Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluto1969
aktív tag
válasz
Erunosta #78014 üzenetére
Mindkettő QLC nand, a Lexar Maxio vezérlővel, a Seagate meg ki tudja, nem tudtam kideríteni a vezérlőjét. Alsó kategóriák, de annyit érnek mint a Hdd- ért. 2 000 huf-fal drágább a Apacer as350x 1tb, most vettem 3 db-ot Micron 176L TLC és SM2259xt vezérlő. Én ezt venném, a többi lutri melyik QLC vagy TLC .Amelyiknél biztos az már drágább (MX500 vagy Samsung 870EVO)
[ Szerkesztve ]
-
PROTRON
addikt
válasz
Erunosta #78014 üzenetére
Nem érdekel a win7 használatod, én is szívesebben használnám mert a win10-et nem csípem a hülye frissítési kényszer miatt...mert ha meg nem frissítesz időről időre összekaksizza magát...
Viszont egyik általad írt típusról sincs sok visszajelzés itt a totyikban, inkább használt piacról egy keveset futott használt server SSD-t vennék, tehát ami 50-100 TB-t futott, az még simán elmegy a Te felhasználásod mellett 10 évet...sok helyen előírás hogy évente cserélni kell az SSD-ket a serverekben akkor is ha keveset futottak, pedig van ami 700-1400 TBW-ig garantált, de még utána is tud működni.
Így picivel többért, de megbízható 2 TB-t kaphatsz, amire a rendszert is áttelepítheted, partícionálod ahogy tettszik....az a 120-as nem egy életbiztosítás ennyi idő után...nem inkább SK Hynix?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Jó kondiban lévő 2,5"-os külső belső HDD-K Eladók !!!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000 MB/s
- (30db) Samsung SATA 2.5" (frissítve: 03.10) (Foxpost:+1200Ft)
- Seagate Spinpoint 2.5 2TB 5400rpm 32MB SATA3 (ST2000LM003) szinte új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest