Új hozzászólás Aktív témák

  • Bluerainbow

    Közösségépítő

    Sziasztok

    Router probléma:

    Jelenleg ilyen routerem van

    A gond a következő. Sokszor szakadozik a net , gyenge a letöltési sebességem , nem megy a youtube , ha bekapcsolom a laptopot is , lehal minden. Végig azt hittem a szolgáltató a ludas. A mai napig. Történt ugyanis hogy volt egy kis áramkimaradás. Nem akart a net visszajönni. Resetáltam a router legalább 10x , semmi. Aztán kipróbáltam direkt-be (pppoe) egyből ment. De a meglepetés csak most kezdődött. 10 x csatlakoztam ujra direkt-be , mind a 10x egyből csatlakozott. Aztán elkezdtem méregetni és tesztelni először router nélkül , majd azzal.

    Direkt (pppoe)


    Routeren keresztül


    Direktben steam letöltés melett hd video ment a youtube-on semmi gond nélkül + ment a laptop is. Routerrel steam melett még a 480p-s video is lassan tölt be , laptop , le is fagyasztja a netet percekre. (mikor a laptopot csatlakoztatom , leáll minden az asztali pc-n steam , böngésző stb)

    A kérdésem: létezik olyan hogy a router levágja az internet sebességet (nem találtam menüjében efféle korlátozási lehetőséget) ? Vegyek uj routert , és ha igen milyet tanácsoltok , mire figyeljek.
    Koszonom szépen

    [ Szerkesztve ]

    Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

Új hozzászólás Aktív témák