-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #8797 üzenetére
Ok. Akkor tisztázzukNT az mi nálad,mert arra nem jőtrem rá?
-
bigdady
nagyúr
Berotelnél nincsenek árak csupasz netre?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz World-Soft #8781 üzenetére
Nekem múlt héten kötöttek.Netmánia M csomag. 20/1 helyett 20/10. 5 mérésből 5x.
-
titán
válasz World-Soft #8796 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az ONT-ben milyen DDNS lehetőség van de megoldható szükség esetén.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #8795 üzenetére
Köszi.
Akkor mint az UPC-nél egy dyndns-el megoldható. -
titán
válasz World-Soft #8794 üzenetére
Publikus IP lesz kiosztva az ONT-nek így ha meg tudod oldani akkor eléred a belső hálózatosak távolról is.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #8793 üzenetére
Még lehet egy kérdésem?
A T üvegszálon is kapunk kifelá látszó IP-t (ha az dinamikus is)?
Mert a mobil hálózat (legalábbis régebben) natolva volt.
Tehát ami IP-t kapunk az kifelé nem látszott. Az csak egy belső hálózatos cím.
Jó lenne néha elérni az otthoni gépet ezért kérdem. -
World-Soft
senior tag
válasz cashzoli #8792 üzenetére
Köszi a segítségeteket.
A csövekben utp és telefon elfér.
Nálam a kamrába van kiépítve hálózat egy polcon. A lakás minden pontjába még anno kihúztam utp-t és telefont, így mindent hol elérgető a net vezetékesen is ha kell.
Csak a megfelelő vezetékeket kell bedugnom.
Ezért a upc telefonja is a kamrába érkezik meg a tetőről,amiből később a net is lesz. Így az adott csőben most csak egy telefonkábel van,így ez vígan el fog férni. -
cashzoli
aktív tag
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
btz
addikt
Én úgy érzem, mindegy lenne mekkora csomagot ad, profit így is úgy is lenne belőle, ha el tudja adni.
Persze a gond az hogy nem igény a sávszél a térségben, nem adnának minimalisan sem több pénz egy magasabb csomagért, ugyan ennyiért a nagyobbat meg csak a profitból való lefaragás árán tudná megtenni.
Szóval ha lenne kereslet, akkor a kínálat is beindulhatna, igaz meg kéne fizetni.ⓑⓣⓩ
-
Nooeca
senior tag
De nincs logika abban amit írsz.
Egy kezdő új szolgáltatóról beszélünk 0 előfizetővel. Nekik most az a cél hogy legyen X előfizetőjük, térüljön meg a befektetés... Nem lehet "olcsó" vagy más szolgáltatokhoz "hasonló" csomagárakkal kalkulálni, mert akkor sosem fog megtérülni.
Mihelyst lesz X előfizető és X bevétel és már tiszta profit és nem a befektetés visszatérülése, akkor tehetik csak meg, hogy olcsóbban adjanak előfizetést...
A csomagsebességeknek ehhez nincs köze.
-
titán
A legtöbb ember minél olcsóbban szeretné megoldani az előfizetést, keveseknek van igénye a nagyobb sebességre, sokaknak csak böngészés/e-mail-ezés/Facebook az internet használat.
-
btz
addikt
válasz Gubek-Einste #8784 üzenetére
Én is azt állítom hogy nem vesznek nagy sávszélt, mert drágán adhatják el a kis csomagonként a vevőknek. De itt már jött olyan állítás is hogy végtelen a sávszéljük, ami marketing rizsának sem nagyon megy el, a valóság meg végképp nem ez.
Olyan eset nem lehet hogy kicsit nagyobb sávszéllel több vevőt tudna szerezni így több profitot is konkurencia függetlenül?
Mondjuk olvastam hogy volt nekik valami igény felmérés és az lett az eredménye hogy a jelenlegi csomagok az igényszint, amit szintén csak ők állítanak. Ezért a nagyobb csomag nem biztos hogy több vevőt vonzana, főleg ha az még egy kicsit drágább is lenne.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Christian79
tag
Szia! Olvasd el a 8727,8728,8732-es hozzászólásomat...
Az optika vastagsága fele, vagy még vékonyabb az utp-nél!
Viszont ha egy olyan csőbe akarod behúzatni, amiben már megy egy koax és egy telefon..... hát elég necces..... Ha kihúzol a csőböl minden, és egyszerre küldöd le őket akár egy behúzószállal, az már kivitelezhetőbb![ Szerkesztve ]
-
titán
-
btz
addikt
Pedig szerintem teljesen egyértelmű és egyszerű is.
Az alap feltevésem az volt hogy azért szolgáltatnak magas áron "viszonylag" kis csomagokat, mert az általuk vásárolt sávszél (amit viszonteladnak az ügyfeleknek) sem túl nagy.
Intruder erre mondta hogy nem biztos hogy azért, hanem azért mert nincs konkurencia.
Én meg nem láttam összefüggést a konkurencia hiány és a kis sebességek között.
Az egyértelmű ha lenne konkurencia akkor kénytelen lenne olcsóbban nagyobb csomagokat kiadni, de többet fenntartani mint amit elad annak nincs értelme.
Ennyi csak, amin filozofálok.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
berbatov2
senior tag
A kabel vastagsagaval nem lesz gond!
-
World-Soft
senior tag
Köszi.
Én is így gondoltam.
De olyan meggyőzően mondta, hogy neki bent van a lakában, és neki csak a kisebbe sebességet tudja.
Igazából maga ellen beszélt. Neki kellett volna mondani, hogy ez csak pírforma, de ettől sokkal jobb a szolgáltatás.
(bár azért nem tetszik, ha a papírra-szerződésben gyengébb adatokat ír egy szolgáltató, mert akkor bármikor mondhatja, hogy akkor most betartom a papírformát)Lenne akkor még egy kérdésem, mert akkor lehet a másik kérdésemre is rossz választ kaptam az üzletkötőtől:
Milyen vastag kábel jön be a házhoz? Egy csőben lehet nálam behozni,és ott max. egy UTP fér el az UPC telefon mellett (az analóg TV miatt valószínű marad a teljes UPC csomag is párhuzamosan, mer csomagban kaptam jó ajánlatot rá).
Nálunk a cégnél az üvegszálas gerint elég vastag, de itt egy helyen elég vékonynak látom, de hát ahhoz túl magasan van, hogy el tudjam dönteni mekkora.
Tehát kb. milyen vastag egy UTP-hez képest?Illetve nem tudtok valami térségi akcióról, vagy esetleg sebességemelésről, stb,, mert pl. egy normális UPC-hez (nem 29-es körzet), vagy DIGI-hez képest nem adja olcsón a T ezt a sebességet?
-
Nooeca
senior tag
válasz World-Soft #8778 üzenetére
Az üzletkötőkre sose hallgass sehol se, hiszen nekik az első dolguk hogy magukhoz csábítsanak téged, és sokszor magával a szolgáltatással sincsenek tisztában amit árulnak. Annyit tudnak mint amennyi a papíron van. A régi magasabb feltöltési sebességek vannak érvényben, több 10 de akár 100 előfizető is van, aki ezt be tudja bizonyítani. De több Speedtest képet is láttunk erről.
btz: szerintem hagyd ezt a fejtegetést, hiszen én már nem tudom követni amit írsz, ez ne legyen már a mi gondunk, ha egyszer van elvileg "végtelen" sávszél, akkor az végtelen. Ez csak annak hangzik, semmi sem végtelen még a végtelen adatforgalom sem, csak olyan magas a plafon amit nem valószínű hogy elér.
-
MODERÁTOR
válasz World-Soft #8778 üzenetére
Szia!
Pedig legjobb tudomásom szerint még mindig a régi profilok vannak használatban, de erről inkább a Telekom topikban tudnak nyilatkozni, ott koncentráltabban vannak a T előfizetők.
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Olvastam itt valahol, hogy a Telekom internet sebessége nem egyezik meg a Monoron osztogatott papírokkal.
Régebben is nagyobb volt, és ez csak egy adminisztratív dolog volt, hogy egységesítették a feltöltési sebességeket. A valóságban ettől nagyobb a feltöltés.
A neten találtam tavaly év végi cikket ahol a telekom is megerősítette, hogy pl. agy üvegszálas rendszerben továbbra is nagyobb a feltöltés a régi és az új szerződések esetében is.Viszont ma beszéltem az egyik Monori üzletkötővel, és ő azt mondta, hogy neki már van, és garantáltan az a sebesség van amit a papíron is szerepel. Tehát ha 5Mbit az kő keményen 5Mbit, tehát nem több (a garantálótól tekintsünk el).
Akkor most hogy van?
Köszi. -
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #8775 üzenetére
Most a számokat csak példának említettem, én igazából az arányokat akartam a beírt számokkal érzékeltettni.
Akár írhattam volna azt is hogy minek veszek 100% gigabitet ha csak 10-30% gigabitet értékesítek tovább a többi csak úgy van, hátha azt is el tudom adni.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #8773 üzenetére
Nem lenne kevesebb a számla. Épp erről beszélek.
Ha én vagyok a Berotel és 10 gigabitet veszek és csak 10 megabites csomagokat adok ki 100 embernek akkor minek fizetek a 10 gigabitetért? Hiszen a legrosszabb esetben is csak 1000 megabitet használok.
Nyilván ők is így játszanak. Amíg nincs vevőkör, addig kis csomagokat adnak mert maguk is kis sávszélre fizetnek elő, nem hiszem hogy pocsékolnák a 10-20 gigabites gerincvonalukat 10-20 megabites viszonteladásra, a java meg ott álna kihasználatlanul.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #8769 üzenetére
De ennek az esetében olvastam valahol hogy az összkapacitásuk 1 gigabit, hogy hol azt már meg nem mondom. Hogy mi igaz belőle mi nem azt sem tudom, de értelmet nyer tőle miért ilyen kicsik a csomagok.
Nem értem benne a logikát, hogy ha nincs konkurencia miért nem lehet kiadni ami kiadható lenne. Talán többletköltséget okozna nekik?ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
Attól, hogy egy szolgáltató "csak" 120Mbps netet ad, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nincs többre kapacitása, én sokkal inkább arra tippelek, hogy mivel nincs konkurencia, így nincs is rászorítva arra, hogy többet adjon, esetleg még olcsóbban is. Ha csak a kapacitáson múlna, akkor optikán a Telekom is adhatna Gbit-es, aztán mégse ad. Sőt kevesebbet ad mint a UPC koaxon, vagy mint a DIGI LAN-on, de még a váci helyi kábelszolgáltató is többet ad.
-
btz
addikt
Hogy mi igaz mi nem azt nem tudom, de nem véletlen hogy ezeket a sávszéleket adják csak optikán, valami oka csak van és az nem a technológia határaiból fakad, hanem hogy a közös sávszél ami az egész alatt van az nem túl nagy.
Szerintem csak fix ipseknek lesz publikus ip, ipv6-ot meg kitudja mikor fogják még bevezetni.ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
Nooeca
senior tag
válasz bigdady #8757 üzenetére
Ott is lesz Berotel, csak majd valahogy év vége felé. Kakucson már engedélyt is kaptak, így bármikor elindulhat, Inárcson pedig 1 hónap kb.
Egyébként pedig itt a csomagkalkulátoruk:
http://berotel.hu/?page_id=48
Ami jó hír, velük kapcsolatosan, hogy minden box felvevős, nincs ennek + költsége, csak kell rá háttértárat csatlakoztatni hozzá, amit persze nem adnak.
Nem olyan drágák mint aminek látszanak, meg ha jól tudom, fontolgatják a sávszélesség emelést is.
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #8759 üzenetére
Ez is korlátlan. Ha nem enné az aksit meg is osztanám...
A vicc hogy a ios több dolgot nem enged csak wifin mert az gyorsabb és korlátlan (nagyobb appok, icloud stb)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
2015-ben ekkora sávszéle van a mobilomnak, pc-n meg hasít az adsl
-
Attaca
csendes tag
Helló!
Valakinek már vol Berotel bekötése? Csak mert az árak úgy látom már felkerültek a honlapra.
köszi
-
Nooeca
senior tag
válasz radio100jozs #8751 üzenetére
Csak ezzel az a gond, hogy valamivel bonyolultabb a történet mint hangzik.
Mondanám hogy ez így elég, és igazad van, de akkor nem írta volna azt a HFC-Network hogy:
"Sajnos a DÉMÁSZ ilyen esetben nem könnyű."
és ma nem küldte volna el a Telekom nekem azt a levelet, ami csak ezt megerősíti. Közel másfél hetet vártunk a válaszra, mivel átküldték a műszaki osztályra.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
BBéci
legenda
válasz radio100jozs #8751 üzenetére
Végre valaki bemásolta a pontos szöveget és tiszta vizet öntött a fejekbe! Köszi!
[moderálva][ Módosította: radi8tor ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #8750 üzenetére
Pontosan 2015.07.16-tól hatályos a módosítások a 2003. évi C. törvényben, és ez is bekerült oda:
"94. § (2a) A hálózatüzemeltető és az elektronikus hírközlési szolgáltató együttműködnek a nagy sebességű elektronikus hírközlő hálózatok kiépítése érdekében, ennek keretében a hálózatüzemeltető köteles tűrni a fizikai infrastruktúrájának a nagy sebességű elektronikus hírközlő hálózat kiépítéséhez szükséges elektronikus hírközlési építmény létesítéséhez történő felhasználását. Az elektronikus hírközlési építmény kiépítésének és karbantartásának költségeit az elektronikus hírközlési szolgáltató viseli."
A többi módosítással együtt a törvénymódosítás címe (ez a lényege is):
"az elektronikus hírközlési szolgáltatások és infrastruktúra fejlesztésének, kiépítésének ösztönzéséről, a jogszabályi háttér akadálymentesítéséről szóló törvénymódosításokról"
-
Nooeca
senior tag
Továbbra is gáncsolgat a Démász, idén lakossági bekötés Démászos városban nem lesz. Legalábbis ilyen infót kaptunk a T-től.
Elvileg január 1-jén megváltozik a közműtörvény vagy valami hasonló, szóval legkésőbb a listában lévő városok január 1-jén elkezdődhetnek kivitelezés szerűen is. De még akár jóval hamarabb is, de hogy lakossági bekötés legyen valahol az szinte kizárt. / Pilis, Táborfalva, Örkény, Nyáregyháza /
-
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
Nincs Digi Pilisen, nem is tudom honnan jött ez a hülyeség.
Bugyi (folyamatban van)
Pilis
Nyáregyháza
Örkény
TáborfalvaEzek vannak még kiírva idei évre de Bugyin kivül mind Démász terület vagyis.... lesz ezekből valami meg nem is.
-
tothbenc
csendes tag
Sziasztok!
Én úgy értesültem, hogy idén Pilisre is jönnek.
-
Mano66
senior tag
Az a jó,hogy Hernádot is ígérték még idei évre.De úgy néz ki semmi nem lesz belőle.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mr.Csizmás
titán
Monoron hova nem rakott kábelt a T?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Nooeca
senior tag
Bugyin mennek a fejlesztések, ha jól tudom Örkény és Táborfalva illetve a másik oldalon Pilis van projekten, ezeknek még 2015-ben el kellene készülniük, de az itteni áramszolgáltató miatt, ez úgy néz ki elfog csúszni, hiába igérgeti a Telekom hogy még idén biztosan köthető lesz.
Ugyan a munkások mindenképp még idén meg kéne hogy jelenjenek, de ami vicces, hogy Január óta azt mondogatja a HFC hogy nincs megegyezés a Démásszal.... Még múlthéten is ezt reagálták. Ezért sem értem, hogy gondol bármit is a Telekom, hiszen 2016 januárjában lép életbe az új közműtörvény, amely elérhetővé teszi szinte biztosan a szolgáltatók számára az oszlopokat. /csak az nem fog tudni bérelni, aki nem akar/
-
btz
addikt
-
zsloti
senior tag
Valakinek van híre Monorierdőről?
Jön a T ide is vagy kimaradunk?
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
tototos
őstag
válasz Christian79 #8732 üzenetére
Ohh értem. Nálunk még nem járt ügynök sajna Bár a kábelt is csak az utca végéig húzták, hozzánk akik 50 méterre lakunk az utcától már nem
-
Christian79
tag
válasz tototos #8730 üzenetére
Speciális oldal nincs, de az ügynök elég jó kedvezményeket kínál új előfizető esetében, amit máshol nem találsz meg, de ezt is csak három szolgáltatás egyidejű megrendelésekor: fél évig az előfizetési díj fele, illetve olcsóbb előfizetői díjak! Legalábbis nálunk Némedin ez volt július-augusztusban, amikor az ügynökök tevékenykedtek! ezzel csábítottak előszerződés megkötésére, ami persze igen megérte!
Ez a szolgáltatás beindításáig volt így, augusztus közepéig, azóta az interneten megtalálható árak, illetve kedvezmények vannak.
Ha nem lesz árcsökkentés, még akkor is megéri a UPC-ről váltani, mert ők nem fognak fejlszteni a körzetben, tehát max. 18 megás net, ami persze a köztet 50%-ában elérhető, a gyakorlatban inkább a 12 mega az elterjedt. Ennek az áráért van most a 50/25. Viszont tévé szempontjából a UPC digitális tévéje ügyfélmegtartó programmal jobb. Digital bronz+HD 2890+1000, de csak a negyedik hónaptól. Én így kombináltam, ezáltal a T-től kapott router mind a négy lan-portján ki tudom használni a net teljes sávszélességét, nincs külön box, külön távirányító, annyi tévén használhatod, amennyit a hálózat /koax/ elbír. Fóleg hogy már kábelen a 26 digitális csatorna szabadon hozzáférhető![ Szerkesztve ]
-
cashzoli
aktív tag
válasz Christian79 #8728 üzenetére
Én csak az előbbiről tudok.
-
tototos
őstag
válasz Christian79 #8727 üzenetére
Van valami speciális oldal ahol rendelni lehet?
-
btz
addikt
válasz Christian79 #8728 üzenetére
Nekem meg pont azt súgták hogy árcsökkenést és automatikus emelést ne várjunk, hanem csak új csomagokat, amikre újra lehet szerződni.
Valamelyikünknek hazudtak.
Az biztos hogy Októberbe készül valami.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Van aki már rendelt új optikai internetet a T-től Bugyin?
-
cashzoli
aktív tag
válasz Hunreal #8723 üzenetére
Pontosan így van
@kaposznyak Jut eszembe, egy közepesen komoly Cisco router-ről beszélünk. 4 ethernet port lesz rajta, abból megeszik egyet az IP telefonod, és gondolom minimum még egyet a gép, amire kötöd. Emellett persze wireless AP is az egész, tehát WiFi-d már lesz, nem kell külön azt is venned.
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz kaposznyak #8722 üzenetére
Monoron (és egyben a 29-es körzetben már) optikát húz a telekom. 1 kábel (maga az üvegszál) jön be a házba, ami a telekomos wifis routerbe csatlakozik, majd innen tudod szétágaztatni pc-re/saját routerre és telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #8720 üzenetére
A Digi se hagyjuk ki mert lehet ő is a kiszemelt.
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #8719 üzenetére
Na igen, arról nem is beszélve. De ott is egy kábel lesz, csak koax.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #8718 üzenetére
Kérdés, hogy hol mert van 1-2 helyen ahol még régen koax-os hálózatot épített ki a T.
-
MODERÁTOR
válasz kaposznyak #8716 üzenetére
Bár azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatótól rendelted, de egy kábel. Ha UPC-től akkor egy RJ11-es telefonkábel, ha Telekom-tól, akkor meg 1 üvegszál.
-
cashzoli
aktív tag
válasz kaposznyak #8716 üzenetére
Kitől is rendelted?
-
kaposznyak
aktív tag
Hülye kérdés: Netet + telefont rendeltem. Az 1 kábel vagy 2?
-
Nooeca
senior tag
válasz Johnny_001 #8713 üzenetére
Hol olvastál ilyet? Örkényen még nem tudom hogy elkezdték volna a kiépítést azt se hogy tervben van-e bár biztos hogy tervben van mivel még annó Alsónémedi előtt akartak nekiesni illetve rajta van a kiépítési listán is.
Ha esetleg Örkényi vagy akkor néz ki az utcákra hátha látsz munkaerőt dolgozni és meg is van válaszolva a kérdés. Én nem tudok arról hogy most Örkényen kábeleznének.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Johnny_001 #8713 üzenetére
A két dolog nem zárja ki egymást. Attól, hogy elkezdték a kábelezést, még nem biztos, hogy lesz az idén szolgáltatás.
-
Johnny_001
újonc
Örkényen van aki azt mondja, már elkezdték a kábelezést, és van aki azt, hogy idén nem valószínü a szolgáltatás... az ilyet utálom, mikor mindenki mást monnd.
Mindenesetre elküldtem nekik, hogy amint megkezdik a munkálatokat az utcánkban szoljanak, hogy van valami. -
pinnacle
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #8706 üzenetére
Én így mentem át a Matávtól a UPC-hez.
9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog
20. §
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatjaUtána kellene járni, hogy nincs-e valami apró betűs rész, amivel kivonják magukat a törvény alól. A Telenorra például nem volt érvényes a törvény, webshopos vásárlás esetén. Most már érvényes.
termék átadásától számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül
elállni a szerződéstől - feltéve, hogy a szolgáltatás nyújtása még nem kezdődött meg;
felmondani a szerződést - ha a szolgáltatás nyújtása az előfizető beleegyezésével már megkezdődött.Lehet, hogy még ez sem teljesen tiszta, mert a felmondás valószínűleg nem ugyanaz, mint az elállás.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Amit megadtál árakat, akkor havonta 11.144 Ft-al fizetsz kevesebbet, mint a listaár, és akkor gondolom idén februárban kötöttél, ez gyorsan számolva 8 hónappal 89.152,- Ft +10.566 belépési díj, pont beférsz egy 100.000-es kötbérbe.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #8708 üzenetére
A lényeg, számold ki, ha megtartasz mindent, és a hűségidőig mennyi lenne, és számold ki, ha felmondod mennyit kell fizetned, és add hozzá az új szolgáltatónál mennyit kell fizetned, és akkor megkapod, hogy megéri-e a dolog.
-
radio100jozs
őstag
ADSL belépési díj 10.566,- Ft, mert gondolom 0 Ft volt a bekötés (ennyi a telefonvonalé is, de gondolom nem kell mindkettőt befizetni)
ADSL silver: 11.641,- Ft/hó, ebből leveszed, mennyit fizettél havonta, és a különbözet a havi kötbér
Este 6 díjcsomag 5.283,- Ft/hó, ebből szintén kivonod a kedvezményes havi díjat, és a különbözet a havi kötbér.A megszűnést követően 1-2 hónap, mire számláznak, de kaphatsz díjjóváírást is, mivel az UPC előre számláz, azaz amit most fizetsz be számlát, az a szeptember teljes havidíját tartalmazza.
-
radio100jozs
őstag
válasz Gubek-Einste #8703 üzenetére
+ még a bekapcsolási díj, ami szintén nem olcsó ADSL-nél sem. Én tavasszal bontogattam fel párat, de aztán a KTV-nél a sok hiba miatt, ők tartoztak a végén nekem egy annyival, hogy 3 hónapig ingyen TV-ztem, és még így is maradt vissza.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pinnacle #8705 üzenetére
ez működne? homárblog szerint az opció a horrorisztikus kötbérek helyett, hogy más átveszi....nekem pl. most a 8/0,75-ös net 3390, este6 telefon 2390, kb. 2e-vel fizetek kevesebbet a rendes árnál, de még adok akár egy húszast is, aki elviszi a 29-es körzetben tőlem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #8702 üzenetére
Nincs olyan lehetőség, hogy telefonon rendelve egy drágább csomagra váltasz, majd 14 napon belül lemondod?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Gubek-Einste #8703 üzenetére
2017.02-ig van szóval ebből átíratás lesz, telekom elvileg működik.
-
titán
válasz Mr.Csizmás #8702 üzenetére
A hűség kezdetétől számítva a (listaár - kedvezményes ár)*eltelt hónapok száma, ügyfélszolgálaton pontosan meg tudják mondani, hogy mennyi is. Ha már nincsen sok hátra a hűségből akkor érdemesebb lenne megvárni ameddig letelik. Csak akkor mond le ha már rendesen működik az új mert nem legyen az, hogy szolgáltatás nélkül maradsz.
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
van itt olyan, aki bontott már fel hűségszerződést? mennyi kb. a kötbér?
-
Nooeca
senior tag
válasz radio100jozs #8699 üzenetére
Szombaton írtunk egy üzenetet a facere nekik hogy mizujs 2015 1 mbit/sec kereskelemben, komoly-e. Nem vwtték valami jónéven... vicces lenne ha megint lenne valósága a hangunknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest