Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur10
aktív tag
Elolvastam az ajánlásokat, így megrendeltem egy Brother HL-1222WE nyomtatót. Az a kérdés viszont csak most jutott eszembe, hogy ezen a nyomtatón ha beállítottam a wifi hozzáférést, akkor simán csatlakozhatok egyszerre három gépről rá hálózaton keresztül és nem kell a router nyomtató szervere vagy más kavarás, ugye?
-
picur10
aktív tag
válasz picur10 #6907 üzenetére
Ha esetleg más is belefutna a két Samsung közötti különbségbe, ezt a választ kaptam a support-tól:
A két készülék között elsődleges különbség a megjelenési év, az SL-M2022 készülék 2013-as kiadású, míg az ML-2160-as készülék egy 2012-es készülék (a Samsung oldalán feltüntetett megjelenési dátum a forgalomba hozás dátuma)
Az SL-M2022-es készülék jobb feldolgozási sebességgel rendelkezik, illetve több kinyomtatásra váró dokumentumot tud tárolni, köszönhető ez a 600 MHz-es processzorának (az ML-2160 esetében ez csupán csak 300 MHz), illetve a rendelkezésre álló memóriának, amely az SL-M2022-es készülék esetében 128 MB, míg a másik készülékben csak 8 MB.Ez a használatban abban különbözteti meg a két készüléket, hogy míg egy nagy méretű és sok képpel rendelkező dokumentum kerül nyomtatásra számítógépről, ennek a nyomtatását az SL-M2022-es készülék sokkal hamarabb el fogja elkezdeni, és több ilyen dokumentumot át tud neki küldeni a számítógép, amit a nyomtatás befejezéséig felhalmoz a saját memóriájában, így a számítógépről megszüntetve az esetleges terhelést.
-
picur10
aktív tag
Köszönöm! Azt nem is néztem hogy csak usb csatlakozó van rajtuk, az hittem ez már alap.
Ami ajánlottál Epson méretben jóval nagyobb mint a Samsungok. Ahogy néztem a Brotherhez meg nem igazán lehet után gyártott patron kapni.
Tervezek mostanában NAS-t is venni -abban úgyis van printer szerver-, akkor majd egyszerre veszem őket ha pénzügyileg egyszer elérek odáig.De a két Samsung közötti különbségre még nem jöttem rá.
[ Szerkesztve ]
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék otthonra vásárolni. Nem igazán lenne rendszeresen használva, ezért ha jól tudom a lézerrel járnék legjobban. Túl sok igény nincs vele szemben, ha nem extrém drága a festék, akkor a kis volumen miatt nem égető szempont. Inkább a kis méret aminek jobban örülnék.
Három nyomtatót találtam amit kicsinek írnak és megfizethető kategóriában van:
Samsung ML-2160
Samsung SL-M2022
Brother HL-1110EArra nem jöttem rá, hogy milyen érdemi különbség van a két Samsung között.
Ha jól látom, akkor wifit nem kezel egyik sem. Működőképes az a megoldás, hogy a nyomtatót LAN-on hozzákapcsolom a routerhez (TP-Link TL-WR741ND, bár kinézetre nem ilyen lekerekített, hanem szép tégla ) és a notebookkal így wifin keresztül lehetne nyomtatni, a pc-ről meg simán LAN-on keresztül?
Melyiket ajánljátok a fentiek közül (esetleg mást)?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Vaku topic
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- HP OfficeJet Pro 6230 tintasugaras
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben
- LASERJET M4345 MFP multi - sokat futott, de működő - alkatrésznek is
- Ricoh Aficio SP C222SF színes lézer nyomtatő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest