Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackkkk
tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném van egy régi Dell Inspiron 1520 as laptopom és szeretnék bele SSD-t.
A kérdésem , hogy ez a laptop Sata I vagy Sata II-es?
Vagy hol tudom ezt megnézni?
Sandisk Extreme vagy a Samsung 840 es javasoljátok? 120 Gb -ról van szó
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: jackkkk
-
jackkkk
tag
hello
köszönöm a segítséget.
Azért kérdeztem rá mert láttam elég nagy írási és olvasási különbséget, és nem nagyon értek hozzá, volt ahol a duplája volt az eltérés típusok között. ez nem számít?
Elgondolkodtató ez a keretes megoldás, de nem teljesen világos, vagyis a működése az igenÉn elvileg külső usb házba akartam belerakni a gyári HDD-t.
Kérdéseim:
- Otthon simán, egyszerűen be lehet építeni ezt a keretet?
- A keretbe megy a HDD? és az SSD meg a gyári HDD helyére?
- Pontosan ebbe a laptopba ez a keret tutira beépíthető?
- A keretnél a kábel csatlakozások vagy ilyesmik nem fognak sebesség romlást okozni a HDD-nél? -
jackkkk
tag
Sziasztok
Segítségetek szeretném kérni veszek egy laptopot és szeretnék bele SSD-t, kérném a véleményeteket melyik lenen bele a legjobb SSD.
1. Mennyi az a minimum/maximum ár amennyit szánsz rá? 50-55k
2. Mekkora SSD-re van szükség? 240-250GB
3. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD? WIN 7 64 bit
4. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII vagy SATA3 a csatlakozó? Laptop, SATA III
5. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? A lenti linken való laptopba fog menni
6. Szükség van-e feltétlenül beépítő keretre és egyéb kellékekre az SSD-hez? Nem, a gyári helyére fog menniErről lenne szó Dell Inspiron 7520 laptop
Spec:
Processzor típus:Intel Core i7
Számozás:3632QM
Memória méret:8GB
Merevlemez méret:1TB
Kijelző méret:15.6
Tipusadeon HD 7730M
Operációs rendszer: WIN 7 64 bit
http://www.dell-shop.hu/dell/laptop/dell_inspiron_7520_laptop__966.htmFelhasználás: 3D tervező programok, néha játék és hétköznapi felhasználás netezés, film stb...
Ezen információk birtokában milyen SSD javasoltok nekem?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest