-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
A WD Red nél mind1 hogy 5400 vagy 7200 as rpm veszek?
Tartósság szempontjából érdekelne, vagy teljesen mind1. Sebesség nem számít.szerk: Végeredményben berendeltem egy 7200-ast. Csak ez volt.
Az lenne a kérdésem, kell e valamit állítanom majd rajta. Nekem routerre lenne kötve külső rack-ban, csak filmek lesznek rajta. Amolyan mediaserverként fog üzemelni. A pakolással nem lesz gond? (nem lenne tanácsos manuálisan állítani valamit rajta? (ezt csak azért kérdem mert olvastam róla, de azt nem tudom hogy kell).[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
Mondjuk azt a plusz három évet a wd-vel kell intézni? Mindegyik üzlet 2 évvel adja sajnos.
Amúgy annak van jelentősége, hogy erre a black-re 2,5% meghibásodási arányt ír az ipon, a red-re, csak 1,5%-ot. Tudom, hogy iponos vásárlásokat vesznek figyelembe, de a 2,5% az nem sok?
[ Szerkesztve ]
-
Torrentes és plex media server gépbe akarom a Red vinyókat 7200rpmre cserélni
P300 Toshiba mennyire lenne jó? Nagyon jo áron vannak, de itt olvasgatva még nem is rosszak
U.i. rengeteg torrent fut rajta így napi 24 órában megy, sosem áll le egyik hdd sem
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dzsekó
addikt
válasz Forraszto #60286 üzenetére
P300 sem rossz, bírja a napi többszöri ki-be kapcsolást, de azt általában minden mai vinyó bírja.
Szerintem nyugodtan megveheted a P300-at, de bármelyiket veszed, a fontos dolgokról tarts másolatot a régi Black-en. Egy Black is kimúlhat fél év alatt, ez sok mindentől függ. Egy hulladék táppal 5 perc alatt is kimúlhat egy vinyó. Erre van az 5 év garancia, P300-nál pedig 2 év. Az adatok biztonságáról meg mindenki maga gondoskodjon.
Tapasztalatom, ha egy vinyó 2 évet kihúzott hiba nélkül, akkor az egy tartós darab. -
Dzsekó
addikt
válasz golfvariant #60287 üzenetére
Ha elsődleges vinyó és op. rendszer is ezen lenne, akkor WD10JPLX, ha optikai meghajtó helyére megy tárolónak, akkor WD10JFCX.
asuspc96: Inkább WD Red, halkabb, emiatt tárolásra jobb választás.
klambi: Mindkettő jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
Nas-ba Wd Red, vagy Seagate Ironwolf??
egyszerű kérdés"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
István89
tag
válasz golfvariant #60287 üzenetére
Szerintem egyikkel se fognál mellé. Kérdés, hogy mire kell. Én 3,5 Toshiba merevlemezemet cseréltem WD Black-re (WD10JPLX), és nem nagyon hallom a hangját. Nem tudom, hogy később változni fog-e, de visszaolvasva a WD10JFCX merevlemezről is jókat írnak, valószínűleg halkabb is, mivel 5400 RPM. Kb 1 000 Ft a különbség. Esetleg, ha utóbbit választod majd, akkor írd meg tapasztalataidat.
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Helló!
Az ajánlóban szereplő kategorizált HDD-k mennyire naprakész ajánlások ?
árukereső lévőkből mit tudnátok ajánlani ?
Olyan 20k (max 25k) lenne a keret 2TB minimum, és elsődlegesen adattárolásra lenne.Ezeket néztem ki:
Toshiba 3TB 64MB 7200rpm SATA3 DT01ACA300
Western Digital Red 3.5" 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EFRX[ Szerkesztve ]
-
golfvariant
aktív tag
Ti melyik merevlemezt építenétek bele egy notebookba?
WD Black: WD10JPLX
WD Red: WD10JFCXMindkettő halk?
-
Forraszto
tag
Sziasztok.
Van ez a HDD:
és ez:
A kérdésem az lenne, hogy mit lehet tudni az olcsóbb, P300-as megbízhatóságáról, illetve ha a gép napi 2-3 alkalommal van ki-be kapcsolva, azt mennyire tűri rosszul? Jelenleg egy 1TB-os WD Black van, ami hibátlan, de kezdek kifogyni a helyből, és ez a P300 jóval kedvezőbbnek tűnik mint a majdnem duplájába kerülő újabb WD. Tudom hogy lassabb, de az annyira nem fáj, viszont ha egy fél év múlva kimúlik az igen.
