Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
V.Stryker
Remélem már jobban vagy, végül egyedül indultam el a túrára. Délben indultam, este 8-ra értem haza. A Mátraházai szerpentines részen elég sok kanyarban sóder felhordás volt, valamint kint voltak a rendőrök is, engem nem állítottak meg. Szilvásvárad és Bátonyterenye között elkapott az eső, kénytelen voltam felvenni az esőruhát. Összegezve az esőt leszámítva jól sikerült a karika, jól éreztem magam. A majré csíkból lefaragtam, most már csak 1 centi van, amit majd Kakucson el is tüntetek. Ha jól tudom te már voltál ott. Ha kimegyek akkor maradhat minden a motoron, vagy le kel szerelnem pár dolgot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest