Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
szabof1
őstag
-
ata007
tag
válasz szabof1 #8395 üzenetére
Tudja a túró miért akartam a 2.1-st, csak megpróbáltam, hátha.
Másik usb kipróbálva - nem működik.
Másik RSD Lite - 4-s verziókat kipróbálva (4.1, 4.2, 4.5), ugyanazt a hibát dobja.
Másik gép - még nem próbáltam, ez következik.
Másik ROM - 155-st most töltöm, később kipróbálom.
Egyébként egy kép az RSD-s problémáról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
[link] Innen töltöttem le a 2.1 Central europe illetve a 2.2.2 Central europe sbf file-okat ...
[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
Na, rendesen elbarmoltam valamit a Defymen ...
Bekapcsoláskor csak a piros M logó látszik, az android system recovery bejön, a wipe data/factory reset megvolt, illetve a wipe cache is, de újraindításkor csak marad a piros Motorola logó. Próbáltam RSD Lite-al is, ott az RSD azt írja ki, mikor a start-ra nyomok, hogy failed, illetve egy kódot 0x7029.
Mit csinálhatnék még? Ötlet? Remélem nem kuka ...
-
natë
nagyúr
Nem csak nálam volt hotboot probléma a WiUi-nál : [link].
Cpu beállítás lehet, de nem vagyok a témában szakavatott. Itt ütközik ki a különbség defy és defy között.
-
chab7
addikt
válasz szabof1 #8384 üzenetére
Pedig nem nehéz Kép nélkül is elég kellene legyen annyi info, hogy:
Mikor újraindításnál bejön a boot menü, állítsuk a boot defaultot normalra, ezután inditsuk újra a telefont.
A menü pontjai teljesen egyértelműek. Akinek ezzel a ponttal baja van, annak nem való a piszkálás. Technikai műveletekhez egyébként is elengedhetetlen a minimális angol tudás.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szabof1
őstag
válasz Hangyoca #8381 üzenetére
3.6 pont:
"...Az első újraindításnál bejön a boot menü (itt a hangerő le és fel gombokkal tudsz mozogni és a bekapcsoló gombbal tudsz kiválasztani egy menüpontot), válaszd ki a Boot sort, a kiválasztás jóváhagyásához nyomd meg a bekapcsoló gombot, majd a megjelenő almenüben a Set Default soron állva nyomd meg a bekapcsoló gombot, utána állj a [Normal] sorra és nyomd meg mégegyszer a bekapcsoló gombot!
A második újraindítás alatt már nem jön be az Android BootMenu, de ha valamit nem jól csináltál és mégis bejönne, akkor csináld meg az itt írtakat újra!"
A vastagon szedett rész is megvolt? (Sajnos most vettem csak észre, hogy kép nincs hozzá - lehet, hogy ez zavaró.)
Egyébként én készítettem ezt a leírástSzerk.:
Anno én is elkavarodtam itt párszor.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
felraktam ezt a Cmiui romot.
Telepítés:
wipe cache wipe data
install zip
reboot.Titaniummal egész szépen visszajöttek az appok (hurrá)
Angol nyelv. (lehető legjobb a 2 csájna mellé.) kellemes háttér fogad.
Egészen tetszetős a rendszer. nagyjából 20perce használom. nem volt még 1 FC sem.
Amit nem találok az a Wifi Tethering. USB van, de Wifi nincs.
ezenkívül mást nem nagyon próbáltam még.eddig jobb mint az eddigi Miui-k.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Hangyoca
tag
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-felkeszules-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdoknek
Szerint jártam el!
A boot Normál-ra volt állítva de itt is azt írják.Helyesírásba segítőm a böngésző sajnos ez sem tévedhetetlen...
-
kano
nagyúr
válasz Hangyoca #8376 üzenetére
Kivel "telepítteted"?
És mi az a "magyarítót"?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tib78
tag
válasz Juliuska #8360 üzenetére
Nálam is ugyanez. Kíváncsiságból kipróbáltam volna, de állandó fc. Nem volt factory reset, talán azért.
Viszont nincs kedvem előlről állítgatni megint a telót, meg ha backupokból is kellene.
Csak dalvik cache volt.Úgy tűnik, csak cm7 irányába lehet menni már, vagy 0-ról kezdeni.
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Hangyoca
tag
Hi telepíttetem a boot-menüt! Elvileg a második újraindításkor már nem kéne bejönnie, hát nekem bejön, csináltam akku ki be dolgot is és mindig megjelenik a boot-menü..
Mi a rák van vele szerintetek?
2.2 magyarítót gyári rom van rajta...
Ötlet valaki? -
kano
nagyúr
Szerintem is kicsit erős a reagálás. Nem kellene megsértődni a semmi miatt.
Maradjon minden ahogy eddig volt és mindenki elégedett lesz.
Egyébként én is gondolkodom az itteni fórum hanyagolásán, ebben egyet értünk.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Juliuska
senior tag
"...sőt az unalomból heggesztett romok sem postolom itt..."
-> de miért nem...?
hidd el mindig voltak (sőt remélem, mindig lesznek is) olyan vállalkozó szellemű Fórumlakók, akik bátran, bevállalják az itt közzétett munkáitokat (én is közéjük tartozom ). Azzal, h publikáljátok műveiteket, az általunk használt kis kütyünk sokoldalúságát hangsúlyozzátok a saját tapasztalataitok és jártasságotok (tudásotok) bővítésén túl..és mi Defy-userek büszkék vagyunk Rátok!"...Valószínűsítem, hogy user error van a háttérben..." -> igen, ezt én is így látom...elnézést is kérek érte, mert ezúttal sem tettem + mindent, annak érdekében, h ez a MIUI-alapú ROM rendesen fusson a gépemen...
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
natë
nagyúr
Jelenleg 3 telefonon (kollégáim mobilján) teszteljük a hobbi-romom. Náluk egyetlen fc sem jelentkezett a 2 nap alatt. Ez amiatt sem nagyon lehetséges, mert csak kozmetikáztam, illetve 1-2 pluszt tettem hozzá. Nem kapott tweak-eket sem optimalizálás nem történt rajta, lévén ehhez, ahogy írtam is kevés a tudásom.
Valószínűsítem, hogy user error van a háttérben, de valójában mindegy is, mert több verziót nem fogok postolni belőle több ok miatt.
Köszönöm azért a visszajelzést.@Wajk : lemaradt az előzőből, nem szándékoztam "konkurrenciát" állítani a munkádnak, ezt meg sem tudnám tenni a jelentős tudásbeli különbségek miatt. Úgy gondolom, hogy normálisan közöltem az észrevételeimet mind itt mind az XDA-n, ezt más is elolvashatja. Az a probléma, hogy fölraktam kipróbálásra a saját fun-rom kezdeményem?
Nem nagyon akarom tovább rágni ezt a történetet, úgy gondolom, hogy abszolút nem volt korrekt ahogy reagáltál itt az egészre, az ominózus post pedig ez volt az XDA-n...
Biztos én látom rosszul, de a bug report egyéni dolog, sosem kértem, hogy miattam írd át a romodat, egyszerűen egy visszatérő problémát közöltem. Nem teszem ezután, ellenben örömmel használom a romod, mert még mindig a legfürgébb.[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
Hali!
A következő problémával szembesültem Defyn: hívást indítok, a képernyő ugye ilyenkor elsötétedik, gondolom energiatakarékosságból. Bármit is csinálok, nem ébred fel a képernyő, se hívás alatt se hívás után. Ilyenkor egy másik telóval megcsörgetem, és akkor tudom újból használni a telót. Próbáltam a képernyő tapizását, a felső bekapcs gomb nyomkodását, az oldalsó hangerőszabályzókat, de semmi változás. A telón jelenleg CyanogenMod-7.1.0-Jordan-Quarx ROM van.
Tapasztalt-e már valaki ilyesmit? Eredeti szoftal nem csinálja, azzal viszont más bajaim vannak ... nem komoly, csak nem tetszik annyira, mint a CM ...
A segítséget előre is köszönöm!
Ata
-
natë
nagyúr
Ha visszaolvasol te is, jól láthatod, hogy èn vagyok az egyik olyan ember, aki a legjobban dicsèri a romod és a munkàd. Eddig sosem volt probléma, ha valamit èszrevettem ès postoltam, köszönettel vetted. Hozzáteszem, sosem jelentettek ki, hogy szar a romod, jelenleg is azt használom. A riportoktól a jövőben tartózkodom, mert ezek szerint ártò szándèkot vèlsz mögötte, sőt az unalomból heggesztett romok sem postolom itt, ami ráadásul minősègben fènyèvekre áll a tièdtől.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz #99499520 #8365 üzenetére
"renceret" azt biztos nem.
forintuser
Egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Nekem szinte használhatatlan volt a WajkIUI, de előlről kezdtem az egészet (2.2.2 CEE) és onnantól nem volt több FC. Úgyhogy nem Wajk mester ROMja volt a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
Itt már válaszoltam a GPS hotboot problémádra, ha kicsit figyeltél volna korábbi verziókban 1Ghz volt az alap, most 1.1, de neked akkor és most is volt Hotboot-od.
Mástól sehonnan nem kaptam ilyen bugról reportot (ha másnak is jelentkezett haosnló szóljon most, vagy halgasson örökké), nem fogok megsértődni ha nem fogod használni, de mivel csak tőled jött ilyen report és nekem sincs hasonló se, így ne várd már el, hogy a te kedvedért baszogbatom a ROM-ot vakon. Ráadásul miután mindig kerek perec kijelented, hogy hú ez a build is rossz.
Már ledumcsiztam magammal hogy ezt a topikot inkább hanyagolom, szóval légyszíves az XDA-s topikba hanyagold már a nagyon hasznos postjaidat.
Ha lett volna benned egy kis szolidaritás akkor pedig ezt max xda-n PMbe írod meg. És hogy most írsz be az XDA-s topikba amikor a saját ROMdat lapátolod össze? hát nokomment.
Arról nem is beszélve, hogy a stock MIUI fórumba is beírtad a Hotboot problémádat.
Nem mindig abból kellene kiindulni, hogy a ROM szar, mégha más ROMon nem is jelentkezik nálad ez a bug. Egyszerűen használj más ROMot, olyan sok van. Már régebben is írtam, el kellene már fogani, hogy nem minden ROM megy mindnekinek úgyanúgy.
Béke
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Juliuska
senior tag
jól eső, nosztalgiával gyönyörködtem (CM-esként) újra a piros Moto-s logóban, amiről azt hittem, h már sosem fogom többet látni...
Minden respektem a Tiéd -> igényesen összerakott és kellően gyors ROM-ot hegesztettél össze. Sajnos a gyorsaságot a folyamatosan (2-5 másodpercenkénti rendszerességgel) jelentkező FC-k mellett próbáltam ki, h vajon, mire is képes a műved.Karrramba...! kezdem azt hinni, h tényleg VAN olyan Defy-széria, ami zsigerből úúúútálja a MIUI-kat (vagy az azon nyugvó mókolásokat) pedig biz Isten 2 x is felpakoltam a munkádat (a 3. megoldás az volna, h a 2,2-től mindent újrahúzok, de ha csak 1 kicsivel kevesebb FC-t kapok, tuti +próbáltam volna úgy is felpakolni...)
Ne haragudj...
(a jó hír viszont az, h az uccsó mentésem (nandroid backup-pal visszatéve) bootIMG-e a piros Moto-s logó... )
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
apika05
tag
mekkora háttérkép az optimális amúgy a Defyre ?????
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
domerator
veterán
Stock 2.2.2 Froyo-nál tapasztalta valaki, hogy az autobrightness nem igazán jól működik? Nagyobb fénynél felerősödik, aztán úgymarad.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
RootRulez
félisten
válasz zsirfecske #8346 üzenetére
nálam mosse... third-party megoldotta, de nem buli...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
Na megvolt a full merítés és a full töltés is lassan megvan. Már csak az zavar miért 3400 mV környékén kapcsolt ki. Mások itt 3100 mV alatti értéket írtak a minimumra.
-
chab7
addikt
Mozzz, kapás van
-
HUTCHDB
nagyúr
udv mindenkinek!
segitseget szeretnek kerni.
az ismerosomnek defy-jere kellene ravarazsolnom a miui romot.
latom, hogy itt van cmiui is........
kerdesem az lenne, hogy hol talalok leirast a telepitesrol?
en sgs -en hasznalom a miui-t, es eleg sok romot tettem mar fel, de defy-n teljesen vakon vagyok.
ha esetleg segitene valaki, tisztelettel megkoszonnem!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
atedg
tag
válasz Nxn908xxx #8334 üzenetére
minden bitsorból (fájlból is) lehet egy md5 "ujjlenyomatot" generálni megfelelő progival
ilyenkor egy karaktersor az eredményez a karaktersor t tartalmazza a md5sum fájl
ha a letöltött zipnek legenerálod az md5-jét és ugyanaz jön ki mint az md5sum fájlban , akkor biztos lehetsz benne hogy nem változtatták meg a zip fájlt
de persze "biztos" csak a rendőrbácsi
én nyertem
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz CoolBoy323 #8336 üzenetére
Így csináltam és nem működött...
Nem azzal volt a géz, hogy nem tallátam, hanem átállítottam és nem állítódott át...
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
heló!
Sose tudtam, úgyhogy most megkérdezem.
Minden Nightly alatt van egy fájl.nightly neve.md5sum
Mire jó?Mit lehet vele csinálni? -
Lacopapi
addikt
válasz #99499520 #8331 üzenetére
Sztem nem kellene birkózni vele,sok hibalehetőség van,olyan is,amire nem is gondolnánk...az,hogy a mobilnet megy a telefonálás meg tiltott,egészen furcsa.Telepítsd újra az egészet azt mondom,ha van lehetőséged...ha CEE rommal ugyanezt csinálja,akkor vmi komolyabb bibi lehet.
Nézd meg a beállításokban a hálózatok rendben vannak-e
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy a MIUI 1.9.16 van fent és az updater állandóan az 1.9.9-re akar frissíteni?
-
chab7
addikt
csak így tovább.
Kíváncsi vagyok az akku minimum mV értékeire, (tudom, már írtam, kérdeztem ez ügyben).
Rumcajsz írta, hogy nála 3049, még egy helyen olvastam 3034-et.
Most nálam 1%-nál 3413 (de már kb 2 órája nyomkodom, hogy 8%-ról merüljön már le.) Vagy nagyon elszámolta eddig magát, vagy nem tudom nálam miért ilyen magas.
Vajon ha kézzel megadnám a battery monitor widgetben ezt az alig 3000 feletti értéket amit már írtak, baja lenne, vagy akkor számolna normálisan?Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Ha valakit érdekelne :[link]
Cséndzslog :
- hozzáadott lockscreenek
- kínai írásjelek elpucolása
- Launcher Pro default
- Hozzáadott CM7 kamera, rádió
- Gallery 3D
- Music +
- Baseband switcher
- eltávolítva pár miui cuccKövetkező "verzió":
- saját téma
- boot logo
- meg ki tudja még, ami sikerül[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
válasz #99499520 #8314 üzenetére
40-ért meg szinte lopás egy ilyen cucc, ha nincs semmi HW hibája... teljesen ki vagyok akadva, hogy mennyire hibátlanul fut ez a telefon... ... a Sytem Panel adatai szerint tiszta Schaffhausen...
(tudom, manapság a telók értékvesztése nagyobb az autókénál...)
(#8316) chab7: Ez a megállapítás nagyon igaz, de sajnos márkafüggetlen...
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Na, megvan a V2.
Az eddigi módosításokon kívül lecseréltem a boot logót, az LP lett az alapértelmezett (miui launcher zipből telepíthető), telepítettem az emlegetett media lejátszót.
Ha érdekel valakit este föltöltöm vhová. -
domerator
veterán
válasz RootRulez #8305 üzenetére
Root:
Igeeen... persze, kelzsoca is mondta tegnap... köszi a magyarítást neked is (még ha momentán nem is tudom élvezni)
Zsoca is említette a Morelocale-t, de mivel abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az angol nem jelent problémát, így köszi a tanácsot, de marad minden így angolul
(2006-tól WinMo-t használtam és ott nemigen volt jellemző a magyarítás még ennyire sem...)(#8311) beluudj: Az pont annyi, amennyiért nbukta el akarta adni...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Azért még ne fessétek az ördögöt a falra.
-
kano
nagyúr
válasz volvoguy #8294 üzenetére
Poweramp
(#8306) beluudj
Ajjaj, az nem a kínai verzió lesz?
Nagyon olcsón vette?[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
És a CM7-ben milyen lejátszó van? Az alap androidos, vagy teszem azt a Sense-ből szedték ki? EQ van benne?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
RootRulez
félisten
Nem mondta, hogy újonnan vette.
Lehet Ő vette meg nbukta77 ex DEFY-s haverunktól
domerator
Részben én magyarítottam, szóval tudom, hogy magyarul "szól" alapból. Ha nincs magyar nyelv a DEFY-on, akkor a Morelocale2 programmal lehet hozzáadni azt...
beluudj Nekem is első CM7-kor dobálta a térerőt, meg alig volt, és csak ezt kellett átállítanom.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #8301 üzenetére
Mortplayernek +1 !!
Root: ha feltelepítetted, mondd már meg, hogy (amennyiben magyar nyelvű romot használsz) magától kezdett magyarul kommunikálni a Mortplayer, vagy ki kellett választani a nyelvet?
A gyári 2.2.2 angol és a beállításokban sem találtam meg eddig a nyelvválasztást.
-
RootRulez
félisten
Névjegy megtekintése, ott "Menü" gomb és nem "Szerkesztés", hanem "Beállítások" ott lehet beállítani egyéni csengőhangot, be is állítottam, de nem jegyzi meg.
Zenejátszóhoz én hozzátenném a MortPlayer-t, a legújabb RC-je (rc3) már tartalmazza a magyar nyelvet is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest