Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz smallmer #6089 üzenetére
Szia.
Én kb. ¾ éve egy ZYXEL WAH7706 használok teljes megelégedéssel.
Igaz én nagyon akciósan vettem 2.év garanciával (29,9e).
Én is egy korlátlan telenor mobil internettel használom.
Előtte egy Huawei E5577s-t használtam, de az egy cat4-s (150/50) MiFi volt.A ZYXEL Cat6-s (300/50) 4G+, benne van a carrier aggregation, tudja egyszerre a 2,4 GHz és az 5 GHz-t. Nekem nem melegszik, igaz én csak 2,4 GHz használom. Ami egy kicsit fura a huawei után, hogy nincs hozzá töltő, csak kábelt adnak. Konfigurálni csak kábelen összekötve lehet és nincs adroidos app hozzá.
Remélem tudtam segíteni neked.
-
Diák66
őstag
válasz smallmer #6089 üzenetére
A Netgeart szerintem semmiképpen sem, igaz nekem ac810-100eus volt, de másfél hónapig bírta és az alatt is sok-sok szoftveres bajai voltak. Elvileg firmware frissítés érkezett rá, de nem garancia, hogy működőképes lett. D-Link szerintem nem az a kategória, amit keresel. Ehhez szerintem mobilnet stick is kell. Zyxel esetében nincs tapasztalatom, csak ADSL modemmel. Az is hamar "megpihent", igaz szolgáltatós (akár használt) darab is lehetett. Jelenleg Tp-Link M7650 van a tulajdonomban. Nem mondom, hogy kiváló, de legalább működik. Viszont tök átlagos router, semmi extra. A mobilhálózat felőli jel gyengeségére pedig érzékenyen reagál és time request üzenetekkel lep meg néha. Huawei-t használtam még, sajnos azzal is voltak gondjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest