Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
goofy85 #135372 üzenetére
Ne törődj a megmondóemberekkel, örülj csak a motorodnak, és élvezd a dolgot!
A kocsisoros előremenésre hamar rá tud állni az ember. A vidéki túrák meg már igazi élményfaktort jelentenek! Azon se lepődj meg, hogy eleinte minden, de minden jó lesz! Ha sokat motorozol majd, ez idővel átalakul, és a közeli helyek már nem jelentenek annyi pluszt, mint most, de addig is élvezd ki! (Én pl. már nem ülök fel a motorra, hogy átmennyek a Mecseken, mert annyiszor megvolt már.)Viszont arra figyelj, hogy az ember egyre bátrabb is lesz! Az első olyanra a mai napig emlékszem, amikor egy egyenesben picit jobban meghúztam a bajszát, majd amikor jött a kanyar, jött a "hú b@szdmeg!" érzés, és a padkát néztem! Nagyon beszartam, de szerencsére volt akkora mákom, hogy levettem a szemem a padkáról, és megpróbáltam elkanyarodni. Természetesen a motor simán elfordult, de az érzés nagyon megmaradt! Amíg az ember nem szerez rutint, addig könnyen kerülhet ilyen szituba, és az az igazság, hogy utána sem nehéz!
Menj el tréningre! Tényleg! Kb. 2 tank benzin ára, és életet/motort ment ilyen helyzetben! Tökmindegy, hogy Drivex, Honda, Dodor, vagy bármi mást választasz, csak menj! -
válasz
goofy85 #135372 üzenetére
Pesten motorral menni rengeteg időt megspórol, én máskor még a kis 125-össel mentem fel, igaz szétültem a seggem, de bent konkrétan csúcsidőben is oda mentem, ahová akartam, persze idézőjelesen.
Értem mit írsz, ha ott élnék biztosan valami maxirobogót preferálnék, agglomerációból persze más lenne a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Jófogás tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest