Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz PROTRON #52833 üzenetére
Hmm, nincs igazad, amikor "itx házat" mentem venni, akkor bizony kétszer is törvénysértést követtek el egy garanciális ügyintézés alatt lévő, korábban vásárolt termékemmel kapcsolatban, kaptak szépen egy levelet, amiben felhívtam ezekre a törvénysértésekre a figyelmüket, és elálltam a szerződéstől, ugyan 60 nap után, de jött vissza a pénzem. Ilyen céggel, aki sem a törvényeket, sem a vásárlóit nem képes megfelelő szinten kezelni, én kerülöm, és mindenki mást is erre biztatok.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest