Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Álltalában ha töltök akkor éjszakára berakom és akkor egyszerre 10-15 torrentet indítok el, és akkor töltögetem vissza ameddig kell. De 20-30nál több egyszerre soha az életbe nem ment. Annyit még kibírhat szerinted? Amúgy nincsen gyors netem.. 16 megabites a letöltési sebesség, feltöltési sebesség meg 1 megabit. Szóval 2 megabájtnál gyorsabban nem menne a letöltés. De így hogy lenne NAS így szerintem egyszerre maximum 5-10 torrentet raknék be egyszerre, aztán szépen lassan lejön, letudom a sávszélkötelezettségem, megnézem és törlöm. De ugye hogy beálljak úgymond ilyen forgóra egyszerre szerintem 20-30 torrentnek mennie kellene.
Amúgy a mérete meg hogy passzív ez a my book live nagyon megfogott és nem is annyira vészes mint egy jobb Zyxel pl. Amúgy az még plusszba jó lenne hogyha belehetne állítani a transmissionba hogy mikor mehet a le meg feltöltés. Még a fenti letöltési meg feltöltési adatok alapján is tudod ajánlani a my book live-ot?
Láttam hogy neked World van, te mennyit szoktál/tudsz futtatni egyszerre?
Amúgy összesen 2 gép van a hálózaton, egy TP-Link WDR3600 gigás routeren.
Dewildoe
Igen azt néztem én is hogy erős a hardver benne, illetve gondolom nem egyszerű megakasztani, így minden további nélkül lehet rajta futtatni sok torrentet is akár.dunkel
Gondolkoztam rajta hogy a 310-eset fogom megvenni, mert még talán az 500Gigás winyóval is el lennék, de minden attól függ hogy pl ez mennyi torrentet tud futtatni illetve mennyire stabil.De most amit Alex91 ajánlott My Book Live-ot az jó választásnak néz ki nagyon, a fent említett mérete miatt is meg hogy hangtalan is. Ha lerakom a földre akkor szerintem annyira vészesen nem melegedne fel. Már csak minden attól függ hogy mennyire lehet leterhelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- OTP Bank topic
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Milyen házat vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- További aktív témák...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 32GB 512GB hun vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7670 16" 4K OLED érintő i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest