-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoombiee
csendes tag
Köszönöm az infókat!
-
MODERÁTOR
Én ezt tudom nagyon jól, de akkor azt is meg kell érteni, és egyértelműsíteni, hogy vélhetően a Berotel is ugyanezen okokból tette az ÁSZF-be, az egyébként 100GB-al magasabb limitet, szerintem ez a történet semmivel sem lesz másabb, mint a UPC esetén van, tehát lesz egy elvi korlát, amivel a gyakorlatban senki sem foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz Intruder2k5 #9395 üzenetére
Ennek csak az a lényege hogy esetleg ha szükség van rá, lehessen élni a korláttal, hiszen az "elvi" jogai megvan a cégnek... Nem törvényellenes ha lekorlátoznának mert hogy valamiért szükség lenne rá... ha elérted a limitet.
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #9394 üzenetére
Tudom, lévén én is TB-okat forgalmazok havi szinten, épp ezért hoztam fel példának. Szerintem minden valószínűség szerint ez a Berotel-nél is így lesz. Szerinted meddig élne egy internetszolgáltató, amelyik most készül betörni a piacra, és elterjedne róla, hogy 3 nap után azzal zargatja az előfizetőit, hogy túllépték a havi adatforgalmi keretet?
Elméleti szint vagy se, ott van a UPC aktuális ÁSZF-ében is, így bármikor bárki ellen felhozhatják.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #9393 üzenetére
UPC-nél 300GB az adatforgalmi korlát.
De szigorúan csak elméleti szinten van csak, havi több TB-s forgalomra sem mondanak semmit sem, már a figyelmeztető e-mail-eket sem küldik ki havontaEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
-
zoombiee
csendes tag
Valakinek van már tapasztalata ip tv-vel kapcsolatban?
Milyen a minőség?
Nem akadozik?
Milyen kütyü kell hozzá?
"lapos tv-m" rendelkezik dtv móddal itt kell beállítani a csatornákat, vagy egy külön box van hozzá?
Több tv esetén mi a helyzet? +box és pénz? (ha + pénz, akkor az mennyi?Internet-nél az a 400GB nem tűnik soknak, főleg a legnagyobb csomagnál. Szerintem aki 120-as csomagot választ magának, az nagyon könnyen túllépheti. (főleg, aki ilyet fizet, az valószínűleg nem csak e-mail-re és néhány weboldal megnézésére használja)
-
fsdb
aktív tag
Végül is, ha mindenki torrentezik meg letöltöget, egy normális router QoS-el és hagy szóljon.
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Én maradtam a UPC-nél maximum 5 mega, 200 mega osztva 10-el, ha mind egyszerre vannak rajta, lássuk csak...
Unokatesóm kollégája (jól kezdődik) a biztonság kedvéért behúzatta az 500 megás digit nehogy belassuljon . Csinált egy bulit, ahova mindenki vitte magával a maga a kis kütyüjét és tesztelgették. A fáma szerint nem igazán sikerült leterhelni.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
BBéci
legenda
Tudom, cashzoli nem figyelt a többesszámra, azért említett két főt, ami három család esetén lehet 10 is. Úgy már időnként kevésnek bizonyulhat az a sávszélesség.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Szyszko
tag
válasz Gubek-Einste #9375 üzenetére
Köszönöm, igazából kötöttem egy hűség mentes alap netet kipróbálásra, addig meghagyom a upc-t is. Ki kell próbálni nincs mese, ha jó kötök egy nagyot, ha nem jó buktam egy hónap díjat, ennyit megér.
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
MODERÁTOR
-
blacika
tag
válasz bigdady #9374 üzenetére
Végül engedtem a csábításnak és 1 év hűséggel vettem beronet 120-at, o-as telefonnal tv nélkül.(nekem van egy digim, mert csak focit nézünk; nameg "NAS"-t) Természetesen fix ipvel, így havidíj 10400 forint. Abban bízva amit igértek, hogy március 1 től 200/100 jön, megosztjuk a szomszédokkal client bridge vagy AP használatával(majd kiderül melyik lesz a jobb) és fejenként havi 3500-ért lesz remélhetőleg jó netünk.
A berotel egy optikai modemet ad, amelyiknek egyik utp portján jön le a net. A rácsatlakozó aktív eszköz(gép vagy router) mac címét azonosítják, azt kell klónozni, ha esetleg mókolni akarsz egyéb routerekkel.
Majd ha lesz tapasztalat a sebességről posztolom.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Szyszko #9371 üzenetére
- Az itthoni gépemről/telefonomról Távoli asztallal belépek a bérelt szerveremre.
Nincsen gond, megy publikus és NAT-olt IP címmel is.- Az én gépemet szoktam elérni Team Viewer segítségével telefonról vagy más gépről.
- Torrentezés
Ehhez már kell a publikus/fix IP cím.- Skype, Viber és hasonló programok
Vegyes, van amelyik megy NAT-olttal is és van amelyik nem.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
blacika
tag
válasz szundika82 #9367 üzenetére
Tegnap kötöttem szerződést, Újhartyáni kiépítésre.
Ha minden jól megy akkor hétfőn lesz net!!!!! -
Szyszko
tag
Folyamatosan gyűjtöm az infókat ezzel az IP cím kérdéssel kapcsolatban, de mivel nem nagyon értek hozzá még mindig nem teljesen tiszta mit is jelent ez gyakorlatban nekem.
Tehát a következő dolgokat használjuk itthon, ezekben probléma lehet, és ha igen akkor mi?- Az itthoni gépemről/telefonomról Távoli asztallal belépek a bérelt szerveremre.
- Az én gépemet szoktam elérni Team Viewer segítségével telefonról vagy más gépről.
- Torrentezés
- Skype, Viber és hasonló programokEzekben lenne nekem valami változás?
-
Szyszko
tag
válasz Intruder2k5 #9369 üzenetére
Igy mar erthetobb, koszonom. Akkor ez nem jo hir
-
MODERÁTOR
-
Szyszko
tag
Sracok, egy mukkot sem ertek ebbol a fix/nem fix privat vagy sem IP cim temabol amirol korabban szo volt. Volna kedves valaki leirni egyszeruen, hogy ez mit is jelent. Jelenleg upc adsl netem van. Hasznalok torrentet, es tavoli asztalt is kell elernem a gepembrol, es az enyemet is el kell ernem team wieverrel. Beronettel ez valtozna valamit?
-
Szyszko
tag
Most akkor jól értem, ha nem kérek telefont akkor drágább a net. Ha kérek 0Ft/hó díjjal akkor meg olcsóbb?
-
blacika
tag
Erre a hétre igérték a berotel bekötéseket Újhartyánban, már nagyon izgulok!
Ha valakinek kötöttek be hartyiba, posztoljon egy sebességképet légyszi. -
titán
-
poli27
veterán
válasz Gubek-Einste #9360 üzenetére
Más szolgáltatóknál vannak IPv6-os tesztek de komolyabb használat nincsen.
azért én ezt nem mondanám, külföldön már sok helyen működik, itthon meg a Digi már bevezette és működik rendesen..
-
btz
addikt
válasz szundika82 #9357 üzenetére
Nem hiszem hogy lemondanak arról a pluszpénzről, max az ipv6-ot is pluszpénzért fogják adni
ⓑⓣⓩ
-
titán
válasz szundika82 #9359 üzenetére
Hiszem ha látom.
Más szolgáltatóknál vannak IPv6-os tesztek de komolyabb használat nincsen.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szundika82
tag
válasz Gubek-Einste #9358 üzenetére
indulás után 1-2 hónapot mondtak de sztem megvárják,hogy teljesen befejezzék a kiépítést utána
-
titán
válasz szundika82 #9357 üzenetére
Csak kérdés, hogy mikor jön ez el.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szundika82
tag
Ha lesz ipv6 akkor már nem kell fix ip-t venni (énis lemondom)
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Gubek-Einste #9354 üzenetére
Ez már az emelt kalkuláció, most ennyi a 10-es a berotelnél...
Torrentnél a feltöltés nem különösebben érdekel nem gyűjtök pontokat stb-t, seedben el van X elvárt óráig a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
Kösz.
Az árakkal szemezek, de kicsit kicsit sokallom a 20-as berotelért a havi 6000+1270 Ft-ot (nullás telefonnal, tv nélkül, hűség nélkül).
Most 11-es upc-m van 3900-ért.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
válasz bigdady #9348 üzenetére
- A dinamikus változik, a fix az nem
- Csak akkor ha az a Fix publikus is, mert ha fix privátot kapsz akkor azzal nem (de a Berotelnél fix ip az fix publikusat jelent)
- Igen, megy rendesen, de nem azért mert fix, hanem mert pubikus is egyben. Dinamikus publikusnál is azért megy mert publikusⓑⓣⓩ
-
titán
-
bigdady
nagyúr
válasz Gubek-Einste #9345 üzenetére
Magyarul?
-Az egyik időközönként változik a másik sosem?
-Fix ip-vel megy gondolom ddns nélkül a kamera, nas elérhetőség kivülről ugye?
-torrent rendesen megy ezzel a fix ip-vel mint most upc-vél?Szerk: amíg megirtam a kérdést meg is kaptam a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bigdady #9344 üzenetére
Hááát, nem pontosan, de mondjuk úgy, hogy laikus szemmel igen.
A lényeg az, hogy szerverszolgáltatások használatához (torrent aktív mód, ftp és webszerver, távoli asztal, wake on lan, stb.) publikus IP cím szükséges, ami az internet felől is elérhető, egyedi cím. Az egy másodlagos dolog, hogy ez a cím állandó (fix ip), vagy pedig változik bizonyos időközönként, esetleg minden csatlakozáskor (dinamikus ip), mert utóbbi esetre megoldás a DDNS, mint a noip.com, ipdns.hu, stb. oldalak.
A NAT-olt magánhálózati IP cím, amit a Berotel alapból ad, egy router mögött lévő címet ad az előfizetőnek, ami pont olyan, mint amiikor a saját routered is kiossza a címet az eszközeidnek, a gond csak az, hogy még a saját routereden bármikor megnyitod a portot amikre szükséged van, addig a Berotel routeréhez nem férsz hozzá, így ha nem publikus hanem NAT-olt címet kapsz tőlük, akkor semmi nem fog működni, amihez portforward szükséges.
A Berotel-nél viszont csak úgy lehet publikus IP címed, ha az egyben fix is. Ez a kettő tehát nem technikailag kötődik egymáshoz, és nem is ugyanaz a kettő, de ők csak így egyben adják.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
bigdady
nagyúr
válasz Intruder2k5 #9336 üzenetére
Fix ip-s berotel ugyanazt jelenti mint a publikus ip upc-nél?
-
dr.bubo
őstag
válasz insyde5 #9341 üzenetére
A kérdésed rosssz helyen tetted fel! Ez a topic a 29-es körzetről szól, Debrecen nem itt van.
Itt kérdezz: UPCRouter beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
insyde5
aktív tag
Üdv
Kaptam egy ajánlatot a UPC től
Debrecen:ingyenes beltéri
58+5HD csatorna
120Mb net
ingyenes telefonálás hazai vezetékes telefonnal ( nem fontos )
ingyenes bekötés
Wifi modem ingyenes
WI-FREE ingyenes használata ( országos, + külföld ahol ki van építive ) 3 készülék
2 év hűségidő4699.-
-----------------
Jelenleg digis vagyok.
100Mb net
80 csatorna kb
telefon ( 200 HUF )5700.-
------------------Szerintetek Debrecenben mennyire megy a UPC ?
[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Zolee_70
senior tag
60/5-os BeroNet, friss, ropogós Inárcs, Kossuth utca vége.
Remélem megbízható lesz.[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Zolee_70
senior tag
Ki-ki maga eldönti, hogy az igényeihez és a pénztárcájához mérten mi éri meg neki és mi nem. Én személy szerint óriási előrelépésnek tekintem, hogy van legalább 1 alternatíva, ami költségben ugyan nem az, viszont szolgáltatási minőségbe (értsd: sávszélesség) mindenképp.
Aztán majd csak ideér a Telecom is, felébred a UPC, és ott van a GSM alapú lehetőség is. Előbb utóbb ( 5 éven belül) okafogyott lesz a topic
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Van benne igazság, de a Digis területeken a "kicsik" tudják olcsóbban adni a szolgáltatásukat és csak ott durvák az áraik, ahol nincs komoly konkurencia. Kedvezőbb áron nem 100 előfizetőjük lenne.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #9326 üzenetére
Én is mindig el mondom, mindenkinek aki a Digivel jön, hogy nekem akár 10 forintért is adhat a gigabiteket, akkor sem veszem igénybe, mert nem tudom, azaz számomra a Digi 0 megabitet tud biztosítani 50ezer forintért is.
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Te miért hasonlítasz össze egy minicéget egy mammut céggel? Persze hogy a mammut olcsóbban tudja adni,meg amúgy is az Magyarország legolcsóbb szolgáltatója... Hasonlítsd az egy kaliberű cégekhez, és látni fogod azok árai is kb ilyenek, mert nem tudják olcsóbban adni, ugye fenn akarnak maradni... Nem mindegy hogy 100 előfizetőd van vagy 1000000.... tudod osztozik a költség
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Olvass figyelmesebben, ott szerepel a hozzászólásomban a számomra szó.
Aki szerint a sportolás, olvasás, családi-társasági élet, filmnézés időpocsékolás, azt sajnálni, szánni tudom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Nooeca
senior tag
Miért személyeskedés, hogy leírom hogy off az, hogy leírod azt, ami egyrészt senkit nem érdekel - hogy te mikor mit csinálsz - másrészt nem ide tartozik és zavaró!? Mindezt egy olyan hozzászólásra, ami alapvetően meg topicbavaló.
Konkrétan kijelentetted hogy a játék az haszontalan, értelmetlen időpocsékolás... nem számodra, hanem úgy általánosságban... ennek meg nem itt a helye, ne csodálkozz hogy van aki nem nézi ezt jó szívvel. MErt amit te csinálsz azok között meg számomra is van időpocsékolás, mégsem írtam le, hiszen senkit nem érdekel... és nem is ide tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Attól mert te nem szoktál, még más szokott, így feleslegesen írod le, hogy téged ez nem érint... Ez a hozzászólásod 100%-ban off és zavaró... Az internet előfizetők egy jelentősen nagy része szokott játszani, ismerősöm is így tesz közel 50 évesen.
Mi több néhai nagyapám is szeretett játszani 70+ évesen. (igen online játékokkal).
Kicsit olyan ez a hozzászólásod, mintha te lennél valami nagy sztár, akinek fontos a napi rutinjának a részét megosztania egy internetes topikban. Közben meg mint tudjuk... ez nincs így.
-
BBéci
legenda
válasz blacika #9319 üzenetére
Az a 200/100 Diginél a felébe kerül, tehát rablás 11300-ért adni. Fix IP nekem ingyen sem kellene.
Játszani soha nem szoktam PC-n, rengeteg egyéb, számomra hasznosabb, értelmesebb elfoglaltsággal töltöm az időmet. Sportolok (napi 2-3 óra), könyvet olvasok (napi 1 óra), filmeket nézek (néha napi 3-4 óra, máskor 4-5 napig nulla), családdal, barátokkal, ismerősökkel találkozom. Ezért amiket emlegettél, semmit nem mondanak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blacika
tag
Nekem a UPC 12/1,5 havi 5 ezer Ft. Iszonyúan kellene legalább 60Mega le és 50 fel. Nyilván ha minden másodpercre szétosztanám egy évben elég lenne talán a 10 mega is, de hát az élet nem ilyen, hirtelen kellenek a dolgok és ennyi. Arról nem is beszélve, hogy pl egy WOT típusú játékban, hétvégén olyan mozgásod van UPC alatt hogy "drunk" vagy "noob" illetve "drunk noob" jelzőkkel jössz le a pályáról.
Szóval mint a megváltót várom a 200/100-at fix ipvel 11300 Ft-ért. (i74790+2x8ddr31600Mhz+gtx470)[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ez tény.
Egyébként nem kellene személyenként egy, de ahol 3-4-5 ember hardcore felhasználó, ott agyrém még a 18/1,5-ös ADSL is, abból kettő a minimum. Havi 4300 forint plusz kiadás talán senkit nem ver a földhöz. Szerintem.
Könnyen beszélek, mert mi ketten vagyunk, feleségem nem szokott itthon netezni. 1999-óta van saját internet hozzáférésem, soha nem osztoztam senkivel. Amikor az elején még betárcsázós, percdíjas volt, simán fizettem havi 20000 forintot, megért annyit a szórakozásom. Más cigire többet költ.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Zolee_70 #9313 üzenetére
Egyedül használom a netet, egyetlen laptopon, szóba nem jöhetne, hogy valakivel meg kelljen osztani. Mindenki rendeljen magának külön előfizetéssel és nincs anyázás. Ez nyilván csak a jelenlegi sávszélesség miatti hozzáállás, ha 200/100-as lenne, mint 400 méterre lakó haveromnak, akkor nem lennék ennyire irigy és önző.
-
Zolee_70
senior tag
Inárcson UPC ADSL 8/,075, ez a max, amit tudnak. A 60-as BeroNet hűség nélkül kb. ugyan ennyibe kerül, fix IP-vel 1300 ft-al drágább. Persze, lehetne olcsóbb is a UPC-nél, már ajánlottak kedvezményt.
Nálunk nem is az ár miatt történik váltás:....4-en vagyunk aktív internet használók, 2-en játszunk is, a többiek email, youtube, néha megy a torrent. Az aktív eszközök száma 4 db PC, 4 db tablet, 4 db telefon.
Ha játék közben valaki elindít egy videót, megy az üvöltözés. Torrent csak időzítve, éjszaka tud menni.Szóval kell a gyorsabb net, UPC-nél meg nincs. Remélem a jövő héten be is köti a BEROTEL. TV marad a UPC-nél, mert azzal nincs baj.
Más: a sebesség növekedés az új belépőkre is érvényes a Berotelnél?
[ Szerkesztve ]
-
szundika82
tag
válasz bigdady #9308 üzenetére
Ipv6 az is ip cím most ipv4-et használnak ami natolt 253 címet tudnak kiadni fix-re (ha nem vettek azóta)
ipv6-os nem lesz natolt ott több millió ip-t kitudnak osztani majd.tudomásom szerint ipv4-en fog menni majd a Tv ipv6-on meg a net
Amúgy a Tv az tényleg katasztrófa de a net így hogy emelnek az már 1 fokkal jobb -
BBéci
legenda
válasz bigdady #9305 üzenetére
Nálam mérések szerint 17,6/1,1 az átlagos (UPC ADSL) sebesség, ezért fizetek havi 4300 forintot. 40/20 bőven elegendő lenne, arra váltanék, de csak akkor, ha ezt az értéket a nap 90 százalékában biztosítja, úgy, mint a mostani. Este 6 és 9 között előfordul némi lassulás, de nem számottevő.
Valamint a szolgáltató kiléte sem mindegy, a Berotel számomra nem bizalomgerjesztő, inkább kerülendő.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bigdady
nagyúr
válasz szundika82 #9307 üzenetére
Az mi is? En is nas szervert meg kamerat hasznalok amugy.
-
btz
addikt
Én ip biztonsági kamerákat használok, otthoni ftp-t üzemeltetek, nekem például tényező a feltöltés, de úgy vettem észre hogy ez még mindig nem jellemző az átlaguserre, nekik pedig ez alapján mindegy, persze nem mondom hogyha adott lenne a lehetősége rá nem jönne bele a cloudozásba, vagy a topseederkedésbe valamelyik torrent oldalon
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
bigdady
nagyúr
Irtam is. Atlagos email csatolmany maximum ertekeket nezve ki lehet birni azt a par masodpercet ami a hatterben megy. Szoval szerintem nem eri meg valtani berotelre adsl-rol sajnos. Feltoltes az elonye de meg igy is dragabb mint adsl (mar ahol megy a 18-20 mega mint pl nalam)
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #9301 üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy 20 megabit Upc dsl, és 20 megabit Berotel optika tök mindegy, mert nála árban is kb ugyan ott van. Ha stabilan jön a dsl-en a 20 megabit és az illető optikán sem a 200 megabitet akar, annak fölösleges váltani. Bár nem tudom hogy mekkora ez a tábor, akinek 20 megabitje vagy legalább 18 megvan az UPC-vel, és árban is kb ott van vele mint a Berotellel.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Nooeca
senior tag
válasz Intruder2k5 #9301 üzenetére
Mostanában - nem otthon - 50 Mbps-es internetet nyúzok és ezután hazajönni a 2,5-ös netemhez nem is lenne probléma HA nem felejteném el, hogy itthon kár bármiféle letöltést elindítani
Úgy érzem hogy pont ez az 50 Mbps az ami nekem úgy a minimál igényeimet kielégítené. Ha jól számoltam az 50 Mbps az olyan 6.25 MB / sec letöltési sebesség, és azért ez sem egy olyan gyors letöltés, ami úgymond "eget-verően" gyors mai piacszinten!
Így hát 2,5 Mbps-es internetet birtokolván a 10-30 Mbps nem egy olyan sebesség, amire megérné váltani... Ha már azok sem fedezik az én minimumszükségletemet akkor teljesen mindegy, hogy 2,5-el szenvedek, vagy 20 Mbps-el.
Szerintem ezeket a 20 Mbps-es csomagokat manapság már el kellene felejteni - habár még a technikai körülmények indokolják, de remélem nem sokáig... Az lenne a jó, ha piacszinten is a legkisebb csomag 25 Mbps lenne.
-
MODERÁTOR
válasz bigdady #9300 üzenetére
Hát nem tudom, nekem azért ebből a topikból korábban nem ez jött le, hogy milyen jó az a <20/1Mbps. Eddig mindig azon ment a pánikolás, hogy a 29-es körzetben csak a sz@r upc van, meg a hulladék adsl, és, hogy 2015-ben ez már semmi, meg 0,5Mbps feltöltés, és máshol milyen jó, stb..., most pedig amikor itt van a lehetőség a nagyobb netre, hirtelen elég az adsl is?
Persze biztosan van akinek elég, én ezt nem vitatom, de kétlem, hogy ez lenne a nagy általános vélemény a körzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest