Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz Juhaszatti #182618 üzenetére
Ez a típus lett végül, jövő héten jön meg , remélem jól döntöttem.
-
juve600
nagyúr
válasz Juhaszatti #182618 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz Juhaszatti #182613 üzenetére
Ez jónak tűnik, és ugyanezt Amd procival hogy találom?
-
juve600
nagyúr
válasz Juhaszatti #182613 üzenetére
Nekem a LOQ valahogy jobbnak tűnt
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig a noti vásárlással küzdök.
Jövő héten dönteni,venni kell.
Három versenyző maradt, tegnap megnéztem élőben mindet.
Asus Tuf A15 kiesett,túl csicsás, nagyon műanyag érzés.
Hp Victus 16 , jónak tűnik, viszont 300k körül nem találok belőle rtx 4050-el.
Lenovo Loq 15 ,ez tetszik a legjobban,az APH8 -ast néztem,de erre meg azt írtátok hogy a kijelző nem az igazi,de én nem vettem észre rajta😏
[link]
A linkelt típus a fentiek tükrében megvehető szerintetek ? Vagy egyéb ötlet? -
juve600
nagyúr
válasz teptep #182559 üzenetére
Lenovo LOQ 83DX005SHV, Ryzen 5 8645HS, 329999 Ft ,itt nem jó az ár, vagy már elfogyott ahol ennyiért volt ?
-
juve600
nagyúr
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2024. szeptember
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 300k max
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) iroda,munka,minimális játék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? WOT elfusson
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6 ,felbontás nem szempont
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem szempont
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) nem lényeges
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? min 512 ssd/16gb ram
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) usb-c port, esetleg fém ház, magyar- világító bill
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új , számlával[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2024. augusztus eleje
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 300k max
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) iroda,munka,minimális játék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? COD széria minimumon elfusson
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6 ,felbontás nem szempont
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 11
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? min 512 ssd/16gb ram
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) usb-c port, illetve minél kevésbé nézzen ki úgy mint egy gamer noti
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új vagy újszerű , számlával
-
juve600
nagyúr
Ebből a 2 típusból melyik az ajánlott ???
-
juve600
nagyúr
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2024. október
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) iroda,munka,játék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? COD széria minimumon elfusson
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 11
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 512 ssd/16gb ram
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) usb-c port, illetve minél kevésbé nézzen ki úgy mint egy gamer noti
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új, számlával -
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Október elején vennék notit.
300k max
15,6-os méret
Gyártó mindegy.
Felhasználás irodai munka,kis játék.
Minél gyorsabb ok proci, 16gb ram, min 512gb ssd, gyári Win 11.
Ami fontos lenne hogy ne süssön róla hogy gamer noti 😉,ne legyen a hátlapon semmi extra világítás,stb.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Fujitsu LFBKA3510-1 [link] mennyire jó vétel ? full alap gépet keresek, böngészés- office -ra
-
juve600
nagyúr
válasz TheNewDawn #138519 üzenetére
nem hangos a hűtése ? tesztjében olvastam hogy játék alatt van hangja
-
juve600
nagyúr
válasz balazsovics #137840 üzenetére
lehet
-
juve600
nagyúr
üdv
vettem egy ACER E5 575G 57ZL notit, GTX 950 van benne,játékra is használnám,érdemes hűtőt tenni alá ?
láttam itt fórumon a CM Notepal 1 az ajánlott típus -
juve600
nagyúr
üdv
ASUS N551
i5 4200H
8g ram
GTX850M
1TB
128GB1 év garival ,150k-ért jó vétel ?
-
juve600
nagyúr
üdv
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max 200k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) (B)net-office -játék low-mediumon ( cod ww2)(/B)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?-játék low-mediumon ( cod ww2)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? minimális időt
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) nem kell,nem szempont
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? min 8gb ram(bővithető),min 500gb hdd,ssd is lehet de nem szempont,odd nem szempontB]
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) (B)hdmi(/B)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) (B)mindegyik,új jobb lenne de jöhet a használt(garis ) is(/B)[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
Asus notit Győrben hol tudnék átpasztáztatni ?
-
juve600
nagyúr
válasz balazska92 #127744 üzenetére
ennyiért új nincs,de sztem használt sincs
15"-ben esetleg
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz gyenesmartin #127426 üzenetére
Wot - ra elég a HD 4000
-
juve600
nagyúr
válasz gyenesmartin #127422 üzenetére
Attól függ mire kell a dedikált vga
-
juve600
nagyúr
üdv
Asus N56VV-t
CPU: i7-3630QM 3,4 Ghz 4 mag, 8 szál
VGA:
-Intel HD Graphic4000
- Nvidia GT750M -2GB
Memory: 16 GB ddr3
HDD:256 Gb SSDilyen paraméterekkel meg szabad még venni ??
-
juve600
nagyúr
válasz phreakdaprof #127189 üzenetére
ez a gép 135k-ért van fenn itt az aprón 1tb hdd-vel
-
juve600
nagyúr
válasz the dealer #126694 üzenetére
itt az aprón már 2k-ért is van
-
juve600
nagyúr
Üdv
Lenovo T530 milyen anyagminőségre? -
juve600
nagyúr
üdv
Lenovo ThinkPad T430S minőségben hogy viszonyul a HP 8470p-hez ?
ezt a tipust néztem : [link]
-egy láma kérdésem is lenne: ha veszek bele egy sim kártyát akkor azzal mobil netet tudom ezzel használni ?[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
meglévő HP 8470p -mhez képest mekkora előrelépés lenne egy Hp 8570W i7-3720QM 16 GB ram,256 GB ssd,K2000M noti ?
-
juve600
nagyúr
üdv
HP 8470p-t váltanám le 15,6-os méretre
Lenovo T520 jó választás ???
-
juve600
nagyúr
üdv
használt üzleti noti kellene 15,6"-os
nekem 14es hp 8470p van,tudásban hasonló kellene,HDMI csati jó lenne de nem feltétel.ár max 90k -
juve600
nagyúr
üdv
vennék 2db egyforma típusú vezeték nélküli egeret,egyiket én használnám,másikat a feleségem
a 2 noti 3 méterre van egymástól,nem fog összeakadni a két egér ???köszi
-
juve600
nagyúr
ÜDV
a napokban lettem tulajdonosa egy HP 8470p-nek,most már értem mi a különbség laptop meg laptop között
kapott egy 120-as ssd -
juve600
nagyúr
találtam egy ilyet,nekem is ASUS GL552 noti van,ez a 2 tipus meg pont van a pcx-nél
azt milyen progival tudom majd megnézni hogy megy-e a dual chanel ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS Chromebook C523
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest