Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Megjott az A1 Mini, hat azt kell mondjam hogy eleg sokat fejlodott a 3d nyomtatas az utobbi 10 evben, amiota hozza-hozza nyulok a temahoz
Eszmeletlen minosegi, profi cucc, hatalmas tudassal, le a kalappal. Nem is ertem hogy ennyi penzert ezt hogy lehet adni, de nem panaszkodok
Mondjuk az elegge b+ hogy a pluszban rendelt tekercs filament + 0.2-es nozzle, amit napokkal korabban adtak fel, meg mindig nem ert idea hozza adott 20g pont arra volt jo hogy kinyomtattam azt a kis tekerentyut amit mashol nem is talaltam, meg egy pici kakigyujtot, aztan el is fogyott...
BTW feltunt hogy nagyon sokat kakil, minden egyes nyomtatas elott ketto csomagocskat legyart. Ezt hogyan tudom lecsokkenteni mondjuk 1-re? Mivel jellemzoen kisebb dolgokat csinalok, aranyaiban eleg sok amit igy elpotyogtat... vagy hagyjam, kell ez neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest