Új hozzászólás Aktív témák

  • phanzetomox

    őstag

    Sziasztok!
    Az irodámba szeretnék egy nyomtatót, vegyes célokkal. 3 gépről használnák a dolgozók, tehát wifis legyen. Mit tudtok javasolni, ami jó ár/érték arányú és megbízható? :) Életemben nem vettem még nyomtatót, (velünk szembe volt egy nyomda, azzal oldottuk meg eddig, de most bezárt) így kevés elképzelésem van arról, hogy milyen márka vagy típus felelne meg nekem.
    Előre is köszönöm a segítségeteket. :R

    1. Tintás vagy lézer? Nem tudom melyik felel meg nekem.
    2. Fekete vagy színes? 90%-ban fekete, de örülnék, hogyha színest is tud mert egy-két külső nyomdával készített dolgot megoldana. De ha az nagyban keresztűlhúzza a jó választást, akkor maradhat a fekete-fehér is, és majd később veszünk külön színeset.
    3. Mire használnád? Ragasztható csomagcímkék illetve számlák nyomtatása. Ha színest is tud akkor egy-egy brossúra vagy plakát mintája, szórólap terv stb.
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? kb. 1000-1500 Oldal fekete, ha tudna színeset is, akkor 10-15 oldal színes.
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? max 1-2hét
    6. Milyen funkciókat vársz el? Legyen wifis az biztos. Scannelő jó lehet, de nem annyira fontos. Sajnos nem tudom milyen funkció van még ami hasznos lehet irodai használatra.
    7. Mennyi a keret? (Mennyire rugalmas?) 50ezertől 250 ezerig. (fogalmam sincs milyen összegért adnak már használható minőségüt)
    8. Árérzékeny vagy? (A létező legolcsóbb megoldás érdekel, akár bármi áron?) Inkább legyen drágább, de tartós, és hosszútávon költséghatékony, mint olcsón egy fél évente cserélhető. Fontos lenne, hogy viszonylag olcsóra jöjjön ki a laponkénti nyomtatás.
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Nekem mindegy, az egyszerűbb és kevesebb macerával járó megoldást választanám.

Új hozzászólás Aktív témák