Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz rup1u5 #73275 üzenetére
Szia.
Régen jók voltak a Fury termékek a kingstonnak. Szerintem ez is jó (de ebben majd megerősítenek, vagy megcáfolnak a többiek is). Viszont amire veszed nem fogod kihasználni a sebességét, igazából felesleges erre a célra. Ha jól látom a VGA alatt lesz elhelyezve a gyári bordával, így még ha melegszik is nem fog gond lenni lesz hűtése. -
tothjozsi96
addikt
válasz rup1u5 #67080 üzenetére
Nem ott kell megvenni, Samsung 860 EVO 1TB
-
nagyúr
válasz rup1u5 #28031 üzenetére
Follow-up - végül A-Data SP610 lett, és lebeszéltem magam a 256GB-ról, maradt 128 Az eszköz egyelőre rendesen működik (még szép...), ha valami van vele, akkor megírom - hátha lehet ez is ajánlott.
Viszont a mellé adott Acronis TrueImage HD 2013 kissé leszerepelt - a korábban remek szoftverből mostanra egy 250MB-os installal rendelkező bloatware lett, és az SSD klónozásába rögtön bele is bukott, értelmezhető hibaüzenetet pedig nem kötött az orromra. Ja, és miután egy csomót túráztatott a lincenszért, végül csak nem teljes verzió lett belőle, és minden indításnál cseszeget, hogy vegyem meg
Hibernálás: az írásterhelésen túl van egyéb oka is, hogy nem javasoljátok? 8GB RAM esetén napi 1 hibernálás az évente cca. 2TB írás, az még annyira nem tűnik vészesnek.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz rup1u5 #28023 üzenetére
Még nem, mert közben nekem is megakadt a szemem az olcsó MX100-on - aztán lehervadt a mosoly, amikor rátaláltam a FW bugra... Szóval A-Data, de nem tudom, hogy 610 legyen vagy 920. Meg most már abban sem vagyok biztos, hogy kell 256GB. Szörnyű nehéz döntés ez, amikor nem vagyok muszájban
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest