Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma már nem nagyon lehet így elrontani DVD-t, tekintettel arra, hogy minden íróban van burn-proof. Egyébként pedig nem fogy ki az adat, azaz a burn-proof-nak sosem kell bekapcsolnia, akkor sem, ha két DVD-t írok egyszerre 16X-os sebességgel.
Tény azonban, hogy a vinyóim mind SATA-sok, az írók pedig egymástól függetlenül, külön IDE-n fityegnek (IDE-s vinyót pedig már nem használok).
Kb. havonta elhasználok egy 100-as csomag lemezt, nem is bírnám egy íróval. (Kissé mértéktelenül töltöm a filmeket, hiába no, nagy a család, meg sok a haver...
)
Egyébként a RAID0-ba kötött vinyóimon lévő partícióról egyszerre két íróval is lehet írni, mondjuk már csak 6X-osan, de így még éppen megírják burn-proof nélkül. (Bár ezt a metódust azért nem szoktam forszírozni.)
-
lúzer
veterán
válasz
Intelligencs #1329 üzenetére
És nem rontja el?
Mert a sínrendszer akkor is ugyanaz. -
gumisxxx
tag
Sziasztok! erről tudna valaki valamit mondani:?
WDC WD3200YS-01PGB0 Nekem ezt irja ki az everest! Jó winyó ez?
-
TeeJay
félisten
válasz
erozsolt #1384 üzenetére
hát szerintem most ez a leggyorsabb
Seagate 7200.11 500GB 2tányéros 32MB Cache --> HDTach tesztelég durva amit az első 100GB-on művel sebesség szempontjából(ide szokott kerülni ugye a rendszer partíció)
-
KMT
addikt
-
-
KMT
addikt
válasz
feel good #1388 üzenetére
Ha jól látom, az egy sata1-es lap. Egy jumperrel elvileg meg lehet oldani, hogy sata1 legyen a ma kapható sata2-es vinyó, nem tudom, hogy ennek milyen hátrányai vannak. Lehet, hogy IDE-vel jobban jársz, de majd egy jobban hozzáértő megmondja... Én a WD-re szavazok, de más lehet, hogy nem. Várj a többiek válaszaira. (:
-
Fred10
csendes tag
Melyik a legjobb Winchester 320Gb-os választásnál???? Én a WD-re teszem egyenlőre a voksomat de kivi vagyok hogy mint szakértők egyetértetek-e velem
-
feel good
aktív tag
250+200+160+80+80
Ja, és különfélék. Sejted, hogy zenélnek. Hiába vannak csontra letekerve a ventilátorok, és passzív a vga, ha a vinyók ilyen zajosak. Ez a csere egyik oka..Ahogy ment lefelé az áruk, az elmúlt évek alatt úgy vettem őket, mindig egyre nagyobbat. Olyan két és fél éve nem nyúltam a géphez, és most döbbentem rá, hogy mekkora árzuhanás volt/van.
A legfiatalabbat raknám be rendszervinyónak, és mellé egy 500-ast. Vagy esetleg két új 500-ast, és a használtat be se rakom. Még nem tudom, hogy jön ki.
Az adatbiztonság azért nem játszik annyira, mert a bentlévő vinyókat tele adatokkal rakom a fiókba, ami nagyon kell, az meglesz azokon, meg néha rámentek majd, hogy ha elszáll a gépben lévő, akkor se legyen gáz.
Akkor WD-t vegyek, és tudja kezelni?[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz
feel good #1386 üzenetére
De sok vinyó, és csak 770GB...
Ahogy látom fontos az adatbiztonság neked. Ha van rá keret, akkor én a helyedben 3 db 400, vagy 500 GB-os WD Raid Editiont vennék, és Raid5-be kötném. (A sok kis vinyót meg eladnám.
) Az 1 TB hasznos hely (500as vinyók esetén), és ha valami gáz van, akkor sem vesztesz adatot.
Ha nincs annyi pénz, akkor is WD-t vennék. Szerintem azok a legmegbízhatóbbak, és elég csendesek is.
[ Szerkesztve ]
-
feel good
aktív tag
Sziasztok HDD vásárlás előtt állok, vázolom a gépemnek az ide vonatkozó részét:
-NF7-S alaplap, beledugva egy PCI-os idevezérlő kártya két porttal
-5dh hdd: négy fix, egy rackben
-az idekártyán két-két vinyó
- az alaplapon az egyik csatornán a rendszervinyó és egy rack, a másik csatornán dvdíró és egy rackösszesen 770gb, tápelosztók és idekábelek hada, állandóan kontakhibás valami, rá se lehet tenni a gépház oldalát, stb. borzasztó bonyolult.
egyszerűsítenék, a konkrét kérdéseim:
-a jó három éves alaplapom mit szól egy mai sata2-es up-to-date vinyóhoz, rá lehet dugni a sata portjára, fogja látni rendesen? utolsó bios van benne, ha ez számít..
-melyik 500gb-os hdd-t érdemes megvenni? samsung, seagate, wd? lényeg a megbízhatóság, és a minél halkabb működés..
köszi a választ.
-
Flow
senior tag
válasz
FireKeeper #1383 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
erozsolt
tag
Szerintetek melyik lesz gyorsabb: windowsra, programokra, játékra:
1. Ha a meglévő HD501LJ mellé veszek most egy ugyanilyet, és beteszem őket RAID0-ba?
2. Ha veszek egy Seagate 7200.11-et, és azon használom az első 100GB-on a windowst, mindenféle RAID nélkül.Ez a Seagate 7200.11 van olyan halk mint a Samsung HD501LJ?
Szerintetek nagyon rizikós 2db Samsungot RAID0-ázni? Valakinek halt már meg HD501LJ?
-
Flow
senior tag
válasz
FireKeeper #1377 üzenetére
Köszönöm!
USb-s külső rackbe ezek szerint nem ajánlod? -
KMT
addikt
Az mennyire igaz, hogy az 500as WD lassabb a 400asnál? (WD5000AAKS, WD4000AAKS)
Kevesebb, mint 3000 forint van a kettő közt, ezért gondoltam az 500asra. Mennyivel lassabb/zajosabb? Mekkorák a tányérjai?
-
bishopx2
tag
Honnan tudom melyik vinyó hány lemez van vagy tányér ?
mondjuk 250 GB
320 GB
400 GB
500 GB ezelben mennyi van ? -
Flow
senior tag
Hitachi winyókról mi a véleményetek? Ajánlott, nem ajánlott... Külső ide-s usb rackbe menne. Köszönöm a válaszokat!
-
bishopx2
tag
Lenne egy kérdésem
Mit jelentenek ezek a tányérok és melyik a jobb ha minél több van vagy kevés vagy igy továbbb..... köszi előre is !!!
-
Findzs
addikt
válasz
lorant80 #1370 üzenetére
eszközkezelőben: ide ata/atapi vezérlőkben megtudod nézni
ott van olyan hogy nvidia nforce sarial ata vezérlő
megnézed hogy ott minden rendben van -e
ja még nézd meg azt is hogy az alaplapon sata 1 be van e dugva
meg hogy nincsen e ütközés az eszközkezelőben valahol, kis sárga fekete felkiáltojel valamelyk eszköz mellett
ennek a vinyonak kb 60 mb/s a normális értéke -
lorant80
tag
Köszönöm...!
Végre valaki...!
" ezek az eredmények egy pendrive sebbeségének felelnek meg " - tökéletessen eggyett értek veled...! Ha másolok valamit a HDD-re (ről), szó szerint nem lehet mást a gépen csinálni (zene halgatás, internet stb), mert akadozik és hasonlók...!
fel van rakva a sata driver? - ezt hol tudom beszerezni? alaplaptól függő?
Kerestem de az ASUS honlapján nem találtam ilyesmit...! A lapom ASUS K8N-E.alaplapi chipset driver ? - ez fent van
valami nem oké - EZ SAJNOS ÍGY VAN...!
-
fagy53
nagyúr
-
lorant80
tag
Az 1360-hoz semmi kommentár???
A linkek újra, hátha a hozzáféréssel volt gond...!
http://kepfeltoltes.hu/071220/HDD_TEST_-_QUICK_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071220/HDD_TEST_-_LONG_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071220/BENCHMARK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071220/HEALTH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Findzs
addikt
van rá lehetősgem, hogy vegyek egy 400 as wd re2 es winyot
wd4000yr de a wd honlapján nincs ilyen
ez egy 400 as sata1 -es 16mb caches winyo ( érdekes sata 1 esre2 es 16 mb os winyo)valakinek van valami tapasztalata rola ? milyeb tányérok vannak benne stb.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Te tudtál rá installálni Windows-t? Nekem nem megy fel. Ha beteszem rack-ben a jelenlegi Windows-om mellé, akkor faszán működik, tudok rá fájlokat másolni, meg minden. De ha erre akarom installálni a Windows-t, akkor el is kezdi a telepítést, felmásolja a fájlokat, de utána kiírja, hogy hibás rendszerlemez. Próbáltam másik Win telepítővel, azzal is ugyanez. Én már legalább százszor installáltam Windows-t, de ilyet még nem basztam...
[ Szerkesztve ]
-
dany27
őstag
hi
nah ma meghozták az új HDDmet ami egy Samsung HD501LJ eddig nagyon megvagyok vele elégedve de egyet nem értek a PH!s tesztbe hogy tudtak olyan alacsony hőmérsékletet mérni ?? mert nekem most is 40fokos kb...
Zaja nem sok van a maxtorhoz képest! -
Pópa
senior tag
Üdv.
Most akarom eladni a 2 darab 400-as T7K500-as Hitachi-kat, és venni a helyükre 1 TB diszket.
Ki is néztem a hita 1 TB eszközét (sata2, 32 mega cache).
A kérdésem, hogy mennyi lemezből építették meg, illetve ha van valakinek megjegyzése, vagy tapasztalata, kérem ossza meg velem a vásárlás előtt. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy 250GB-os WD vinyót szeretnék venni, de feltétlenül 1 tányérosat.
- Nem tudom hogyan jelölik az 1 tányérosokat? (hogy keressem)
- Valamint melyik boltot ajánljátok ahonnan beszerezhető?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
lorant80
tag
Szevasztok!
lazydog: elnézést a késői reagálásért...! Kösz a “jumper”- eléssel kapcsolatos információt!
Egy érdekes dologgal találkoztam: nem csak azokon a pontokon lehet úgy “jumper”-elni, h teljesen funkcionáljon a HDD (boot, formatálás stb.) butított formában (SATA I). Ez így rendben van? Abban az esetben milyen üzemben működhetett?
Lehet, hogy nekem nagyok az elvárásaim, de szerintem nem valami gyors a HDD...! A régebbi SEAGATE HDD-m (sima SATA) ettől gyorsabban dolgozik (pl: partíciók közti másolás). Esetleg létezik, hogy nincs valami jól beállítva nálam?
Íme néhány teszt:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071220/HDD_TEST_-_QUICK_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071220/HDD_TEST_-_QUICK_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][url=http://kepfeltoltes.hu/view/071220/HDD_TEST_-_LONG_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071220/HDD_TEST_-_LONG_BENCH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][url=http://kepfeltoltes.hu/view/071220/BENCHMARK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071220/BENCHMARK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][url=http://kepfeltoltes.hu/view/071220/HEALTH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071220/HEALTH_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]Érdekel, hogy mit szóltok hozzá? A HDD hozza-e a papír formát?
Történt egy fura dolog: a HDD Sentinel figyeli a HDD-met...! Körülbelül három nap használat után a program a teljesítményre 50%-ot írt ki, a kondíció maradt 100% (nincs szükség beavatkozásra stb stb információ kiséretében). Egy RESTART után ismét 100%-ot mutat és azóta ez nem is változott (kb: egy hét múlt el)
Ez minek tudható be? Lehet köze a lebutításhoz (jumper)? Hogy a HDD nemtud maximumon (SATA II) dolgozni?Előre is köszönet a segítségért...!
Üdv...
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
no, ezt a három vinyót néztem ki:
HITACHI 320GB HDS722532-PLA380/16MB 7200rpm
SAMSUNG 320GB HD320KJ 16MB 7200rpm
WD SATA2 3200AAJS 320GB 8MB CACHEezek közül melyik a legjobb választás? a hangja is fontos lenne, víz mellé megy...ma kéne pár tipp, hogy melyiket rendeljem meg...
-
Brett apó
tag
válasz
Taníts mester
janijani: Menni fog tuti,nálam is többé kevésbé így van.
[ Szerkesztve ]
-
janijani
csendes tag
Sziasztok
NF7-S2 alaplapom van, ezen két IDE és két SATA csatlakozó. Ez az alaplap hat eszközt tud működtetni?
Azért kérdezem mert jelenleg az IDE kábeleken van 4 eszköz: a vincseszter, egy DVD olvasó,egy DVD író és egy mobilrack. Venni akarok egy új vincsesztert, ha így jó lenne SATA-t veszek ötödiknek szeretném rácsatlakoztatni. -
remington2
senior tag
válasz
FireKeeper #1342 üzenetére
Akkor beszerzek valamilyen hűtőt, mert jelenleg csak a tápventi szellőzteti a házat (bár elég jól, az elejére alulra rakva a kezem érzem a levegőmozgást). THX a választ mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz
remington2 #1341 üzenetére
Ha a két HDD-t egymás alá szereled mindenképpen javasolnék legalább valami minimális hűtést, hogy ne rekedjen meg a kettő között a meleg.
-
fagy53
nagyúr
válasz
A Maxtorok közismerten melegedős fajták, a Seagate-vel ilyen problémád nem lesz.
Ahol a Maxtor-om 52°C, ott a Seagate és a többi 43-45°C között muzsikál.
Ez egyébként inkább nyáron fordul elő. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
a vinyóknak nem kell erős hűtés, általában egy venti a ház elejében megteszi, de azért egy minimális kis légáramlás kell neki. általában át kell jumperelni a sata2-es vinyót.
-
remington2
senior tag
Hali! A közeljövőben hdd-t akarok venni, valószínűleg 320 gigásat, és szinte biztosan Seagate-et. A kérdésem annyi lenne, hogy egy ilyen lemez igényel-e és ha igen mekkora hűtést? (És hol? Alul, felül, elöl? ) A jelenlegi maxtorom 80-as, legnagyobb hőmérséklete amit mértem (persze nem teljesen pontos) 50 fok, de általában nem megy 40 fölé. Hűtés nélkül persze. Ezen lemez mellé venném.
A másik kérdésem a csatolót illeti. A topikot olvasva kiderül, hogy általában kompatibilis a SATA a SATA2 merevlemezekkel, nekem is előbbi vezérlős alaplapom van. Teljesen biztos, hogy megvehetem bele a SATA2 vinyót? IDE sajna már szűkösen van csak, arra nemigen dughatnám.
THX
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz
Devil Smile #1339 üzenetére
egyértelmü hogy a wd
ez nem is kérdés
a samsungrol az én véleményem negativ sajnos -
Devil Smile
őstag
Udv All
Kis segitseget szeretnek 320as vinyot akarok venni.. a kinezett tipusok:
Samsung 320/SATA2/16M (HD301LJ) 2ev gar
WD 320/SATA2/16M (WD3200AAKS) 3ev gar
arban nincs elteres
rendszernek menne..
elore is -
canniball
nagyúr
Csendes, hűvös, gyors (fontossági sorrend) HDD-t keresek 500GB-s méretben, az alacsonyabbik árszegmensből (~25k). Mit tudtok ajánlani? Melyik gyártó? (Samut ne!) Esetleg konkrét típus?
[ Szerkesztve ]
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Ja kérem! Aki ipari méretekben nyomja...
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kérdés: melyiket vegyem?
- WD 500/SATA2/16M (WD5000AAKS)
- WD 500/SATA2/16M RAID (WD5000AAYS)
- Samsung 500/SATA2/16M (HD501LJ T166)
- Seagate 500/SATA2/16M -
Findzs
addikt
azt nemtudom hogy mért kellett 500 as winyobol 8 mb cachést gyártani ?
wd5000aajs[ Szerkesztve ]
-
tytyty
tag
Üdv!
Szeretnék 2 vinyót venni és raidbe(gyors változat, nemtom mi a neve) járatni. 2 versenyző közül kéne döntenem még ma:
Western Digital 250GB 7200RPM 16MB Raid Edition (WD2500YS)
Seagate 250GB 7200RPM 16MB Barracuda 7200.10 (ST3250410AS)
A sebesség lenne a legfontosabb. Zajra immunis vagyok.Azt mondták a boltba,hogy seaget a gyorsabb,de wd raid optimalizált és azért gyorsabb.....szoval nem mondtak semmit
Előre is köszi a válaszokat. -
válasz
yakuza.tora #1327 üzenetére
Az úgy van, hogy a vinyóimon - valami érthetetlen okból kifolyólag - folyamatosan keletkeznek DVD filmek. Mivel DVD-t írni bazi unalmas, ezért ezt hanyagolom. Igen ám, de egy idő után ezt már nem lehet elódázni, mert kevés lesz a hely (~1 T). Ilyenkor el kell kezdenem kiírni a filmeket, viszont ha már írok, akkor szeretem azt gyorsan csinálni. Ezért két íróval írok. Igen ám, de két íróval írni csak két külön vinyóról lehet, különben megmakkan a vinyó: állandóan húzogatnia kell a fejet, hogy kiszolgálja a két írót, és mindig kiürül a buffer. Na, ezért praktikus nekem ugyanaz a tárkapacitás egy nagy helyett két kisebb vinyó formájában...
-
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Intelligencs #1325 üzenetére
Na kész! Ezt a választ még fel kell dolgoznom!
-
Mankó
veterán
Lehetőségem lenne lecserélnem a Seagate 320AS winchesteremet egy 500-as Samsung T166ra, ptom áron. Szerintetek érdemes?
Hang, gyorsaság lenne a szempont. -
válasz
yakuza.tora #1318 üzenetére
Kicsit drága...
Meg praktikusabb is nekem a 2x500 giga, mert akkor egyszerre tudok írni a 2 DVD írómmal, 2 vinyóról.
-
emre33
addikt
Raptorból van már SATA2 és NCQ támogató hdd?
-
-
nova001
senior tag
WESTERN DIGITAL - 250GB 7200rpm 8MB SATA2
ilyet vennék...vagyis egy 250gb satas vinyot akarok venni mit ajánlotok?
mi a különbség sata1 és 2 között?? csatlakozo vagy mibe? nem akarom h ne menjem bele a gépembe...segit nekem valaki
köszi
-
Pukkancs
aktív tag
Hy vinyóvásárlás elött állok azt szeretném megkérdezni, hogy a samsung márkának a spin point változata miben tér el a "sima" vinyóktól?
[ Szerkesztve ]
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Intelligencs #1312 üzenetére
1T-s nem jó?
[link] -
hbruce000
tag
Lehet h gyagyi a kérdés, de 250gb os vinyóból 1 vagy 2 tányérosat érdemes venni?
És miért? köszi! -
kampo81
csendes tag
Megszabadítana valaki egy vadiúj FujitsuSiemens storagebird 500Gb SATA külső hdd-től?30000-ert odaadnám!!!
-
Ilyen Samsung F1-et (500 GB) lehet már valahol kapni Budapesten?
Egyébként nem tudom, sokan honnét tudják ilyen pontosan egy-egy vinyó típusát, én az árlistákon csak ilyeneket látok:
500 GB Samsung, SATA2, 16MB cache. Na, ebből aztán találjam ki, hogy milyen... -
viktor82
őstag
Kérdésem ,ez mond valakinek valamit?
Seagate Barracuda 7200.11 500GB SATA2 7200rpm 32MB NCQ
És nem drága! -
Mercutio_
félisten
Kérdés tárgytalan, begyűjtöttem egy HD321KJ-t
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kis házba kellene rendszervinyónak valami csendes, hűvös, de viszonylag gyors hdd "olcsóér"
Ajánlottak egy WD3200JS-t, nem nagyon találtam tesztet, egybe belefutottam, ott ha jól értelmezem a csendességet dícsérik, de borzalmasan lassúnak véleményezik, gyakorlati tapasztalatok alapján ez relatív lassúság, vagy a mindennapi használatban is érzékelhető pl. egy 250GB-s hitachi-hoz képest.
Vagy várjak pár napot és biztos kapok jobb ajánlatot, mert most úgyis sokan váltanak nagyobb vinyóra? -
Brett apó
tag
Én is most nemrég vettem egy samu 400-t T166-ha jól emlékszem a számuk,eddig szuperül megy. Hüvösnek nem tudom,hogy hüvös e,mert állandóan 39fokot mutat,de majd kézrátétellel megviszgálom
-
dany27
őstag
hali
karira szeretném magam meglepni egy új Winchesterel!
A méret az 4 vagy 500GB
Eddig ezeken a márkákon gondolgodtam samu vs WD
A samu 500as úgy tudom nagyon el van találva azt hiszem itt PH!n is tesztelték!Szerintetek milyen legyen??
Előre is köszi!
-
sunci02
csendes tag
Jó reggelt!
Mi erről a véleményetek?
Samsung HD321KJ 320GB SATA ....
Hogy lehet vissza junperelni SATA1-re?
(Nincs rajz mellékelve....., se leírás.... már csak TI vagytok...) -
TeeJay
félisten
engem meg az 1 tányéros 320gigás mert már a Seagate 250gigás 1tányérosa is veszettgyors
kíváncsi lennék erreamióta vettem haver gépébe olyan Seagate vinyót azóta már tudom hogy én már csak 1 tányéros vinyókat fogok venni mert azoknak nincs csak hangja meg azok nem rázzák a házat
-
hbruce000
tag
Sziasztok!
Némi tanácsra lenne szükségem:
250Gb os SATA v SATA II winchestert szeretnék venni.(WD vagy Seagate)
Annyi típus van, hogy nem igazán tudom melyiket lenne érdemes megvenni, ha esetleg tudnátok ajánlani 1-2 típust nagyon jó lenne.
Egy X-craft 360 ba menne, és így szeretném rátenni usb- n keresztül egy asus w500g premium routerre, amin keresztül szeretném megosztani, esetleg ftp zni(asszem fat32 ben kell formázni FTP hez). Tehát lényegében adattárolásra és állandó üzemre kellene.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest