-
GAMEPOD.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
sityupityu #66326 üzenetére
Igen, elmeletileg ossze kellene zarnia, hsz#66283, itt megsem tortent meg es meg hezagolva is volt
Ez tipustol fugg, hogyan vannak hangolva, hezagolva, es meg sok mindentol es ezt te is tudod.
.
Nem tudom jol emlekszem e, de az italjetemnek felig zart variatora volt, es egy lemez gyuruvel korlatozva volt, hogy mennyire tolhatja ki a tarcsat.
Suzuki burgman 250, ha jol emlekszem 1-1.5mm szedtem le a huvelybol, es jobb lett a vegsebesseg, a tarcsa meg nem ert ossze.
A nagyobbra valtasnal nem akartam megbantani senkit..
Csupan arra ertettem, ha kevesnek erzi az ember a meglevot akkor erdemes elgondolkozni a meretvaltason. Akinek ez a hobbia ugysem fog.Mint pl te, de kontrollalt keretek kozott mogosz gondolom, es nem ontod a vegtelenul a penzt bele?
Igaz, semmi kozom hozza, es nem is szemelyeskedesbol irom. Ehhh fenebe, nem lehet ezt jol leirni igazabol.
Tisztelem akik erre aldoztnak, mert sok infohoz tapasztalalthoz jutnak..
Eleg sokan vannak szuk penztarcaval akiknek a kis ccm fizetheto meg, es szeretnek ha jobb lenne a moci. Az penztarcajukhoz kepest, a 20K-s multivar is draga lesz, pedig letezik 100k ert is variator.
Csupan egy koztes alternativat javasoltam, ha van ertelme a jelzett feltetelek mellett,vagyis van meg hely a ket tarcsa kozott.Persze nem akarok beleszolni senki dolgaba es megbantani se all szandekomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...