Új hozzászólás Aktív témák

• kwzatz

addikt

válasz x360elite #1140 üzenetére

Nem amatőröztelek le, a "gyanítom, hogy erős top 1%" nem igazán ezt jelenti, félreértesz. Csak ha szigorú szeretnék lenni, akkor mondhatnám, hogy "persze hogy amatőr vagy, hiszen nem ebből élsz". Viszont én arról beszéltem, ami a világ legjobbjait választja el a nagyon jó játékosoktól, akikből azért sok van. Az meg, hogy Sonicfoxot le tudtad győzni 2-szer, mindenképpen elképesztő teljesítmény, még akkor is, ha nem versenykörülmények között történt, és mondjuk nem a main karakterét játszotta, vagy csak éppen gyakorolt valakivel. A Reo nevű srác viszont versenykörülmények mellett volt gyakorlatilag egyenrangú ellenfele, kicsit más, vicces ezt lefitymálni.

Az önbizalom, a magabiztosság, illetve a "túlzott ego" között azért van némi különbség szerintem.
    Emellett ha nem követed figyelemmel a metát, és azt, hogy a legjobbak éppen mit miért csinálnak, akkor máris egy kicsi hátrányba kerülsz. Nem csak azért kell figyelni, hogy majmolj. Érdekes téma (bármi is legyen a sport/játék) szerintem, rengeteget lehet róla beszélni, de nem ezért linkeltem be azt a francos tier list videót. :D

"Első körben vakra "all in". Kemény" Ez vicces amúgy, de a játékformában, amit játszok, ez egy bizonyos laptartománnyal GTO játék. :P Grafot nem szúrok be, elég try-hard lenne.

[ Szerkesztve ]

"Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák