Hirdetés
-
GAMEPOD
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chaser #83293 üzenetére
"Ha értenél hozzá nem hivatkoznál egy teljesen más típusú inspironra hány évet ment. "
Nyilván tartósságban nem hivatkozhatok az újra, mivel arról még nem tudhatjuk, hogy hány évet fog menni.
"A régi TP-k meg mennek 10+ évet, ettől a maiak nem fognak sajnos"
Ezt sem tudhatod.
Ami az Inspiron 1525-öt illeti, igen, nagyon gagyi zsanérja van, mint a maiaknak, semmivel sem jobb. Emellett melegszik rendesen, és rosszul szerelhető. Ennek ellenére bizonyult tartósnak. Szóval rohadtul nem az van, hogy maximálisan elégedett lettem volna vele, hanem egyszerűen próbálom reálisan hova tenni.
"Lehet kihúz gond nélkül 5 évet, de hw-esen is elég gyenge."
Ez meg mint írtam, igény függő. Ha csak netezik meg hasonlók, akkor nincs szükség még a bay trailnél erősebbre sem (de már sokadszor leírtam, ebben az árkategóriában U-s Celeron, illetve 4 magos Beema, Bay Trail a jellemző, nem 2 magos Beema). Ha van rá keret és egy ismerős tanácsot kér tőlem, én is jobbat javaslok, pontosan amiatt, mert akkor több évig lesz neki elég, csak ugye ez attól függ, ki mennyit szán rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Formula-1
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Anker powerport atom slim 3 charge station
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest