Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz hosszug #5650 üzenetére
Hát szvsz a d link nem éppen a magas minpség képviselője, és tudásban sem a maxumum.
És megnézve a weboldalukat, nem is támogat kamerát.
Kamera támogatást én eddig csak a Synology nál, és a Qnap nál láttam.Annyit tudz tenni, hogy ha már megvan a cucc, és a kamera erre lehetőséget ad, akkor ftp én felküldi a photokat, de így bármire tudja küldeni, ez azért. elég fapados megoldás.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US (új)
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest