- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
válasz #16939776 #53906 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, hogy közvetlenül a gyártónak írnék. Hátha ügyfélbarátabb, problémamegoldóbb a hozzáállásuk. Mert a bolt részéről (legalábbis a reklamációt felvevő kollégájuk esetén), úgy érzem, engem, mint vevőt hibáztatnak egyoldalúan.
Kérdeztem is őket, hogy ezen lapoknál extra védelem, mint plusz zsugorfóliázás, egyéb nem szokott lenni? Válasz, hogy az ilyeneknél nem jellemző. Rákerestem, yt-on kicsomagoló videókra. Nekem pl. az alaplap i/o shielddel jobbra volt a kartontálcájával berakva. Feltöltött videóknál is van így is, meg balra nézően is.
Ilyen gond esetén jönnek elő nálam (is) az összeesküvés-elméletek: -Kedden rendeltem meg. Szerdán kaptam tőlik emailt, hogy csüt-ön 13:30-tól átvehető lesz és max. 3 munkanapig tartják. Mikor várhatjuk érte? Szépen válaszoltam nekik, hogy aznapra tervezem is. Erre csörög is a telefonom, ugyanezt elmondja és rákérdez a mikorra. Elmondtam, hogy köszönöm a tájékoztatását, írásban már megtettem, de szívesen megválaszolom most is. Meg is tettem.
Na igen. Tán olvastam már ilyen keringő, garanciakerülő hardver legendá(k)ról. Át kell értékelnem magamban a hitelességüket.
Nagyon köszönöm neked is a tanácsokat. Azért bízom benne, hogy nem hosszú menetekkel kell számolnom és a kereskedői oldal belátja, hogy vmi bűzlik Dániában.VESTAX QFO
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.