Még esetleg vehetnék egy ugyanilyet mint ami most van, az csak 5k-val több, de ugye fele annyi mint a P300 olcsóbban, ez a dilemma oka... A tesztek alapján nem tűnik olcsó húsnak.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Karel666 #60282 üzenetére
1TB Seagate BarraCuda Pro ST1000LM049
1TB WD Scorpio Black WD10JPLX1TB WD Scorpio Blue WD10SPZX
2TB WD Scorpio Blue WD20SPZX
2TB Seagate Mobile ST2000LM007rack -> jobb oldalt fent Téma tudnivalók illetve összefoglaló alja, linkestíve mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Karel666
tag
Sziasztok!
Médialejátszó mellé keresek háttértárat. Eddig külső vinyót használtam. Volt egy WD element 3,5", ami 2 év után meghalt, most egy 2,5" van rajta, de szerintem haldoklik az is.
Beépíthetőben gondolkodom, aminek van külön tápja is.
Gyorsaság nem számít, inkább a megbízhatóság, tartósság. Nem kell teljesen hangtalan, de azért ne visítson....
Minimum 1 Tb legyen, ha a 2 Tb-os is ugyan olyan megbízható, akkor lehet, ha nem akkor inkább beosztom az 1-et.
Hdd új legyen, a rack(passzív) lehet használt is.
köszönöm -
senior tag
Sziasztok,
9(!!) éves 7200RPM-s, roppant csendes Samsung vinyómat (HD753LJ, még mindig 85%-os) szeretném lecserélni egy 3TB-osra, mert már nem férek el rajta.
Filmeket, fotókat tárolok/futtatok rajta, a csendesség és a megbízhatóság fontos lenne továbbra is.
33e Ft fölé nem nagyon mennék.Eddig 2 vinyó között agyalok:
Toshiba P300 HDWD130UZSVA, mert olcsó és csendes elvileg
vs
WD Red WD30EFRX, mert megbízható és +1 év gari a Toshibához képest, ám erről a típusról ipon-on elég sok negatívumot lehet olvasni.Előre is köszi a konstruktív hozzászólásokat!
-
MrChris
nagyúr
Vacilálók, hogy WD green vagy blue, amire kéne fotók, videók tárolása, meghívása szerkesztéskor. Eddig is 5400-as vinyót használtam erre, sebességre elég volt csak bővítenem kéne, lehetőleg minél halkabbal. WD-k beváltak, egy red és green van jelenleg.
-
junior11
veterán
válasz Teasers #60270 üzenetére
Szia, külső merevlemez topik Ajánlott az összefoglalót elolvasni.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Teasers
tag
Sziasztok!
Milyen hordozható HDD-t vegyek itthonra? Filmeket tartanék rajta. Van best buy ? ár/érték arányban szeretnék minél jobbat, de nem szeretnék vagyonokat rákölteni! 1TB érdekelne.
-
beci43
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ez a darab megérné-e,csak adattárolásra kellene,nagyon nem lenne igénybe véve.
Van egy 4 éves Greenem,de csak 2 terrás,kinőttem.A WD-vel ez az egy tapasztalatom van,de az pozitív.[ Szerkesztve ]
-
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Kiváltanám a gépem leghangosabb alkatrészét a 3.5" HDD-t egy halkabb 2.5" Laptop HDD-re.
1TB méret már megfelelne. Melyik ajánlott tipus, ami halk?
Használt vinyót vásárolnék.
Nem tudom számít-e, hogy 5400 vagy 7200 fordulatszámú, mert a rendszer DDS-n van, de a játékok, programok a HDD-n vannak. Nem szeretnék lassulást érezni... Melyik tipust keressem a hardveraprón?
Kösz a tippet. -
JohnK
aktív tag
válasz Dzsekó #60254 üzenetére
Köszi a választ részben segített, de kicsit más megközelítésből hadd kérdezzek még:
Jelenleg elégedett vagyok a WD Blue Caviarral értelemszerűen az elfogyott kapacitást leszámítva, most ha újat veszek mégis inkább a Black-et ajánlod. Amit anno vettem Blue (3 vagy 4 éve lehetett) és amit most árulnak az nem nagyjából ugyanaz? Anno mikor vettem a fekete ugyanúgy szóba került, de akkor azt mondták ha nem arra megy az oprendszer, hanem van külön SSD és nem kell az 5 év gari, akkor elég a kék. Anno nem érte meg nekem a felárat.
Amit P300-ról olvastam negatívumok, hogy:
"A fej nem parkol, nincs elcsapó hangja, de kerregni bezzeg kerreg."
"Hangos működés közben."
"10 mp-es felpörgetési idő."Na most a gyári specifikációk szerint a WD még 2 dB-lel hangosabb, a felpörgésről még nehezebb érdemi információt találni.
Te a helyemben melyiket vennéd, ha a tárhely másodlagos? [link] -
Dzsekó
addikt
válasz 7Heads Drago #60253 üzenetére
-
Dzsekó
addikt
Pedig a P300-nál olcsóbbat nem nagyon találsz. WD Black 1TB-os önmagában egy 20-as, még ez lenne ajánlott.
Lennének még jelöltek, de a 20-20 ezer keretbe nem férnek bele. 7200RPM-es vinyók amúgy is drágábbak az 5400RPM-es vinyónál. Ajánlott lenne a Red Pro 2TB, de kb. 34 ezertől kezdődik az ára. -
7Heads Drago
veterán
Egy P300-hoz milyen házat vegyek? Egy Lg UHD tv mellé menne filmekre.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Milyen merevlemezt (fajtát) ajánlanátok folyamatos használat mellett?
Routerbe lenne kötve, tehát nonstop menne.
WD- on belül milyen lenne ildomos? -
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg merevlemez vásárlás előtt állok mert kinőttem a jelenlegi tárhelyemet:
Samsung 840 EVO 120 GB SSD - rendszer
7200RPM 64MB Blue Caviar WD10EZEX 1 TB -játékok, filmek, adatokAmik a vásárlásnál szempontok, hogy legalább 1 TB legyen, de úgy vagyok vele, hogy ha már újat veszek, akkor már lehet legalább 2 TB-ot, vagy nagyobbat érdemes...
Amiket az összefoglaló alapján találtam:
Toshiba P300 2TB
Toshiba P300 3TB
Az ajánlások mellett viszont itt-ott negatívumokat is olvastam ezekről.Mivel a tárhely mérete mellett a megbízhatóság és a sebesség fontosabb szempont még azt sem zárom, hogy ki veszek még egy 1 TB-ost:
WD Blue 1TB 3.5" 7200 rpm 64 MB SATA 3 WD10EZEXA bővítéssel elsődlegesen az a célom, hogy növeljem a tárhelyem és ha netán baja lesz a mostani merevlemeznek, akkor a most vásárolt vegye át a jelenlegi helyét, ezért 7200 rpm alatti nem nagyon jöhet szóba.
20-22 ezernél többet nem nagyon szeretnék szánni a bővítésre.
Előre is köszönöm, aki elolvasta és tanácsot ad.
-
nimfas
addikt
válasz Dave567 #60225 üzenetére
Jelenleg a 240GB-os SSD-re 200 GB játék van feltelepítve... ez kemény 7db játék, a legkissebb 10GB a legnagyobb 70 GB. Magánvéleményem szerint ma még kicsit "luxus" SSD-re játékot telepíteni.
Mellesleg fel van még telepítve pár játék hdd-re is, cirka 280 GB + 531 GB összesen : 811 GB
Ezt azért ssd-re telepíteni nem lenne olcsó mulatság ;-)Nem azt mondom, hogy napi szinten játszok is, de törölni sem akarom, mert ha játszani akarok akkor csak elindítom, max várok 30mp-el többet a betöltésnél, de egy 50-70 GB-os játék feltelepítése 30-40 perc....
Marad egyelőre a 120 GB SDD rendszernek, 240 GB játékoknak (újabb), és az 1 és 3 TB HDD az adatoknak és a régebbi játékoknak. Majd ha valaha jóval olcsóbb lesz az SSD majd akkor cserélem.
-
bigmafa
tag
Sziasztok,
3 vagy 4 TB-os merevlemezt keresnék.
-Valahol olvastam hogy a 3TB-osak hamarabb halnak, gyengébbek int a 4TB-osak.
Nekem a 3TB is elég lenne. Az legfontosabb szempont a megbízhatóság (sok ki-be kapcsolás), és kisebb prioritással, hogy ne legyen elszállva nagyon az ára. Sebesség nem érdekes, adattárolásra lenne csak.Most halódik meg egy WD20EZRX, kb 5 év után (10.000 bekapcsolás, 250 nap üzem), és eléggé para van (szerencsére mentés is)
HGST ára az egekben, az kiesik...
Kösz!
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok akkor még egyszer a fentebb említett HDD amit kérdeztem pontos típusa wd10purx-89e5ey0
azt írtátok rá hogy megfelel a célnak amire szeretném használni (átlagos felhasznalas, játékok, filmek képek stb tárolása & futtatása) Viszont most nézem hogy ez a Model pontosan ez a típus: WD PURPLE SURVEILLANCE Series ami pedig ilyen kamerás megfigyelős dologra lett elvileg kitalálva.. [link]
Tuti jó lesz ez nekem ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
adler741
tag
kb 2 tb játék van,ssd-n kicsit húzós lenne az ára))A wd gold jo lenne csak kb 20 ezerrel drágább.A toshiba 54 volt.
van még 4 vinyo a gépbe 2 db wd green,meg 2 db hitachi 100/100-as még mind (kopp-kopp),,ez a toshiba messze a leghangosabb volt mindközül rezonáltatta a házat is.Lassan már ott vagyok hogy ne legyen gyors,csak menjen sokáig.
szoval két versenyző van:
https://www.pcx.hu/western-digital-6tb-64mb-wd60purz-merevlemez-301333
https://www.pcx.hu/seagate-6tb-128mb-ironwolf-st6000vn0041-merevlemez-397423Puple mellet van 3 év garr,a másik 2 év garr.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
adler741
tag
Pár hete vásárolt toshiba 6Tb vinyom bedszektorosodott,csere garival vettem a pcx-nél.A kérdésem az lenne hogy helyette másik típust választanék ami ugyanabban az árkategóriában mozog.
Seagate Ironwolf 6Tb,vagy Wd purple 6Tb,adattárolásra és játékok futtatása lenne a feladat,Melyik lenne a jobb a toshiba helyett?
Mindakettő az ajánlottak között van.A seagate gyorsabb mint a punrple,de mennyire hangos? -
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy HDD-t a gépemben mert a jelenlegi már eléggé régi és sokat kerreg zúg főleg inkább az utóbbiMilyet ajánlotok ? 2db ssd van a gépemben a rendszernek és fontosabb játékoknak, de kellene hdd a filmek játékok és sok más egyéb tárolására és onnan való futtatására is.
Ami fontos hogy ne legyen hangos sőt az lenne a legjobb hogy ha hangtalan lenne
1TB bőven elég lenne
Amit kinéztem az WD Purple de nem tudom hogy ez mennyire jó?
Illetve ha jó akkor pontosan ez a típus megfelelő e a célnak? wd10purx-89e5ey0Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Dave567
addikt
Üdv
Milyen merevlemezt ajánlotok filmek tárolására meg néha Média Player-el történő lejátszásra?
Igazából 10tb-os lenne a megfelelő, de ezek még nem nagyon elterjedtek, ahogy látom.Üdv
-
SunMount3r
nagyúr
válasz King Unique #60214 üzenetére
Mind 1, ez nem mehet így tovább (1TB-os USB-s bővítgetésekkel nálam), kell egy NAS és jöhetnek a belső winyók...
Akinek nem számít, hogy "portable", annak szerintem tök egyértelmű a választás az árkülönbség miatt (már, ha már van egy NAS-a hozzá). 3TB kontra 1TB, elég egyértelmű...
Illetve ilyen példákat akár a 3,5"-os típusoknál is lehet találni. : Mármint gyárilag USB-s 3.5"-os?
A P300 meg miért áll meg 3TB-nál? Épp 4TB lenne ideális majd nálam.
-
King Unique
titán
válasz SunMount3r #60212 üzenetére
"Amúgy most nézem csak milyen drágák az USB-s winyók manapság. A legolcsóbb (Maxtor) 1TB-os a 2TB-os P300 árában van."
Ja, csak míg a P300 3,5"-os, addig a másik 2,5"-os, amely utóbbiak belső merevlemez formájában is rendszerint drágábbak valamivel... Viszont ennyi erővel az említett Maxtor pont hogy olcsóbb külsőként, mint a benne lévő merevlemez natúrban, pláne a nagyobb tárolókapacitású modelleknél. Illetve ilyen példákat akár a 3,5"-os típusoknál is lehet találni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #60212 üzenetére
Szerk.(idő lejárt): Most nézem, hogy P300-ból nincs is 3TB-nál följebb, az X300 meg drágább, mint a WD RED.
(Amúgy pontosítok: Már egy 3TB-os P300 is alig drágább, mint a legolcsóbb 1TB-os USB-s winyó.)
-
SunMount3r
nagyúr
A P300 tényleg ennyire ajánlott és megbízható, hogy nyugodtan lehet venni WD Puple/Red helyett is?
4TB-ost pl. NAS-ba, hosszú távra?
(Amúgy most nézem csak milyen drágák az USB-s winyók manapság. A legolcsóbb (Maxtor) 1TB-os a 2TB-os P300 árában van. )
-
István89
tag
Sziasztok!
Sokat olvastam a topicot, ezért úgy döntöttem, hogy 2,5 HDD-re cserélem le az eddigi 3,5 merevlemezt. Úgy tűnik jól döntöttem, ezért tudom ajánlani én is a WD10JPLX terméket. Nagyon halk, szinte semmi, szóval köszönöm mindenkinek, aki írt róla.
Viszont van egy olyan tapasztalatom (nem friss, tegnap került be a gépbe), hogy amikor leállítom a gépet olyan hangja van, mintha merevlemezen belül a motor lefékezne hirtelen. Tehát amikor a gép már kikapcsolt, akkor van ez a hang. Bocsánat, ha nem a szakszavakat használom, mert lehet nem azt hallom, de biztos, hogy onnan jön valamilyen érdekes hang leálláskor, mivel a másik merevlemeznél nem volt tapasztalható, bár az alapból hangos volt, de ilyet nem hallottam.
Esetleg ez így rendben van, vagy kell vele foglalkoznom? Mindenesetre még megfigyelem, megpróbálom rögzíteni, ha az segítene Nektek is megérteni a problémámat.
Köszönöm a válaszokat!
-
jasonka
aktív tag
-
Pete1
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Toshiba 1TB 7200rpm 32MB DT01ACA100 -ról? Most elsősorban a parkolásra gondolok...
Sokat parkol? Ha igen, van valami okosság, amivel a FW-ben ki lehet kapcsolni úgy, mint a WD-nél a WDidle3?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Lordvipi
csendes tag
szeretném fejleszteni a gépem mert ez a 500Giga szerintem kevés tudnátok mondani olyan winchestert ami jó is meg olcsó is vagy is ne legyen 30 ezernél drágább általában játék zene film ezekre használom
a konfigom
ASRock H110M-HDV
Intel Core i5-6400
8GB 2133MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Fury Black
GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128bit
500GB Toshiba 3.5" SATAIII 7200rmp
Njoy Supernova Számítógépház, Mid Tower
Corsair ECX450M félmoduláris tápegység, 450W, 80 Plus Bronzeelöre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
Mivel nem vagyok járatos a mostani HDD márkákban vettem egy 1 TB-os WD Purple HDD-t a házamba.
(Nem tudtam, hogy a Purple sorozat egy speciális célra - "felügyeletre" - van kifejlesztve, nálam ez a "fő" winchester- 2 db. Win op. rendszer + az adatok egy része)
Ugyanakkor - ha jól olvasom - ez az altípus jól (jobban) bírja a melegedést (?), ami kifejezetten jó, mert a házam eléggé rosszul szellőzik. (Így is 3 db venti van benne, többnek már hely sincs , viszont vannak porszűrők ).Kérdésem : túl azon, hogy lehet, hogy ez nem a leggyorsabb változat milyen hátrányokkal kell számolnom a WD más típusaival szemben ? (Elsősorban a megbízhatóságra, élettartamra gondolok...)
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
jim bcs
nagyúr
válasz hjtz4t3wrseg #60202 üzenetére
Az a véleményünk, hogy leimádkoznánk a jó istent az égből ha elolvasnád az összefoglalót vagy a téma tudnivalókat. Van külön topikja, itt 2 helyen fel van tüntetve
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Sziasztok !
egy médialejátszóhoz szeretném ezt: http://bevachip.hu/maxtor-2tb-m3-portable-fekete-usb30-kulso-hdd-p517131/mi a véleményetek ?
Előre is köszönöm !!! -
jim bcs
nagyúr
válasz csemiubi #60193 üzenetére
(#60193) csemiubi
Igen, nemrég rendeltem belőle én is egy ismerősnek, itt a teszt.(#60194) Dictator^
Egyelőre csak a hangjára van panasz, nyilván ez sem jó.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest