Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem 100/10-es nettel ha eppen a upc-nek is olyan kedve van kb 110/10-et tud a DS213, szoval böven ki tudja hasznalni azt a savszelt. Terheles most igy nem remlik, nem szoktam nezegetni, meg letöltes többnyire ejjel megy, de ugy emlekszem nem nagyon szokott megemelkedni, full savszelen feltöltesnel meg napközben is csak < 6-8% ha mast nem csinalok..
Mas: Akinek van tapasztalata, megirhatna, mennyivel nyujt többet vagy mennyivel jobb a külön föltehetö transmission kliens a Synologyn, mint a gyari (szinten transmission).
Ja igen, azt kifelejtettem, hogy atlagban olyan max 15 torrent fut egyszerre..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest