Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz mira72 #11997 üzenetére
Hja, hálistennek ahogy írtam is, rengeteg időm van mostanában (volt ez másképp is). Azért egy rom próbálgatása, boncolgatása nem vesz el sok időt, mivel általában már meg sem próbálom belakni
A CM7 most úgy tűnik összeszedte magát (vagy a telefonom), a WiFi-t viszont feszt dobálja...attól tartok ez MiUi-n nem lenne másképp, mivel ugyanazt a drivert használja.Láma nem vagyok, romot úgy telepítek ahogyan kell, sosem backupolok. Olyan romot akarok használni, amire jó ránézni (ok, ez tőlem függ), stabil és mivel a wifit sokat használom, nem dobálja le.
Én azt is nehezen tudom egyébként elképzelni, hogy van olyan ember akinál gyorsan 30+ fps-sel, lag nélkül fut a stock ADW...röhögnétek ha látnátok nálam milyen. Pláne egy LP után.
Elkalandoztam és nem is tudom, mit akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
nekem meggyőződésem hogy a mért értékek nem jók a programban.
gondoljuk végig: 2,4 V alatt az akku gyakorlatilag halott, ezért nem engedik 3,2V alá vagy itt minden fogyasztót le kell kapcsolni róla (visszafordíthatatlan károsodás éri).Keresem a cm kernelben, esetleg valaki nézhetne egy gyári kernelt az akkukijelzés és használatról:
valami ilyesmi kell legyen:Ez a kalkulációs rész a board-swift.c ben :
695 sor
u32 calculate_capacity(u32 v)
{
int i;
u32 cap;
printk("%s: batt_vol=%d\n",__func__,v);
for(i=0;i<ARRAY_SIZE(tbl);i++){
if(v<=3200){
cap=0;
break;
}
if(v>=4200){
cap=100;
break;
}
if(v>=tbl.vol){
if(i==(ARRAY_SIZE(tbl)-1)){
cap=99;
break;
}
continue;
}
cap=tbl(i).capacity;
break;
A táblázat pedig ami az egyes feszültségértékekhez rendeli a százalékokat az pedig az
charging_table.h fájlban lakik.الغريبة في هذا الكوكب
-
mira72
őstag
válasz domerator #11995 üzenetére
Visszakeressek és tényleg írjak mindenhez, ha van ötletem?
A Te gyári android sötét színek kontra miui-s ájfonos színvilággal kapcsoltban se szóltam semmit ( mert szerintem eget veregető baromságot írtál .. és nem akarok vitát.. ), nem azért mert egyet értek, hanem mert ha ájfont akarnék azt vennék, nem mást próbálnék arra alakítani (suzukimra is ugye hiába rakok merci jeletez így hüleség jobb ha azt írom példának hogy: ha a suzukiba bőr ülést teszek attól nem lesz merci ... mielőtt vki ebbe is beleköt ) ...
Ja, és szerintem többet túrázok a telóval mint Te, és sose volt olyan bajom hogy nem látom a kijelzőt ( tény hogy a fényerő olyankor nem automatán van hanem maxon.. )
Az meg hogy azok a fos témák amiket le lehet tölteni .. no commentMozzarella is dettó azokat a hibákat írta le miui-val kapcsolatban amiket én tapasztaltam ( bootolási hibák,fc-k, véletlen restartok .. stb.. ) , innentől magyarázza meg valaki hogy nála rendesen működik ... saját magát járatja le.. mint kb a 4-6 napos sok wifis akku használat... szerinted? nem így van? ( válasz nem kell.. felesleges.. )
Mozzarellának meg van ideje ( mint már írtam anno irigylem érte ) .. küzdjön csak azzal amivel akar ... én CM7-et feltettem, majd az alkalmazásokat amiket használok, és használom ( na MIUI ebbe is szarabb hogy minek van benne annyi szemét.. tudom ki lehet szedni telepítés előtt.. de...felesleges meló... )...
Ui.: Nálam CM7 alatt jó a WIFI, de MIUI alatt gyorsabb kicsit.. hű, de jó, telóról akarok le/fel.tölteni talán hogy nem elég a kb. 8/5 megabit hanem kell a 10/6 ??
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
-
kano
nagyúr
Beszélgetésre annyira sokat nem használom, de WIFI-re esténként elég sokat. De mondjuk beszéd is volt ebben kb. 1 óra.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Hogy nézed meg a 0%-nál a mV értéket? Nekem most Defy+ rom van rajta és 3618mV és 17%-on áll. Nekem nagyon soknak tűnik a V érték. Igaz, hogy ez csak az első kalibrálás és már a 4. napja megy a teló.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
natë
nagyúr
válasz tarnagy #11984 üzenetére
Nekem nagyon bejön, rettentően úntam már a lapos droid launcher külsőket/témákat. Telerakhatod te widgetekkel, akkor is ugyanolyan marad. Ráadásul a LP esetleg Go L. Ex-en kívül (talán ADW ex) a többi launcher hulladék. A MiUi saját launcherét most nem hozom föl, az egyébként is korrekt.
A launcher pro sebességét egy társa hozza, a Launcher 7. Point.
Más: wifinél mi az ajánlott transmit power beállítás?
CHAB : [link] NE TÖLTSÉTEK, NE RAKJÁTOK FEL, MERT HALÁL FIAI LESZTEK...és elqrjátok a telefonotokat.
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz CoolBoy323 #11987 üzenetére
Beállítottam, a a Total és a Stored át is állt, de a Measured, azaz a masina által mért érték maradt, most 15 mAh. Nem értem az egésznek a logikáját??
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
chab7
A 29-esben van valami okos újdonság? Jómagam még nem raktam föl egyik nightlyt sem a stabil verzióra.
MÁS:
A 3. Battery Monitor mérés eredménye:
Max: 4176
Min: 3049
Ez eddig jó.DE:
Measured stored: 15 mAh !!!!!
Total: 101 mAh !!!!Hát ez mi a fészkes fene???
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
chab7
addikt
Na ezt nevezem már jó készenléti fogyasztásnak. Ha nem nyúlnék hozzá, meglenne a szűk egy hét
Most a 18/28/48 -as vsel értékek, vannak tesztelve.
Csak ajánlani tudom minden új romot felpakolónak a 3 töltési ciklus végigcsinálását (100%-nál elkövetett wipe battery után).
Tökéletes akku kijelzés, nincsenek fura esések.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Nataniel
senior tag
Egy kis statisztika:
Launcher körkép,avagy vannak még jó dolgok. időpont:2011.10.15. Megnézték:311-en
Motorola Defy - Több Érintést ide! időpont:2011.10.15. Megnézték:218-an
Sony-Ericsson XPERIA X8 Rootolása Eclair (2.1) alatt.időpont:2011.10.14. Megnézték:97-en
Motorola Defy - Bootkép csere időpont:2011.10.13. Megnézték:189-enNem számítottam ekkora nézettségre
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
chrisx1
tag
válasz rum-cajsz #11981 üzenetére
Ja, közben éjszaka keresgéltem neten, és úgy látszik nem én vagyok az első!
Külföldi fórumokon több eset is van, de úgy látom konkrét megoldást nem találtak. Volt akinek nagyon sűrűn csinálta, de flight módban nem, illetve volt akinek a sim cseréje megoldotta a dolgot, volt akinek a froyo feltelepítése után jött elő a probléma... A legtöbb esetben, ha cserélték a telót, ugyanúgy megmaradt a probléma. Hát nem örülök, de hétfőn visszaviszem a telefont, ráadásul ahol vettem ez volt az utolsó darab! -
premete
veterán
válasz hodostamas #11979 üzenetére
Én majdnem megvettem múlt héten egy HD7-et, már nálam is volt pár napig, illetve egy Titant is megnyomkodtam. A fájlmásolást elfelejthetjük, nincs benne ilyen, ahogy az ájfonban sincs, sem egyszerű programtelepítés. Mondjuk a csempés mango jól megy, nem úgy, mint a windows8-on, érintőképernyő nélkül. Viszont egy rossz gombnyomás romfrissítéskor, és a készülékek "half-bricked" állapotba kerülnek: az a rom, ami fent van, megy, de a bootloaderben nincs többé usb-kapcsolat, tehát semmilyen másik rom nem tehető fel, és ez házilag (jelenleg még) nem is orvosolható. A HD7 belső memóriája egy 8 GB-os microsd, ami csak szervizeszközökkel cserélhető.
Szóval, ismerve a Népek romfrissítési habitusát, ott nem a skinezés és launcher csere lenne a jellemző kérdés, hanem egy jtag és műanyag torxok beszerzése.
Ilyenkor látszik, hogy miért is jó a zárt bootloader.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
natë
nagyúr
Melyik a jobb? Übermusic vagy a Power Amp? A jobbikat megveszem.
RootRulez : fuckya
[ Szerkesztve ]
-
chrisx1
tag
Srácok olyan gondom van, hogy ma kétszer is újraindult a telefon! ( tegnap vettem )
Egyszer telefonálás közben, egyszer meg mikor neteztem vele.
Volt másnak is ilyen, esetleg ha felrakok mondjuk cm7-et, akkor lehet változás?
Ja, még gyári froyo van rajta amúgy, és nem telepítettem semmit szinte (angry birds, meg valami háttérkép a marketről). -
domerator
veterán
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
chab7
addikt
A vlc-t nem találom marketen, csak a csomó remote vlc kezelőt.
Más: Felfrissítettem 29-es nightly-ra. Kicsit kevesebb a quadrant és a neocore eredmény, quadrantban picit az fps-ek is, de a textúrákon ez nem látszik, csak a rendszeren.
Bár ez lehet attól is hogy most kipróbáltam a 18/28/48 vsel értékeket.
Lehet kicsit emiatt lett kevesebb. De sebaj, még szélvész, és kevesebbet fog fogyasztaniJa, battery widget 3. ciklus után. min-max: 3036-4173
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szabof1
őstag
válasz Tézé81 #11949 üzenetére
A nandroid mentésben ezeket találtam neked Defy+ tárcsázó ügyben:
BlurDialer.apk
BlurPhone.apk
PhoneAddons.apk
Már nincs fent. Ennyivel talán tudtam segíteni. -
chab7
addikt
válasz Nataniel #11956 üzenetére
Wow, a Nemussal kezdtél amit a napokban javasoltam. Bár én nem próbáltam mert kitűnően fut az adw is. olvasom az írást.
(Nézzétek el ha most kicsit bénábban, hibásabban írok valamit. Megégettem ma a kezem és alig bírom verni a billentyűt. )
-
chab7
addikt
válasz tarnagy #11948 üzenetére
Nézz rá a moboplayerre, aztán az mx playerre.
Nekem ez utóbbi van. Eddig mindent vitt amit kell. A feliratozása a legjobb, plusz lehet feliratonként léptetni előre-hátra a feliratsávot huzigálva.
Nem hogy avit játszik a Defy de kicsit akadozva már mkv-t is próbáltam (bár élesben amúgy sem gyömöszkölnék rá ilyen felbontást - még a tv-mre iscsak ritkán.)
Ráadásul tudtam vele a set-top-boxból a felvételeket is nézni streamben (ts formátum).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Nataniel
senior tag
A teljesség igénye nélkül
-
natë
nagyúr
válasz domerator #11953 üzenetére
Ez jutott eszembe.
Ami bug előfordulhat/előfordult a Defy történetében, azt mindet tudom rajta reprodukálni CM7 alatt. Normál körülmények között, szűz-telepítéssel.
MiUi:
- 4 way reboot még nem frissült, a galnetből is kivették bootloop miatt (igazából nincs jelentősége)
- MiUi spare parts, jó lenne tudni ki fejleszti, elvileg a CMiUi-ból kihalászva működik.
- Battery 1 % hack megoldható.
- Juwe patch telepíthető
- Extended settings működikKb. ezekre van hozzá szükségem...Bahh, na nekiállok.
-
natë
nagyúr
Hát nincs szerencsém a CM7-tel, azt hiszem nem próbálkozom tovább. Fagyások a galériában, random fagyások csak úgy, wifi probléma mégsem tünt el. A stability test frankón lefut, szóval nem overclock hiba.
Gyere MiUi...A telefonom egy szörny!
[ Szerkesztve ]
-
Tézé81
tag
Valaki ígért nekem tegnap Defy+ rom-ból "phone.apk"-t... Nagyon kéne... Valaki aki ezt a rom-ot használja, tegyen egy szívességet és töltse fel nekem valahová...
-
tarnagy
aktív tag
válasz forintuser #11946 üzenetére
Csak azért kérdem, mert nekem nem ment a beépitett lejátszóval... Milyen playerrel megy?
Illetve: Xvid-es AVI is?[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
Már szó esett futólag nemrég, de szeretném tudni: végül is a Defy-n lehet .avi-t lejátszani, hogy ne kelljen konvertálni pl. mp4.re...
-
natë
nagyúr
Jelentem az uccsó előtti nájtlival megjavult a wifi....huh...
Más: beleszerelmesedtem a 7 launcherbe (dugni azért nem fogunk). Annyira átszabható, hogy ha valaki nem akar windowsos külsőt, akkor csinál másmilyet. Shotolok ha kész leszek.
Ez betyárjó.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Melyikre érted a power control-t? A widget-sor a SwitchPro, de a Widgetsoid is tudja mindezt ingyenesen. Az időjárás a SimiClock-ban/ból jön. A SimiClock egyes képi elemeire (óra, perc stb.) rákattintva menük jeleníthetők meg, ezért külön nem kell programindító ikonokat kitennem (az alsó, óraszerű ikon a Task Killer-é).
-
chab7
addikt
válasz Neil Watts #11925 üzenetére
Persze, nem azért írtam mert azt hittem csak a teló neve az hanem mert hogy ott volt előttem a képernyőn mikor letöltöttem valamit, és azt kellett beírni
-------------------
Hova lettek a vsel értékek a dolsiból?Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
viralmind
aktív tag
viszont lenne egy kerdesem is :az appok nalam sd kartyan pihennek,marmint nem oda vannak telepitve csak a telepitojuk van ott fentebb emlitett okok miatt onnan telepitem mindig ujra oket.Nos eddig nem volt problem de most pld ezek a telepitett appok nem jelennek meg a marketban ha menu gomb /sajat alkalmazasokra nyomok. ha megkeresem a marketon akkor viszont azt irja hogy telepitve .ez csak azert gond mert igy nem jelez ha van frissites csak ha en egyenkent megkeresgetem a merketon es latom hgy van frissites vagy nincs.eddig mindig igy csinaltam es sosem volt gond,most meg van :-)Nem tudom miert van ez esetleg ez market hiba-e.otleteket szivesen veszek:-)
a problema megoldasa egy forumon talaltam es faxan mukodik,hatha valakit rajtam kivul is erint vagy fog erinteni
keresonek:market , app , install, telepít , nem mutat, saját alkalmazások
Settings>Manage Apps>Market>Force Stop, Clear Data.
Open the Marketplace>click "Accept">Press Menu Button>"My Apps"
-
Neck
veterán
válasz anglergab #11924 üzenetére
Szia,
igen, tudom, hogy számítanak a beállítások, viszont aki sose formázta, vagy nem tudja, hogy volt-e formázva, annak érdemes, mivel ártani nem ártasz vele.
FAT32 (természetesen), 64k-s allocation unit size, nem quick format.
De ezeket fentebb írtuk is Jó sokáig tartott, de nekem csak ez segített. Viszont a 64k-s AUS -ot nagyon magasnak tartom, az a legnagyobb beállítás. Szerintem 8-16-32 lenne az ideális. Ezt kéne kitesztelni.An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
veterán
-
anglergab
addikt
A teljesítményjavulás mértéke függhet a formázási beállításoktól (fájlrendszer, blokkméret (az optimális értéke az átlagos fájlméret függvénye -- szóval ami neked jó, nem szükségszerűen lesz célravezető másnak), gyorsformázás?).
Milyen beállításokat használtál?[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Na, egész nap használtam a telefont a memóriakártya "meggyógyítása" után, és a telefon használata sokkal gördülékenyebb lett. Tökéletes
Mindenkinek csak ajánlani tudom a memkari formázását, ártani nem árthat, de nekem sokat gyorsult a teló.
Még azt akarom majd kitesztelni, hogy az egyes allocation size-ok közül melyik a legjobb.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
chab7
addikt
3-4 perc?
Hát nálam az első megjelenő home után míg betölt a system panel, data manager, ecid stb... az kb fél perc. Mikor látom az ecid felvillanását onnan meg használható is, pedig még nincs akkor minden betöltve.
Az a 3-4 perc az tényleg baromi lassú. Vajon miért viselkedik így a telód?Ráadásul én launcher FC-t még nem is láttam. (kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
-
Sajat
csendes tag
Hm, szerintem az nem normális, hogy percekig kell várnod a LP-ra, én is ezt használom, és rendesen megy. Viszont a napokban volt olyan, hogy miután felébresztettem a telefont, utána az app drawer kegyetlenül akadt, de miután kilőttem a LP és újraindult utána már szép, és azóta nem is csinálta.
Esetleg még megpróbálhatod, hogy a launcher alkalmazás a memóriában maradjon állandóra, illetve, hogy a LP mennyi memóriát egyen, advenced settingsben van a LP-nál.U.I.: ami engem kegyetlenül idegesít a LP-ban, az az, hogy ha kijelölök valamit, akkor rezzen egyet a teló, és ezt sehol nem tudom kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Ha tudom fölveszem neked videóra, milyen nálam a stock ADW.
Szaggat, kb. 5 fps...darabos, borzalom.
A LP nagyon gyors nálam, viszont boot után kb. 3-4 perc kell neki, míg összeszedi magát, addig egy fagyott képernyőt bámulok, vagy a felugró nem válaszolnál nyomok egy FC-t és akkor érdekes mód helyrejön.
Nekem nagyon számít, hogy milyen a home képernyőm és mennyire smooth.
Különbözünk, mindenkinek más a lényeges. Van aki kihajigálja a kedvenc appjainak az ikonját és szarik a designra. Az sem elitélendő. -
chab7
addikt
Egyszer amúgy úgy megnézném egymás mellett a telókat, hogy milyen az a lassú launcher.
Pedig az LP-vel nem volt bajod eleinte, ha jól emlékszem.
Én el sem tudom képzelni, hogy reagálhatna gyorsabban attól ahogy az ujjammal mozgatom.
Ha ahhoz képest lemaradna vagy darabosan mozogna akkor igen, az lassú lenne, de nem látok ilyet. Na de ez csak költői gondolat.Az app topicban láttam most, hogy valaki azért istenít egy launchert, mert a lockscreenen minden vackot lehet irányítani. Na de akkor minek egyáltalán a lockscreen.
Vannak ilyenek amikre nem jövök rá miért jó, vagy nem jó, hiába töröm a fejem.
Na de ez az én bajom.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Nu, mivel a LP eléggé lassú (egy rakás szar) bootolás után nálam, én meg rühellem nézni percekig a "nem válaszol" feliratot, elkezdtem beleásni magam launcher témába.
Mivel nálam az ADW minősíthetetlen és egyébként is randa (azért utánajártam ennek is, a juzerek legalább fele hasonlóan vélekedik a stock CM7 launcherről), maradt a Go, 1-2 kínai csoda (QQ és tsai), Zeam, Balancer, ADW ex.
Nagyon nem folynék bele most (lehet majd vhová vések egy irományt/tesztet a delikvensekről), de annak ellenére, hogy fuj W7 meg androidosok vagyunk, vagy mi, nekem a 7 launcher jön be most NAGYON, meg is vásároltam (kemény 290 Ft-ért).
Aki nyitott az új dolgokra, nyálazza át ezt.[ Szerkesztve ]
-
romo77
csendes tag
válasz Nataniel #11888 üzenetére
szia Nataniel
A leírásod szuper köszönet érte pici javítást indítványoznék: A testerhez nem írtad, hogy le kell tölteni percekig keresgéltem hol lehet a telefonomon
És megtaláltam a market nevű bigyót kell elindítani és már meg is van
Még egyszer köszönöm a leírást készítő emberkéknek hogy fáradságos munkával elkészítitek nekünk eme hiánypótló szösszeneteket.
-
Nataniel
senior tag
válasz mira72 #11897 üzenetére
Rájöttem, de,alapból nem használom a nyelvtani "vesszőket".
Nem szokásom,csak normális A4-es formában.
Ellenben Mira, én nem vagyok ellenséges,sem közösségromboló, de nem le kellene egy ilyen mondattal oltani,hanem megkérni,hogy "Legyél szíves figyelj oda a mondatodban a helyesírásra" vagy valami hasonlóÉn úgy állok másokhoz ahogy várom hogy hozzám is álljanak.
UP2: Úgy néz ki,elbeszéltünk egymás mellet, én másra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nekem is ez több, mint 10 év sora...
És ugye kimaradtak a többi márkák,amik voltak nekem. Bár emlékeim szerint SE-n és Moton kívül csak Nokiám (3310 (ebből több volt, ekkor-akkor) és a DEFY előtt egy 5630Xm) volt, Siemens-t nem komáltam, Samsungot mái napig rühellem...═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
válasz Nataniel #11904 üzenetére
A nagy telóhuszárok Nálam jóval rövidebb a sor, pedig az első még
majdnema múlt században volt(de ki emlékszik rá, lehet tényleg megvolt már akkor is):
Megvolt: Hazai forgalmazás: 1997-től (Pannon).Motorola D160, Ericsson A1018s, Panasonic GD50, Motorola V525, HTC Touch Criuse, Motorola Defy
(#11906) Nataniel: Hát én azért az előlapi kamerát hiányolom. De ezen kívül egyelőre én sem.
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz RootRulez #11901 üzenetére
Nokia 3210-3310-3330-Siemens A35-A40-Siemens MC60-Siemens M35i-Nokia 1610-2110-3110-Nokia 3100-Nokia 5800-SE k300i-k310i-XPress Music - Motorola MB525 Jordan (Stock)Android 2.1up1(Eclair)-(Stock)2.2.2(Froyo)-(Costum 2.3.5 Cyanogen Mod 7 (Gingerbread))-(Costum 2.3.7 Cyanogen Mod 7 (Gingerbread))
Ha minden benne van
-
RootRulez
félisten
Nekem Ericsson-om volt talán a legtöbb. Bár lehet Motorolával holtversenyben
(Sony)Ericsson:
T10s (t18-as szoftverrel )
A2628
T20e
T29s (imádtam)
W710iMotorolából
M3888
V50 (imádtam)
V547
DEFYSzerintem ennyi volt, de lehet elfelejtettem valamit. Akkor a Ericsson nyert.
De ez már nagyon pocsoja.
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning