Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
phanzetomox #13008 üzenetére
Én is hasonló célra keresek nyomtatót mint te. Én a Brother MFC-T910DW nyomtatót akartam megvenni, de most nézem, hogy a mostani Epson 5620-as nyomtatóba 3 év alatt bele tettünk 43 ezer oldalt. Igaz, ebből kb 8 ezer oldal az boríték volt.
A Brother T910-eshez havi 50-100 oldalt ajánlanak. Ez nevetségesen kevés. Lehet, hogy csak azért ajánlanak ilyen kevés oldalszámot, hogy azok ne vegyék meg akik nagyüzemben nyomtatnak.
Mi csak kis cég vagyunk, könyvelésre használjuk a nyomtatót, mégis milyen nagy oldalszámok jönnek ki.
Nem is értem a Brothert, hogy irodába hogyan ajánlhatná havi 50-100 oldallal ezt a nyomtatót.
Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy megvegyem-e a T910-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Steam Deck
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest