Hirdetés
-
GAMEPOD
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
iFriend77
csendes tag
Az eszközkezelőben nincs olyan hogy Hordozható eszközök -> MTP
A telefon ikonjánál nincs sárga háromszög de kérdőjel az van. Ismeretlen az illesztőprogramja. Frissítés keresése az interneten követően:
A windows problémába ütközött az eszköz illesztőinek telepítésekor
A windows talált illesztőprogramokat az eszközhöz de a telepítés során hiba történt.
MTP device
Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen -
iFriend77
csendes tag
válasz
Atomgeszi #9700 üzenetére
Ez a ftp dolog nekem nagyon kínai. Idáig samsung telefonjaim voltak, azokat ha rákötöttem gépre, kiválasztottam a fájlátvitelt, ekkor a windows felismerte a telefont és megjelent oldalt a kis értesítő amiben kiválasztottam hogy külső meghajtóként szeretném használni majd a windows intézőben a meghajtóknál megjelent a telefon ikonja ami megnyitotta a telefon fájl- és mappa rendszerét és szabadon tudtam a másolgatni bármit a gépről a telefonra és a telefonról a gépre. Ezt szeretném a Poco-val is.
-
iFriend77
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam pár hete egy Poco M6 Pro-t (4G, 12/512). Ez életem első Xiaomi-ja.
HyperOS 1.0.3.0.UNFMIXM rendszer fut rajta.A problémám az hogy nem tudom hogyan kell fájlt mozgatni a telefon és a laptop között.
Rádugom a kábelt laptopra(Asus Tuf, Win11), majd a legürdülő menüben rábökök a "Az usb-fájlátvitel aktív"-ra, majd ezt követően a "Fájlátvitel/Android Auto" opcióra. Ezt követően nem történik semmi. A windows intézőben a "Ez a Gép" alatt csak a rendszermeghajtó van, mellette meg kéne jelenjen a telefon ikonja de ez nem történik meg. Sőt amikor rákötöm gépre a windows megjelenítene oldalt egy kis értesítőt amire kattintva kiválaszthatnám mit akarok kezdeni a külső meghajtóval de sajnos ez sem jelenik meg.Mit kell tennem, hogy szabadon tudjak adatot mozgatni a két eszköz között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest