Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz #35193216 #83288 üzenetére

    Ha értenél hozzá nem hivatkoznál egy teljesen más típusú inspironra hány évet ment. A régi TP-k meg mennek 10+ évet, ettől a maiak nem fognak sajnos. Mivel nekünk is volt 1525 így gyakorlati tapasztalatom van vele. 5. vagy 6. évét húzza. Zsanér vicc, de a belső váz profi, billzetét sok gép megirigyelhetné, ahogy a szerelhetőségét is. Megjelenéskori ára nem is 100k volt hanem 200+. Én már épp elég inspiront láttam azóta gariban. Hm..lehet hogy olyan területen dolgozok?:) Szervizháttér sem aranyból van. Van sok szervize itthon a dellnek, de kevés ami igazán jó. Azok is akkor érnek valamit ha mellettük laksz, nyilván több száz km-t nem utazgatnál a gépért 2x. Mivel szervizgar, így azért nem törik magukat túlzottan, arra ott vannak az NBD-s gépek. Jött már vissza inspiron szervizből úgy, hogy rosszabb volt mint beküldés előtt:) Ha neked tetszik vedd meg, ennyi. Lehet kihúz gond nélkül 5 évet, de hw-esen is elég gyenge.

    szerk: De az a megoldás, hogy gyűjteni kell még hozzá. Azért nincs értelme notebookot venni mert csak. Hosszabb távon drágább lesz a gagyi. De ha vkinek annyi a plafon és meg tudja magát győzni hogy nagyon jó vétel hajrá. Itt jön hozzá már másnap nem adod 85-ért, tehát ha kevés a zseton érdemes akkor már egy pár heteset keresni belőle, legalább az áfát más bukja.

    szabonagyur Asszem premete mondta sokszor, nyugaton már felnőttek a használt dolgokhoz, itt még nem:) Én nem vagyok "csóró", de most is használt gépem van. Új boltból ezer éve volt egy, azt is megbántam.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák