Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
apika05
tag
Hali mindenkinek!
Domi nagyon belassult a rom power amp ba görgetés akad ninjump(játék) szaggat és vannak még bajok ezen kívül is van valami új rom amit most használsz és jó? kicsit lemaradtam az olvasgatással suli miatt...Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
apika05
tag
válasz GAMM-R #27043 üzenetére
Na elmondom de igazán olvasgathatnál is ha már mély vízbe jössz!!!!
1. kikapcs
2. Bekapcs moto logonál kéken világító lednél lefele hangerőt nyomsz!
3. itt CPU settings és mindent átírsz ilyenre...
Clk1: [400]
Clk2: [800]
Clk3: [1200]
Vsel1: [26]
Vsel2: [38]
Vsel3: [60]con_up_threshold: [80]
con_down_threshold: [20]
con_freq_step: [5]
con_sampling_rate: [160000]
int_min_sample_rate: [50000]
ond_up_threshold: [32]
ond_sampling_rate: [50000]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [400000]
smt_sleep_max_freq: [400000]
smt_up_min_freq: [1200000]
smt_wakeup_freq: [800000]
smt_ramp_up_step: [200000]ez a leggyorsabb és MÉG stabil nem durván túlhúzott beállítás amit használunk
4. SAVE!
5. Go Back
6. Reboot sístem7.Enjoy!
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
-
apika05
tag
válasz RootRulez #27021 üzenetére
Na működik úgy csináltam végül hogy a zeamet a zipből kitöröltem és a Lpro 0.8.6 magyarosított változatát meg az ehhez tartozó unlocker appokat bemásoltam oda 0 tömörítéssel!!!! és már megy is a LPplus magyarul a lehető legtöbb kiegészítőjével
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
apika05
tag
-
apika05
tag
válasz RootRulez #27008 üzenetére
Én pl most alakítottam át a Domi ROM ját az ízlésemre (legalábbis remélem mert most pakolom fel épp) ami a következőt jelenti : Zeam launcher OFF és [link] ON!
Remélem menni fog ugyanis én a launcher pro plus-t részesítem előnyben eddig nekem ez volt a legjobb launcherem .[ Szerkesztve ]
-
apika05
tag
értem
Akkor magyarul a zip ben cseréljem le a zeam launchert Launcher Pro Plus-ra, telepítsem fel a Widget locker-t és a Fancy Widgetet ?
(bocsi de nem nagyon szoktam a skineket hypeolni)Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
-
apika05
tag
válasz domerator #26648 üzenetére
Persze felment mint mindig (nem tudom minek köszönhető de nekem egyszer nem volt olyan, hogy leáll a cucc a moto logonál )
A spare parts pedig a finom hangolás a magyar cuccban rájöttem Domi
[ Szerkesztve ]
-
-
apika05
tag
Hali feltettem a Wajkiuidom 2,1,6 pub ot de nincs menügömb a képernyőn alul hogy varázsolom oda vissza ?megvan
[ Szerkesztve ]
-
apika05
tag
Áhh én sztem most belakom ezt a DefySOC@Wajkidom-2.1.6-hyperlight és várom amíg kiforr a CM9 mert az nagyon tetszik videók alapján csak cam meg rádió azért kell
-
apika05
tag
Na feltettem a DefySOC@Wajkidom-2.1.6-hyperlight-ot nem rossz ez a zeam launcher nem az igazi de amúgy tényleg jó a cucc qadrant standard 2747 is megfelel sztem
-
apika05
tag
válasz domerator #26141 üzenetére
Köszönöm szépen!
És lehet egy hülye kérdésem ? Mi az a changelog mire használjuk olvasom mindig a fórumot, ilyenolyan új verziója lett de nem tudom mire is jó ?:S bocsi a láma kérdésért!
-
apika05
tag
Sziasztok nem nagyon tudom naponta nézni a fórumot mi most a legstabilabb Rom ? 4,0-ával hogy állunk és CM9 stable val ? valaki ad egy gyors felvilágosítást ?
-
apika05
tag
Sziasztok találtam egy tök jó beszállítót ahonnan tudok elég kellemes kis defy tokokat szerválni.
Ami kint van ezen a fb oldalamon azt most vettem 2500 ért itthon közel nem találtam ilyethttp://www.facebook.com/pages/Mobiltelefon-tokok/245715528837786
-
apika05
tag
Sziasztok feltettem ezt a domiuiDSJ-1.11.25light - t nagyon tetszik a 4 es android az tény csak a mappáknak hogy tudok nevet adni ?
-
apika05
tag
No sziasztok
Nekifutok én is a [link] Romnak csak az a kérdésem hogy elötte a gyári (nem tudom pontosan hogy hívják) 2.2 CEE amire megy az egész főzött Rom ... azt is cseréljem le valami másra illetve hol tudom megnézni hogy melyik verzió van nekem fent ?
-
apika05
tag
Na értem bocsi akkor az idióta hülye kérdésemért főnök úr , csak nem tudom naponta olvasni a fórumot és gondoltam lehet hogy már kint is van a csodarom de akkor addig s maradok a WajkIUI stable-nél
-
apika05
tag
Sziasztok srácok nem lehet még most se semmit tudni hogy mikor lesz CM9 Stable ?
-
apika05
tag
Na most álltam neki az átírt wajkIUI multilang romot átírva egy kicsit feltenni szurkoljatok
-
-
apika05
tag
de miért nem válaszol senki nem tudjátok akkor legalább azt írjátok le légyszi
-
apika05
tag
Valaki pls válaszoljon hogy a rom zipjéba telepítés elött törölhetek illetve cserélhetek e apk kat system app mappába gondolom ...
-
apika05
tag
válasz rum-cajsz #21050 üzenetére
Nem tudom mit csinál mit nem csinál de sokkal gyorsabb lett utána ...
más: a letöltött romot át tudom variálni ha a zipben pár appot kicserélek ill törlök gondolok itt elsősorban a launcer pro ra mert kiakaszt
-
apika05
tag
válasz domerator #21031 üzenetére
nagyon ajánlott recoveryben cache és dalvik törlést csinálni
recoveryben milyen menüpont alatt tudom ezt a 2 dolgot megcsinálni ?
ettől adatom nevek ill progik nem vesznek el ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
apika05
tag
válasz hodostamas #21020 üzenetére
na hát ez még így is laggol mint a büdös sz*r
-
apika05
tag
válasz hodostamas #21017 üzenetére
a com.rockstar.gta3 mappából ?
így full nem lesz hang ?Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
apika05
tag
No simán megy az új GTA III csak kb játszhatatlan a szaggatás miatt vmi megoldás ? Lacopapi CPU beállításait használom azaz 1000 mhz a max valaki help
-
apika05
tag
Ki akarom cserélni a launcer promat a plus ra kb így:
Ha a ROM-ban nincs másik launcher akkor kockázatos lehet a dolog, ezért ajánlom, hogy telepíts fel egyet, valami egyszerűt, pl Zeam Launcher.
Ez azért kell, ha valami gebasz van a LauncherPro-val akkor se maradj launcher nélkül, mert akkor egyszerűen nem jelenik meg a Home, nincs ami kezelje.
Ezután lehet kísérletezni Root Explorrrel, vagy hasonló root jogú fájlkezelővel, felülírni a system/app-ban, valószínű, hogy launcher2.apk néven fut.
Persze előtte nézd meg milyen jogai vannak a felülírandó alkalmazásnak (premission) és ugyan azokat meg kell adni a felülírás után.csak az a baj hogy a system apps ban minden csak olvashatóra van korlátozva valami kis segítséget valakitől kaphatok?
-
apika05
tag
Szuper ez a Rom még egy két kérdésem lenne 1: hol, hogy tudom kitörölni a telocation. apk-t és a db-t ? 2: ami narancssárga pl a hangerő csúszka meg állapotsoron az ikonok azt hogy tudom átvarázsolni pl kékre ? :$ KÖSZI előre is !!!!!
-
apika05
tag
Sziasztok kicsit lemaradtam fórumozgatásból mi a helyzet Rom ügyben hol tartunk lesz e CM9 ha lesz mikor és most akarok egy új Romot tenni a moto-ra mert már nem megy a camera meg néha fagyogat is :S mit tegyek fel mi az éppen aktuális "legstabilabb" Rom ? Ha esetleg még egy linket is nyomna valaki a telepítésről akkor azt külön meg köszönném !!
További szép estét Defy társakDefy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
apika05
tag
Én is CM7.1 Júzerré avanzsáltam hála szabof1 nek köszi szépen!!!!!
-
apika05
tag
válasz szabof1 #11157 üzenetére
Tehát akkor ha tutira akarok menni márpedig jáá tutira megyek akkor
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-felkeszules-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdoknek
majd
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-modositott-romok-csereje-es-az-esetleges-bootloop-problemak-javitasa
?
-
apika05
tag
az új CM7.1-et
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-modositott-romok-csereje-es-az-esetleges-bootloop-problemak-javitasa
ez alapján toljam fel ?
-
apika05
tag
http://www.mobilport.hu/bemutatkozik-a-cyanogenmod-71-foverzionak-is-beillene.html
Erre kérdeztem rá sztem elég aktuálisan kb 3 napja és kaptam a lehurrogást köszi azért utólag is a segítőkész választ "kedves" pok.tom
-
apika05
tag
Azt halottam hogy lesz CyanogenMod 7,1 és stable mod is ez igaz vagy fake ? mert akkor nem szenvedek a nightly ROM okkal és ha igaz kb mikorra várható?
-
apika05
tag
3060 ról van képem
[ Szerkesztve ]
-
apika05
tag
mondjuk abba belegondolt már valaki hogy ha elkezdjük cserélgetni a kamerát itt akkor viszont a gari 100% h füst
-
apika05
tag
http://www.technet.hu/telefon/20110930/oriasi_vizallo_csucsmobillal_hodit_a_sharp/
Hát csorog a nyál ilyenkor
-
apika05
tag
mekkora háttérkép az optimális amúgy a Defyre ?????
-
apika05
tag
Zöld lencsés a telóm hol csekkelhetem hogy tud e HD-t majd ?
-
apika05
tag
wipe/data és már megy is újra a CM7 köszi a megoldást
-
apika05
tag
Sziasztok!
cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed ROM van fent de a fentiekben leírt problémáimra konkrét választ nem kaptam így szerintem váltok MIUI ra kipróbálom a jelenlegi ROM ommal hanyadik lépéstől induljak az itteni [link] leírás alapján ?Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
apika05
tag
valaki segítsem már nekem pls
-
apika05
tag
most nézem hogy csináltam elötte is wipe +data-t is csak hirtelen nem tudtam mi az ez alapján csináltam ugyanis... http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-a-cyanogenmod-7-cm7-telepitese-kezdoknek
-
apika05
tag
Na hali mindenkinek feltettem kb 2 egy napja a cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed ROM-ot és minden fasza volt kb fél napig aztán lett pár baj ...
1 : kérernyőzár mármint a feloldós mint a rajzolós mint olyan eltűnt .
2 : néha ha lezárom nem lehet visszakapcsolni se hangerő se power gombra nem reagás sötét marad egyedül ha be van dugva a füles és az azon lévő gombot meg nyomom akkor reagál újra
3 : a fülesen lévő gomb néha pause néha alkalmazáson belüli menü néha számváltás néha repeat ként funkciónál mit tegyek ?Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest