-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz hackeeeee #61008 üzenetére
na az jó kérdés mondjuk... láttam valami másikat is, az mindkettőnél 0, viszont nem emlékszem már a nevére teljesen, de lehet az is a parkolósdi értéke
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz hackeeeee #60998 üzenetére
no, akkor jó...
btw skacok, a Skyhawk nem úgy volt, hogy nem parkol? HD Sentinelben látok egy olyan sort, aminél a WD RED-nél 0 van, a Shyhawknál meg 20, és Start/Stop Count a neve
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dromi
tag
válasz hackeeeee #60998 üzenetére
Szia volna egy kérdés még gyorsan ez: [WD-Green 500] Ez viszonytva a PurpleZ az lassú lenne, vagy ugyanolyan kb? Ez a Toshiba mennyire hangos, zúg vagy, néztem, jó árban van. A WD Purple 24/7-ez mire vonatkozik?
Ha ennek 100% a Kondíciója, akkor kutya baja, gondolom, 682 napot ment eddig, meg indulás leállítás 19.2k
Ha az SSD kondicíója 66%- akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz hackeeeee #60061 üzenetére
WD Purple PURX - PURZ
Hiába rakjuk be az összefoglalóba és a téma tudnivalókba ha nem olvassátok. Eléggé szem előtt van mindkét helyen, ettől jobban már nem tudjuk rá felhívni a figyelmeteket
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Kuter
senior tag
válasz hackeeeee #56886 üzenetére
Szerintem, mindegyikre lehetne ilyen ellenpéldát felhozni , akár itt , akár külföldi fórumokon.
Nekem beváltak ezek a hdd-k. De az biztos hogy számít az üzemeltetés körülménye.
A garancia meg csak arra jó hogy kicseréljék újra , sajnos az adataidat nem kapod vissza ha full behal a hdd
Ami fontos és szeretném még 10 év múlva "fénykép,video" is látni az kiírom dvd lemezre 2 példányban.
A hdd-n csak ideiglenes vagy pótolható adatokat tárolok. Nem véletlen hogy a szerverparkokba igen sűrűn cserélik a hdd-t .Nemrég láttam a google szerver parkjáról egy doku filmet és ott sem éltet tartalmig használják a vinyókat, cserélik bizonyos idönként . De hogy meddig használnak egy vinyót azt nem mondta a filmben az ember ,csak azt hogy az a munkája. egy kis kocsin húzta a új vinyókat. régi ki új be . Utána a régi ment a demagnetizálóba és a zúzóba. Tehát nem kerül vissza a gyártóhoz, felújításra.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz hackeeeee #56884 üzenetére
Szia.
Ár érték arányban Thosiba.
Nekem is az volt a zyxel nsa 325ben ,most meg a gen8-ban 2013 ot megy folyamatosan.,hibamentesen.
A meghibásodásról meg csak annyit "hogy szerencse kérdése"
Nekem ment már tönkre "samsung 1 tb , seagate zöld 3 tb ,sima seagate 2 tb"
Érdekes módon amióta thosibára váltottam nincs ilyen gond.
A gyerek gépében" 2éve" és az én gépemben"2.5 éve" is 3 tb thosiba van teszi a dolgát hiba mentesen.[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
LGLuke
őstag
válasz hackeeeee #12841 üzenetére
Azt írtad, hogy a 640-750-es drága, és inkább 500-ast vennél. Akkor Seagate 7200.12-es ajánlottuk. A ST3500410AS típusszámú a halkabb a gyártó szerint. Van ST3500418AS változat is így érdemes odafigyelni vásárláskor.
640-esből WD black vagy blue vagy Hitachi 7K1000.B az ajánlott.
WD halkabb, de mind megbízható. Rosszat meg bármiből ki lehet fogni sajnos. -
LGLuke
őstag
válasz hackeeeee #12838 üzenetére
750-es HDD-t nem vennék, mert van amiben még 250GB-os tányérok vannak és nem az "új" 334GB-osak, így lasabak, pedig már kijöttek az 500GB-os tányérral szerelt változatú lemezek (lásd Seagate 7200.12).
Samsung sem a legjobb választás. Amíg nincs vele baj, addig jó, mert tényleg csendes, és elég hűvös is, sebességre sincsen panasz, de arányaiban többet visznek vissza belőle, mint a többiből. -
Pancsermeste
őstag
válasz hackeeeee #12838 üzenetére
Nálam tökéletesen működik a 750-es Samu F1! Halk, és gyors! Sztem egy átlagos táp venti/szélzaja mellett nem lehet hallani a hangját! Ismerős gépében az 1T F1-nek van némi seek zaja, de az sztem a ház ill. rögzítési mód miatt van! Hosszútávú megbízhatóságról még nem tudok nyilatkozni! Bár sztem nincs is értelme! Voltak, vannak és lesznek is hibás/gyengébb szériák, mint minden gyártónál!
-= Pancsermeste® =-
-
tknof1871
őstag
válasz hackeeeee #12830 üzenetére
WDC WD6400AACS a külső házban. Ha direkt nem figyelem akkor észre se veszem. Itt van az asztalon az egértől 10cm-re. Ha a gépben lenne akkor szerintem semmit se hallanék.
A házi kísérletek folytatása:
Tettem a külső házra egy 1x6,5x19cm-es vasat. 44°C-ról levitte a hőmérsékletet 41°C-ra
Egyébként napok óta megy megállás nélkül. Most bekopik.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz hackeeeee #12821 üzenetére
A megabyte-ot ismerem, csak azt nem tudom, milyen gyakorlati szerepe van a vinyóknál. Ezek szerint a seagate diamondmax nem más mint a maxtor?
De akkor mi a különbség a diamondmax seagate és a sima seagate között?[ Szerkesztve ]
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autóhifi
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB!
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- INTEL SSD DC S3610 Series 1,2 TB
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest