Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Rebbel #166409 üzenetére
A két kiszemelted közti teljesítmény különbség átlagosan 6-9% játékoktól függően, azaz a 6750XT túlárazott. Jó, szuper, de drága! A 6700XT-hez képest ha maximum 35-40 ezer lenne az árdifi...akkor, de akkor is csak talán.
Használt bányakártyáktól én óvnálak.
Lehet belőlük tényleg nagyon jó darabokat kifogni, olyan embertől aki ésszel használta, és gondolt arra is, hogy ha később értékesíti, akkor ne toljon ki a vevővel. Klímázott, UV-zott, és odafigyelt.
De ez a kevesebb...A másik a garancia.
Én pl. eddig nem is tudtam, hogy ha az AMD - től veszek pl. egy a példának okáért RX 6800XT - t, akkor a garancia az én nevemre szól és NEM RUHÁZHATÓ ÁT, azaz Te nem tudod nélkülem érvényesíteni alkalomadtán...
Én is meghökkentem, de attól még így van.Szóval...a használt bányászcumók...lutrik.
Ha nem vagy allergiás a kissé megemelkedett ventihangra és/vagy fülessel játszol, akkor ez a Te kártyád!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...