-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
BB9000 #103659 üzenetére
Huhh, bonyolult kérdés... Egyszer már részleteztem régebben, de most leírom, pontosabban:
Adott egy kisebb társasház Ausztriában. Az alagsorban van egy router az internet-eléréssel. Abból egy kábel vezet egy switch-be. A switchből sok-sok kábel megy szét az egész házban, mindegyik egy-egy access point-hoz csatlakoztatva. Na most én magából a routerből húzok be a szobámba az ablakon keresztül egy kábelt, arra fogom dugni az Asust. Majd az Asus routeremmel a pincéből jövő internet használatával fogok csinálni egy saját wifi-t külön névvel, jelszóval, hogy csak én használhassam. Csak egyetlen szobában lesz használva a router (gondolom, a két méterre lévő klotyóig meg fürdőig elér a hatósugara
). Egyébként amihez lehet, kábellel fogok csatlakozni, igazából csak a tablethez meg a telefonhoz lesz használva a wifi része az Asusnak. Az újabb Asusokra egyébként elég sok a panasz, ezért választottam egy 2 éves típust, mert alapból egy megbízható márka, plusz a telefonos applikáció is jó pont. Véleményedet előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest