Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor hajrá rúgd ki őket. Ettől függetlenül ugyanúgy nem fogja a kutya sem venni ezeket itthon ahogy eddig sem. Na vajon miért nincs Thinkpad-Elitebook-Latitude-Precision hegyomlás mennyiségben kirakva? Gondolkozz el miért.
Összes variáció és összes spec meg azért nincs, mert ez egy kb. végtelen hosszú lista lenne, amit értelmeznie kéne Veér Istvánéknak, hogy igen ez az a lokalizáció igen ebben ennyi abban annyi ebben ilyen slot abban olyan és ezzel a panellel meg azzal de csak ha ez meg az. Na ez az a szint ami már nekem sem megy egy szint fölött, pedig ez megy a nap 16 órájában.
Szerintem van viszonteladó, legalábbis nem a gólya hozta eddig sem őket
G771-ről annyit tudok, hogy jó a visszaküldési arány illetve a patentek törésével is áll olyan jól mint a 100k-s tesók.
A feladat "csak" annyi, hogy ár/teljesítményben a lehető legjobbat, és a célnak megfelelően a legkevésbé rosszat kiválasztani adott áron belül.
Ha csak ennyi akkor hajrá, én már beletoltam párszáz órácskát a mostani gémer vackokba és nem tudok olyat mondani amiért kinyílva a tárca, de még csak elméleti szinten sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Kedvező ár! Dell E5570 laptop (15,6FHD/i5-G6/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Latitude 7280 laptop (12,5FHD/i5-G6/16GB/256SSD/Excellent)
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest