Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thauxeeb
tag
válasz Gorbesz #12087 üzenetére
Ezt írtam, meg nyilván még nincs vége a koaxos dolognak sem, csak nem értem a UPC logikáját, főleg ha már Monor optika néven harangozták be annó, erre DOCSIS.. Ennyi erővel Örkényen is volt optika, a DSLAM-ig
Jó, gondolom azért, hogy egységes legyen a hálózat, de nem tartom jövőbelátó lépésnek. Csak nem most lesz a vége.(Lásd DOCSIS 1/1 gigánál jár most, míg az XG-PON sokkal többnél.)
[ Szerkesztve ]
-
Thauxeeb
tag
Jaja és elkezdik kiépiteni a kábelt, mire az is elavult lett...
22mbps felfele 5-10 év múlva megint nem lesz elég semmire és nem lesz fejlesztve, mert megint jön hogy visszirány így meg úgy. De ha fejlesztik is, sokkal több pénzbe kerül, ha a DOCSIS-t tuningolják, ha Ők is optikára állnak át.
Míg a Telekom a GPONT XG-PON-ra, aztán majd valami másra cseréli anélkül hogy egy darab kábelt is megmozdítana.[ Szerkesztve ]
-
Thauxeeb
tag
válasz Intruder2k5 #11958 üzenetére
Akkor azt, köszönöm a pontosítást!
-
Thauxeeb
tag
Örkényen jártak a Telekomos srácok, bekötötték az optikát, az oszlopról a tetőcserépen át a padlásra, onnan le és úgy bele az ONT-be.
Minőségi a kép, de a lényeg látszik, 110/90 jön a laptopomon is WiFi-vel, de hogy itt melyik a gyenge láncszem, nem tudom, 2 héten belül hoznak egy ac-s TP-Linket is.
IPTV is fasza nagyon, a vonalason meg végre érteni mit mondok. -
Thauxeeb
tag
Tegnap felhívtam az üzletkötőt, aki itt volt nálunk Örkényen.
Kérdeztem, hogy mi újság, annyit mondott, hogy nem tud Ő sem semmit, viszont ami lényegesebb, hogy mondta, hogyha majd egyszer elérnek ide, akkor a bekötés sorrendje az előszerződés sorrendjében fog menni, szóval akinek az már megvan, az tuti előbb kapja majd, mint aki csak nézegeti, hogy mikortól van.
Egyébként már Gyónon is van, szóval technikailag nem lenne nagy kihívás onnan tovább húzni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest