Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz cskamacska #13289 üzenetére
Köszi
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Mi lehet az első tétel?
A** megjegyzés sincs a szerződésen egyébként.
Illetve a nonstop s díjcsomagot tudom e kedvezőbb percdíjasra váltani, ami nem korlátlan? A vodafone ászf ben meg sem találtam ezt a díjcsomagot.[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.. új megrendeléssel tudok csak vezetékes telefont kérni, s mennyibe kerül legolcsóbban ha igen?
-
Taktoj
aktív tag
Nagykáta: állítólag pár utcában már t-home van?
Alternatíva, ha még sincs az utcában: http://varazsoldal.hu/default/internet.html
fateromnak a kis-csomag pont jó is lesz.
2 évet írtam alá a upc .ek 2500 ért 8/0,75 t.mire letelik talán már a T home is olcsóbb s elérhető lesz felénk is.
-
Taktoj
aktív tag
erdekessegkepp - sorry lustasagomert, ekezetmentesen.
tegnapelott latom a tv ben hogy akar ingyen net - xprime.
hm xprime s btel. nalunk jelenleg upc, na meg akik az o halozatat berlik s tovabbszamlazzak. na nezem a weboldalukat 8mbit es net 4190 pez, olvasom itt hogy mki szidja az ugyfelszolgqlatukat.
gondoltam egy probat meger ha probalkozom. felhivtam a 1221 t s mondom hogy lattam a tv ben ezt meg azt, nem nevesitettem de ott sem hulyek ulnek azert. nem celoztam semmire de a srac egy perc turelmet kert.
ja s mi a vege?
nem kell nekem ingyennet, meg ket ev huseget is leokeztam. kevesebb mint felar, szerintem az mar nem annyira veszes, ezt a probat boven megerte ha mar nincs digi a hfc is csak epitget, a tobbit meg ugysem hozzak errefele... semAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
egy oraja informaltak. A fészen talalhato egy olyan kep amin a digit huzzak nagykata valamelyik utcajaban. valaki esetleg talalkozott vele esetleg ennel van bovebb infoja?
-
Taktoj
aktív tag
nagykataiaknak -pl- szeretettel: rubicom.hu/index.php?module=article&category=15434,20662,20663&news_id=2812
pl farmoson elerheto.
Katan akkor lesz gyors net olcson ha valaki aki kompetens az onkormanyzatnal ugy erzi hogy teli a zsebeAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
meg roviden valamit aztan befogom.
valamely "szidjuk a monortelt" irogatott 1 monorteles nem uf szintu urge. egyik mostmar ismerosom srac pedig irt neki egy normalis hangvetelu levelet hogy igy szar meg ugy.aztan eltelt egy kis ido s a srac azota egy nagykatatol nem messze levo porfeszekben 2-10 pingeknel netezik.nesze neked nincs megfelelo kiepitettseg stb stb amit meg beadnak nekunk.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
hat pedig nem oly reg meg ez volt a helyzet nem telszamra vagy mac cimre azonositott. s szerintem amilyen szinten lesz@rja a upc a fejunket na meg a fejleszteseket de saccper kb ezen sem clvaltoztatott. a20 talan irrealis, de 19 embertt nehez talalni is okosan csinalnak.. igy marad a netvadasz meg a remeny.
-
Taktoj
aktív tag
válasz enginev3.0 #927 üzenetére
ott segitek ahol tudok.
de mondok jobbat. vagytok itt kb 20an. osszefogtok 19 en fizettek mini csomagot egy pedig a 18 Mbps t az 1 nek mki kuld 500 ft t. cserebe o odaadja a f.nevet s jelszot. s mki orul a gyors monortelnekAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
kokan van altrnativa hfc network van net tv taln telefon is. tapioszele valamilyen nem monorteles szolgaltato adja a tv t olcson.
s tessek mindenhol valaszthato a mindigtvaz internetet pedig tessek lopni wifiset.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest