anya a motornak? Mert ha teljesen be tolom falig fogaskereket akkor ezen e végén kint a tengely foga. Vagy ez azért csúszik valamennyit a fogakon?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Teasüti #134316 üzenetére
Áhh esélytelen annyira kemény. A menetfúró nem is lett erőltetve felesleges
A tengelycsere kezdetektől alternatíva csak az utolsó a sorban
Ha más sem tudja megfúrni akkor rendelek egy gyári anyát és az lesz oda hegesztve a vègéhez azzal elmegyek pár évet aztán ha kell új tengely lesz vagy eladom alkatrésznek az egészet, vagy megy a méh-be -
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #134276 üzenetére
De még mennyire hogy nem
Kicsit olcsóbb mint szétkapni a blokkot meg új tengely…
Hol tudok venni ilyet vajon? Neten adapterként nem találom. M16x1 menetmetsző adapter? -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #134269 üzenetére
Ezzel vajon kivétel nélkül lehetne ràmetszeni új menetet? Ekkora helyen is?
[kép] -
-
bigdady
nagyúr
válasz
-Mosquito- #134252 üzenetére
Messze lenne a tengelytől a csavar feje nagyon nem? Lásd kép
-
bigdady
nagyúr
válasz
-Mosquito- #134247 üzenetére
Fazeren jóval jóval kisebb az a lyuk sajna. Az egész 16m aminek a közepén van a lyuk
-
bigdady
nagyúr
válasz
-Mosquito- #134234 üzenetére
Ez is jó ötlet, köszi, bár ilyen kis lukba nem tudom tudnak-e menetet vágni, meg szerintem rezonálás kiszedné. Most így néz ki: [link]
Bontott féltengely? Nem látok ilyet a linken, de hasznos, itt van minden is -
bigdady
nagyúr
Végleg odarögzíteni a tengelyhez amit Somatom is mondott miért gond? Kérdezem
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Somatom #134191 üzenetére
Egyébként lehet ez lesz hiszen a tengely így is úgy is kuka és nem gyengítenèm furással
Co-val odahegeszteni és kész az erősebb mint bármelyik csavaros anyás megoldás. Ha meg cserélni kell később bármit akkor úgy is szét kell kapni majd az egész blokkot és cserélni a tengelyt is meg lànckereket is. -
bigdady
nagyúr
válasz
norbert1998 #134195 üzenetére
Lehet én is valami ilyesmin gondolkodnék első körben mielőtt szét kéne kapatni a blokkot. Hogy érted két négyes csavar húzza fel a lànckerékre?
-
bigdady
nagyúr
Gondolom az nem kis meló meg egy rakás lóvé. Kuka a motor?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134164 üzenetére
Most már én is nagyon kiváncsi vagyok akkor
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134159 üzenetére
Hétvégén lekapom a burkolatot
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134157 üzenetére
Érzésre hangra minden oké, kattan ahogy kell, ki is alszik az N, majd kuplung elenged és meg se moccan és le se fullad. Fordulat megy fel de mintha üresben lenne magyarul. Simán felvàltok 5-ig meg vissza de semmi a vàltás hangon érzésen kívül. Tényleg mintha nem lenne rajta a lánc. De nem súrlódik semmi.
Ha leàllítom és úgy tolom akkor kattog valami (akárhányadikban hagytam tudom tolni)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134155 üzenetére
Kattogás csak toláskor van! A motor hibátlanul jàr. Ha jár a motor nyilván nem is hallom ha úgy tolom mert nem hangosan kattog (de nyilván akkor is kattog lényeg hogy nem szabadba)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134149 üzenetére
Önerőből gondoltam hogy nem moccan. Vagyis berakom egyesbe kattan ahogy kell N lámpa kialszik kuplung elenged, majd gáz és egy helyben áll. Felvàltok kettes ugyanez és úgy tovább.
A motor tolható.
De majd csinálok videót
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134147 üzenetére
Fokozatokat beveszi hangra érzésre minden oké. Csak a motor meg se moccan egyik fokozatban sem... Ezen nem tudok mit benézni ez tèny
Kvázi csak tolással lehet A-ból B-be juttatni és akárhànyasban van, tolható a motor (csak kattogó hangja van ha van kuplung ha nincs) -
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134144 üzenetére
Erővel is próbáltam klattyan az ahogy kell de sajnos semmi nem történik. Hangra egyébként minden olyan mintha jó lenne az egész. Tényleg mintha nem lenne rajta lánc, simàn felvàltok 5-ösig meg vissza.
Rendesen nekifutásból hármasban ráindítottam és rádobtam magam utána lett ez. Vagy lehet léptető villa…Baccus: a videón is látszik marha laza lett, lóg. Előtte max pár centit lengett ki ahogy kell akkor sem ültem rajta
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134138 üzenetére
Sajnos nem vált menet közben sem. Kicseréltem az aksit pöcre indul de levegőben vált, üresben marad hiába váltok guruló kerék mellett is akár. (Közben jelzi műszerfal mikor van vagyis kéne üresben lennie, az tökéletes)
Betolástól szétment volna a fogaskerék vagy az egész váltó? Tolni lehet de kattogó hangot ad gurulás közben -
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134138 üzenetére
Na ezt kipróbálom majd, mert igen álló helyzetben próbálok váltani mivel aksi miatt nem indult be köszi
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134136 üzenetére
Jelzi az üreset és nem üreset arra gondoltam (N). Aszerint minden rendben, csak hát nem így van a valóságban
-
bigdady
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #134134 üzenetére
Elektronika szerint ki tudok jönni de két sebességben maradt valahogy igen
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vittem volna olajcserére a fazert de aksi le van merülve ezért hármasba megpróbáltam betolni. Na azóta sebességben is gurul és kattog üresben is tolva
Szétment a váltó? -
bigdady
nagyúr
válasz
-Mosquito- #133936 üzenetére
Nem vártam meg, megrendeltem a szokásos 10w40 shell ultra-t api sm jasoma2-t
-
bigdady
nagyúr
Egyébként ha sokat áll a motor és keveset megy és csak nyáron inkább akkor se sokat akkor másfajta motorolaj ajánlott mint a 10w40?
-
bigdady
nagyúr
Hali
FZ6-N fazerbe melyik akkumulátort érdemes szerintetek? Mi ajánlott? Csereérett lett a benne lévő YT12B. (Asszem 12v 10ah bal). Yuasa 24.500 Ft nem semmi jól felment az áraAnnàl olcsóbb ajánlott van? Sokat nem megy a motor így állni kéne főleg. Sajnos..
[link] -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Osram Night Breaker Laser H4 vagy Osram Night Racer 110 64193NR1-01B H4?
Melyik ajánlott? Night breakerről jókat olvastam, de a night racer a motoros verzió. -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #120826 üzenetére
Kösz akkor nem jól kerestem, mert nekem adott ki mindent.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Manualban nem találtam nem tudja valaki milyen első izzó kell a 2004-es fz6-ba? H4 vagy H7?
Night breaker ajánlott egyébként? Valami jól láthatót keresek -
bigdady
nagyúr
Hali
Matrica ellenőrző kocsi hátsó rendszámot is le tud olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest