Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Takiatti #1073 üzenetére
Az x264 a H.264 egy implementációja. Azzal nem lehet gond. Az összes videódat azzal tömörítették.
(#1074) Takiatti: Pl. eac3to-val lehet. De a DTS-HD ban van sima DTS core sáv, azt se tudja dekódolni? Nyilván nem lehet veszteségmentes, hiszen az AC-3 veszteséges, a DTS-HD veszteségmentes tömörítés.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Takiatti #1071 üzenetére
Mind a kettőt csak akkor tudod, ha újrakódolod a videót. Illetve a másodikhoz nem feltétlenül kell, lehet, hogy elég átállítani TSMuxerrel. De nézd meg a TVd specifikációit. Pl. sokszor a DTS hangot sem szeretik, de jó meglátásod van: az extrém nagy bitrátát, és az L5.1-et se.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Darth_Revan #1028 üzenetére
Ehhez videókonvertáló/szerkesztő progi kell, amivel a videósáv kockáit módosítja úgy, hogy ráteszi a feliratot. Pl. MediaCoder.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SpongyaBob #995 üzenetére
SupRip a Te barátod.
-
WonderCSabo
félisten
Mivel a muxolás nem változtatja meg magát a videósávot, szinte kizárt, hogy megoldaná a problémát. Újrakódolással lehet próbálkozni.
J00hnny: Pontosan így kell csinálni. Ezzel nem változtatsz semit a sávokon, nincs semmi tömörítés. Csak egy piros dobozból átrakod a zoknikat egy kék dobozba.
Drótszamár: A kérdé ide való.
Seraph: Ez csak újrakódolással lehetséges. Kismillió konverter progi van rá, csak ugye ez sok idő, és veszteséggel is járhat, ha nem adsz elég bitrátát rá.
D.Zsolti: Ez jó kérdés, Google talán tudja a választ, én nem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
boatkiller #976 üzenetére
Nem feltétlenül kell Nero. Itt egy jó leírás.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
illusion111 #970 üzenetére
MKVmerge
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Jackie_Chan #935 üzenetére
Rákerestem, de sehol se találtam linket hozzá. :S
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Danika256 #916 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű ez szerintem!
Szted azt, amit mondtam, az ujjamból szoptam ki? Kismillió mkv-t csináltam már ezzel a programmal, ezért tudom, hogy működik.
A force track-el nem kell foglalkozni.
Ha címet írsz neki, akkor az AUDIO stb helyett azt fogja írni - már ha jó az MKV splittere.
Egy kis fájlal kell tesztelgetni, amit pár másodperc muxolni... -
WonderCSabo
félisten
válasz
HoReSz1975 #914 üzenetére
MKVMerge
-
WonderCSabo
félisten
MKVMergeGUI-val megnyitod a fájlt, és kipipálod a nem szükséges sávokat, majd Start muxing.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
soskajoska #818 üzenetére
A méretét csak úgy tudod csökkenteni újrakódolás nélkül, hogy kiszedsz belőle (hang)sávokat. Vagy kettévágod a fáljt, hogy rá tudjad rakni 2 dvd-re. Mindkettőt el tudod érni mkvmerge-el.
-
WonderCSabo
félisten
Az MKVmerge és tools kódolásra nem való, csak mkv fájlok szerkesztésére ( stream hozzáadás -kivonás, kettévágás, stb.)
Itt tegyétek fel a kérdéseket, stevve vagy band biztos tudna válaszolni. Én kódoláshoz nem értek, csak a fentebb sorolt dolgokhoz, meg a feliratokhoz vmennyire.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával