Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
hoffman_ #42674 üzenetére
Több éve winserver futtatok, raid 10, hardveres kártya, nonecc memós egyszerű konfon. Otthonra több mint elég. 1 fagyás sem volt az évek alatt. Memóriahiba, programösszeomlás sem, pedig párhuzamosan fut néhány erőforrásigényes progi, köztük egy kamerarögzítő rendszer is. Szóval sztem fölös.
-
MK VII
veterán
válasz
hoffman_ #23037 üzenetére
Na akkor kezdjük az elejétől..
Tehát.. Esztétikai oka van a ram cserének..
Ha az adatlapodon levő lapod van az egy tök snassz fekete lap.. Lássuk csak mivel is lehet feldobni.. Őőő.. Kb akármivel ami színes..Abban még az XMS memóriák is jól néznek ki.
Igazából a költséghatékonyság és az esztétika miatti cserék nem egy súlycsoport szerintem.Ha Fury akkor ez.
Ha Vengneance akkor már Pro és erre szavaznék.. Kicsit Dominatoros.
Viszont amit előzőleg ajánlottam Corsair az még jobban Dominatoros. De annyit már nem akarsz költeni..Írj egy elékpzelést, hogy milyen színvilág felé akarsz elmenni vagy valamit, mert így tényleg mindig oda lyukadok ki, hogy kb tök mindegy mit raksz bele csak olcsó legyen viszont akkor a 14k-s Curcial is jó.
(#23038) fanci
Igazából szépen leírtad, hogy milyen memória csak azt nem tudjuk meg belőle, hogy konkrétan milyen memória.
Annyi biztos, hogy CL11-es és 2x4gb 1600mhz szóval 11 ezer pízért megérős.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz
hoffman_ #23035 üzenetére
Akkor viszont nézd csak!
Curcial 1600mhz cl9 .. Nem drága és jó!!
És azt a hám' ezret bele tudod tenni a hűtőbe![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest