Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz meridarider #9995 üzenetére
Ha azzal meg vagy elégedve akkor maradj is rajta, mert az 1.1 szerintem is nagyon tuti. Elég az a ram is, ha van üres akkor nincs gáz. Majd ha mégis fogyna ő magától kiszed belőle dolgokat, felesleges killezni , csak fogyasztja az akkut az ilyesmi.
Zöld kamerásoknak kicsit többet kell múókolni ezzel az eu-s defy+ rommal, és nincs olyan gyors sem mint az ms2 1.1Neked azért nem világosabb, mert a greenbreadmod kernele "javította" ezt. (Nem olvastad a xda-s írásomat? )
(Amúgy walter most akarja ezt a defy+ romot alapnak használni az ms2 2.0-hoz)
(#9996) AizawaKouta: Nálam lámpafénynél nem is világítanak a gombok. Végre a hiv. nightly-ban jó az auto fényerő. Azóta vissza is álltam cm7-re.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
meridarider
tag
ja és nekem egyáltalán nem világosabbak a gombok az miért lehet mindenki ezen problémázik nekem meg pont hogy tetszene és nincs
God hates us all.
-
Neck
veterán
Ez még a kínai upgrade-je. A 2.0 fog majd a defy+ romból építkezni.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
AizawaKouta
tag
Most hogy nézem az xda-s Nightly romba amit utoljára használtam a hivatalos előtt 23fps volt videóknál, a hivatalosban meg csak 20 fps wide módban. Nem mintha nekem számítana, csak remélem ebben is utoléri a másik verziót.
Mostanában állítgattam az automata fényerő szabályzót, és már jobban látom a kijelzőt ha fény felé fordítom a telót pl. szobában. Persze mert halványabb a kijelző és a lámpa is zavarja a szemem. De szerintem az alap értékek magasak lehetnek egyeseknek, azaz napfényben sem 100% a fényerő. Főleg ha a fólia valamit bekavar, akkor érdemes utána állítani, ill. ellenőrizni. A billentyűzetnek se kell lámpafénynél világítani szerintem. -
meridarider
tag
hmm én most elvesztem kicsit segítsetek csak az elmélettel van probléma
namost MS2Ginger van fent 1.1 walter legujabb kiadása Greenbreadmode 3D fix ésatöbbi
teljesen hibátlan;
namost ez defy+ rom ? teljesen új kernel meg minden vagy a régi milestone 2 port használható verziójamás.. ezzel a rommal annyi bajom van hogy hihetetlenül eszi a RAM ot 800 Mhz bőven elég neki minden gördülékenyen fut de alig van 100 mega szabad ramom appkiller után ellenben a CM7 vagy MIUI 200+ al, ez miért lehet?:S
God hates us all.
-
-
RootRulez
félisten
Gyári cucc.
Hosszan a Home-on, Widgetek, Energiagazdálkodás. Eztán bejön, hogy miket akarok kipakolni a widgetbe.
...
De van pl egy Widgetsoid2.x nevű alkalmazás, ami tudja, amit az Extended Controlls, ingyen... Csak ugye itt CM7-ben annak sincs értelme.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Lacopapi
addikt
Gondolom,a mobil data-ra van kihegyezve...nekem van előfizetésem,tehát nem érdekes,de hogy a wifit miért nem fogadja el azt nem tudom....hacsaknem az a baja,hogy nem vagy felcsatlakozva,hiszen a csatlakozási kényszert jelzi.
Neck...sajna a Defy+ -ban nics ilyen...nagy kár,mert én is szívesen használtam anno.Nem is értem miért vették ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacopapi
addikt
Szeretné beállítani a blur-os contactodat...persze,ha engedélyezed a netet,akkor eltűnik,de elvileg a wifi-vel is így kellene lennie...mintha két lehetőséget ajánlana fel.Kattints rá az értesítésre,aztán nézd át,nem olyan bonyolult az
Nna 42 óra elteltével lett 50%-os az akksi....nem rossz ez
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
17-es nightly után nálam kellett egy kamera app data törlés mert fekete képet csinált.
(#9985) Lacopapi: Ja, sajna zöldeknek meg pont hogy bonyolultabb mint a kínai változatok. Sőt, -már ugyan mondtam- a kínaiak kicsit bővebb tudásúak is.
Na de ez még csak az első rom. Majd lesz még itt nekünk való is(#9987) HWSW: Az csak akkor van ott ha nincs engedélyezve a mobilnet (bár ebben nem vagyok teljesen biztos).
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz AizawaKouta #9981 üzenetére
Ez megvan köszi, minden ki is van téve. Én a stílusára voltam kiváncsi, de most már kaptam linket a "színezéshez" is
-
chab7
addikt
ILYEN gombokat hogy lehet tenni az értesítési sávra?
-
kano
nagyúr
válasz RootRulez #9958 üzenetére
Mi ez az adatszámláló?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
natë
nagyúr
Valaki a minap ilyet keresett..
-
domerator
veterán
CMIUI romra rá lehet flashelni a sima MIUI-t, vagy a WAJKIUI-t egy cache/dalvik súrolás után?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
-
RootRulez
félisten
10 percig települt a 17-es CM7? És megy benne a 720p? Jól értelmezlek?
Lacopapi Beugrott. emberünknek cserélték a zöldet pirosra és most elvélt, hogy így a 720p is megoldható.
Csak ép beillett, amire én következtettem is az aktuálisba...
chab7, HWSW Igen, lelesett.
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Múkodik a 720p.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
hüüüüüm???
nem tudtam mire vélni...
[ Szerkesztve ]
-
SlausK
tag
Jó estét!
Gondoltam adok egy helyzet jelentést. Sikeresen megtörtént a ROM csere. Volt már fent WIUI, CMIUI, CM7, de már volt, hogy visszatettem a gyárit egy félnapra . Most 3. napja használom ezt: cm7-111002-1446-NIGHTLY-Jordan. Méreten kívül van eltérés ettől: cm_jordan_full-14, illetve megéri cserélnem a 14-esre? Észrevettem, hogy amelyik oldalról leszedtem a most futó CM7-et az már nem elérhető ( azt hiszem valami "tanguy" volt a címében ). Azzal mi lett?
Láttam a VSel doksit, mindjárt bele is írom a saját értékeimet, de itt is megosztom őket.300/18
600/28
1000/48
Quadrant pontom 2593.A BootMenu CPU beállítása között találtam egy olyat, hogy Load all modules vagy valami hasonló. Azt érdemes bekapcsolni?
SetVSel-el állítom most már az órajelet és van ott két pipálható opció:
- Apply SDcard speedfix
- Set vm.min_free_kbytes=4096
Ezek mit csinálnak, illetve érdemes bekapcsolni ezeket?Kicsit sok kérdés, de az a biztos, hogy ha tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.
Előre is köszönöm válaszaitokat. Üdv, SlausK
-
HWSW
tag
Ez most kajak 10 percig butul?Mire elküldtem, bebutult!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Hehhe... az nekem is megvan... épp ma olvasgattuk a rakparton a rosszul kivilágított éttermi árlapokat a teló vakujának a fényénél
Szerk.... csak megvolt... ma a MIUI saját Torch-ját használtam.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
Próbáld a programkezelőben a datáját törölni, hátha az segít.
Amúgy meg Tiny Flashlight
Még "nínózni" is tudLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Innen sem lehet vásárolni...
-
atedg
tag
válasz RootRulez #9955 üzenetére
ha a gyári "energiagazdálkodás" widgetre gondolsz akkor az nem mérvadó mert a képernyőt fehéríti max fényerővel, nem a ledet kapcsolja mint az extended controls
de amugy a "torch" app is kapcsolgatja... de nekem az EC tetszik...
szerk:
most olvasom a 17-es changelogját....talán pont erről van szó : Torch for 2010 line...vagy ez mi?ja rootrulez:
ahogy mondod de nekem nem megy[ Szerkesztve ]
-
atedg
tag
hali!
az extended controls widget vaku kapcsolóját használja valaki?
kipróbálná valaki ha megkérhetném?
nem tudom hogy talán a CM7rc1.5 óta, de nem kapcsolja be a vakut.
amugy a camera bekapcsolja szal mükszikkösze
-
chab7
addikt
Ja akkor a nordic rövidítése.
Én a 0828-as gappst használom. Újabbról még nem tudok. Ehhez van külön talk is.(#9930) mira72: Hoppsz, igaz de odaát is próbálok segédkezni + az asszony is itt huzingálja a fülem hol ezért hol azért.
[ Szerkesztve ]
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! Wifi problémám van CM7 RC 1.5 alatt. Mikor felraktam még működött, fogta ajelet, bár azt észrevettem, hogy elég gyenge érzékenységgel. Most meg már fel sem lép, pedig ott állok a router mellett.
Bnőm Iphone-ja, de még egy ZTE Blade (gyári 2.2) is közepes erősséggel fogja a jelet...
Mi lehet a gond/megoldás?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
premete
veterán
Romrakóknak csemege: [link]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tarnagy
aktív tag
Mint már írtam volt, a WIUI-ban sajnos, nem találok wifi-hotspot beállítási lehetőséget, csak usb-n lehet megoszatni az internetet. Van valakinek tippje, hogy ezt meg lehet-e oldani külső applikációval? (A tether-program, amit letöltöttem, csak peer-to-peer) A Kindle-olvasóm miatt kellene, az csak AP-t (acces pointot) vagyis hotspotot fogad el.
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #9929 üzenetére
Akkor beírnak nekik az üzenőfüzetbe.....
Azt állítasz be magadnak,amit csak akarsz,meg persze amit enged a teló
HWSW jó a link,de miért pont a legbonyolultabbat választottad? Pláne,hogy a CM sorozat Nightly-jai gyorsabbak és semmivel sem rosszabbak mint ez.Mondjuk nekem ez van fenn,de én ződ vagyok,most kapcsolok,hogy Neked meg már piros a szemed...akkor könnyebb dolgod van,legalább látjuk hogy csakugyan mindenben Bayer -e a Bayer
Mira72 ...inkább másképpen értelmeztem (ha érted)
[ Szerkesztve ]
-
HWSW
tag
Na, rávettem magam, hogy feltegyek egy defy+ romot. Gondolom ez jó, nem? [link]
Csak egy kis megerősítést várnék, és ha ez nem jó, akkor egy linket kérnék, hogy melyiket tegyem fel. De ha elrontok valamit, és megint el kell küldjem gariba, kutya egy világ lesz...[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz domerator #9929 üzenetére
Az betesz egy új oszlopot, nem?
(#9932) Lacopapi : Megent nem figyeltél miről is volt a kérdés
(#9933) chab7 : Te se figyeltél, miért is akar a kollega feltenni +os romot Ugye neki cserélték garba a cam.ot és ződ bepirult ...
Én alig vagyok itt, de pillanatok alatt átnyálazok mindent
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Neck
veterán
válasz szabof1 #9923 üzenetére
Most próbáld ki.
MOD: Látom, sokan elkezdték írni. Tolja bele mindenki az értékeit, úgy lesz hasznos.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
rumcais
csendes tag
Sziasztok, Régóta követem a topicot és megtettem pár dolgot. Tapasztalataim: először felraktam a Wajkui 1.9.23-at, szerintem szuper, nagyon tetszett de nem működött vele a cardock és nem működött az autorádió bluetooth kihangosítása sem. Utóbbi esetében leállította rádiót de a saját hangszoróján szólalt meg.Próbáltam cardock-okat telepíteni de mind elszállt hibával. Nekem ezek fontosak, így cseréltem CM7 Nightly 14-re. Az stabil, és minden működik rendesen. Érdekes hogy nekem zöld, feleségemnek piros lencsése van és az övé lassabb a CM7-ben és a gyáriban is. Többet gondolkozik ablak váltások között.Vajon ez miért lehet? Köszi az eddigi tudást!!! Üdv
-
chab7
addikt
Feltehető, bár én a 179-2 CEE-t ajánlanám alapnak. És utána a nightly.
en.ND - ez amúgy milyen lokalizáció?(#9922) croli: Romcserénél érdemes eljátszani. Annyit kell csak, hogy fullra töltöd (én + egy órát szoktam még) aztán vagy az appal nyomsz egy calibrationt, vagy csak simán a recovery-ben battery wipe. Majd lemeríted, aztán feltöltöd fullra. És ennyi. Ezzel bekalibrálja magának a min és max értékeket, és jobban fogja tudni saccolni éppen mennyi van még az akkuban.
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Valaki elmagyarázná mire jó az akksi kalibráció mit csinál mikor kell stb??!!
-
romo77
csendes tag
szeretném megkérdezni, hogy a jelenlegi
Moto_Version.34.177.5.MB525.Retail.en.ND
2.2.2-es rom-ra feltehető a cm_jordan_full-14Milyen google apps Verziót ajánlotok hozzá?
segítségeteket előre is köszönöm
-
Neck
veterán
válasz AizawaKouta #9917 üzenetére
Nekem a Defy+ van fent, azzal annyi. Még nem értem el az alját, ezzel a beállítással teljesen stabil.
-
chab7
addikt
válasz anglergab #9913 üzenetére
Ez bármilyen linux alapú fejlesztés nightly-jában, vagy mondhatni linux disztró (rolling release) napi szinten követésénél előfordul. Valamit mindig fejlesztenek benne.
De a Defy cm7-nél én nem találkoztam még hibával mióta használom. Érdekesen olvasom a sok panaszt itt is meg az xda-n is. Nagyon ritka mikor az a cm7 bűne.(#9914) beluudj: Ez a spanyol froyo kernele.
(#9915) Neck: Ja, ezt akkor el is felejtettem mondani, de nem engedett be.
(#9916) mszl: Ebben vannak infók erről: [link]
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
NIncs valakinek téglázott Defy-a?
Kellenének belőle a házrögzítő csavarok. (Egy PH-s kolléga igéri 1 hete, de mára "elvesztette"). -
mszl
aktív tag
Szaisztok!
Olvasgatva a ROMOK-ról többször láttam már ezt:
CG31, CG39 removed némely sbf romnál
mit jelentenek mit tartzalmaznak ezek a file-ok?
KIbontva az sbf-et látom is de akkor sem jövök rá.
Csak azért, hogy aludni tudjak, és az ember mindig tanul...A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
Neck
veterán
Na, megcsináltam hogy bárki meg tudja tekinteni (elfelejtettem korábban )
Nekem a nevemnél lévő értékek vannak beállítva, azzal stabil a telefon.
-
anglergab
addikt
Tehát van hivatalos CM nightly build Defy-ra. Itt nem szokott fluktuálni a minőség/megbízhatóság? ZTE Blade CM nighty-knél gyakori volt, hogy kijavítottak bugokat aztán pluszba újabbakat bele is raktak. Szóval nem igazán lehetett számítani a nightly-k bugmentességére.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
"Plusz én sem szeretném ha HTC-s lenne a Motorolám. (Mint ahogy azt sem szeretném ha Bluros lenne a HTC-m"
Ezt meg tudom érteni...
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz anglergab #9907 üzenetére
Nálam a hivatalos nightly az etalon (jelenleg 14-es), arról van is nandroid mentésem, mindig ahhoz térek vissza a "kalandozások" után.
(#9908) Nxn908xxx: Ez sajna csak froyo, és mivel bugként a blútyúk füles nem megy, nálam már alapból ki is esik.
Na meg amit felettem mondanak.
Plusz én sem szeretném ha HTC-s lenne a Motorolám. (Mint ahogy azt sem szeretném ha Bluros lenne a HTC-m )[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Nxn908xxx #9908 üzenetére
Ahogyan elnézem,kínai alapra kellene feltenni,azt meg személy szerint nem szívesen cselekedném,de bluetooth fájlátvitel nem megy,tehát már nem is érdekel....a sense nem rossz,de beleuntam a HTC-imnél
....mondjuk az,hogy a 720p nem megy,nem oszt,nem szoroz ződeknél.[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Mi a véleményetek erről a romról?Félreértés ne essék, nem fogom lecserélni a cm7-et erre
-
chab7
addikt
válasz anglergab #9905 üzenetére
Ezt sajna pontosan nem tudom, de gyanítom hogy így van. Már csak azért is mert ha feltehető másik kernel és még szerkeszthető is lenne akkor nem lenne ekkora baj a zárt bootloader.
Xda-n kellene az egyik nagykutyától megkérdezni.
Amúgy az eddig megjelent hivatalos romok, és vezrióik itt vannak összegyűjtve: [link][ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Nem, leállni nem fognak. Tesztelni fognak továbbra is dolgokat a tanguyon is (főleg ami kifejezetten Defy specifikus vagy nem éppen teljesen free). De a fejlesztés már a hivatalos mederben fog folyni.
(#9898) anglergab: Kernelek vannak, de én még nem láttam másik kernellel játszani senkit, csak amik az eddigi hivatalos romokban jelentek meg.
(#9899) Erlter: Ez valószínű a 2.2 CEE kernel (ami a cm7-ben használatos.)
(#9902) anglergab: CM jelenleg a 2.2 CEE kernelt használja (179-2), plusz vannak boot verziók amik meg a spanyolt (179-4) és láttam már az ázsiában kiadott froyo kernelt is használva (annak más a számozása: 36-1.7)
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Amit linkeltél, az az egyik kernel (és recovery?) binárisa, tehát gépi kód, amit a Defy CPU-ja végrehajt (általában néhány MB). Nekem kernel forráskód (tehát szöveges programkód; általában több száz MB) kell majd, remélhetőleg a CM kernelé elérhető.
@chab7: a CM kernele milyen eredetű? A gyárin alapul, vagy teljesen egyedi? Egyébként a CM-es kernel forráskódja letölthető? USB host-hoz lehet, hogy szükséges lesz módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
Jóóó ideje nem követem ezt a témát, mert a Nordic+Rc1 tökéletesen működik.
Csak bepillantottam, és látom, hogy lehet rendelni piros kamerát. Egy linket dobna valaki, hogy honnan? És jól értem, hogy még senki sem csinált ilyet sajátkezüleg?
KösziHirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest