Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
san2000
tag
Szia.
Igazad van nem irtam részleteket.
Gigabites hálózatom van.
Tp link tl-wr1043nd router + Linksys Switch szintén gigabites.
Minden eszköz CAT6 kábellel van összekötve kívéve pont a popcorn.
Az CAT5-el ,de az eddig elég volt .(több száz filmet néztem meg rajta és egy sem rezzent meg.)
Igaz a Zyxel-el még csak kb 50 de azzal sem volt gond.Határozattan állítom ,hogy arra a célra amit te szeretnél arra teljesen megfelel !
Én nem bántam meg.
Nagyon egyszerű használni és beton stabil.
Nem fogsz csalódni benne !
Egyedüli gyengéje amint írtam a 10 torrent limit és a viszonylag lassú másolás hálózaton.
De márt ezt is megszoktam 50 sec helyet 4-5 perc a másolás ennyi.( egy átlagos 5 Gb-os filmnél)
Ha ennél többet szeretnél akkor legalább a dupláját kell költeni.
Kérdés az ,hogy ár/érték arányban hogy jössz ki jobban.Szerintem a NAS rendszer megismeréséhez tökéletesen megfelel ha később nagyobbat szeretnél akkor is viszonylag kis veszteséggel el lehet adni.
Nem akarom magam ismételni ,de nekem nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest