Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Most nekem kéne egy kis segítség srácok! Szóval Zyxel NSA-210 guruk figyeljenek!
Három dolgot kéne megoldani, és tökéletes lenne a NAS.1. Kívülről is el szeretném érni a NAS-t az internet felől. Ha jól tudom ehhez regisztrálni kellene a DynDNS.com-on és meg kéne adni a címet ahova a NAS mindig feljelentkezik. A routerben kell valamit állítani? Van valami rejtett költség ebben a dologban, vagy full ingyenes? Van hozzá valahol tutorial?
2. Kellene egy jó FTP program a NAS-ra. Nem csak olyan ami feltölt, hanem ami le is tud tölteni, és be is tud jelentkezni a jelszóval védett FTP-re, és ismeri az SSL ill. a TLS titkosítást is. Olyan mondjuk mint a FlasFXP, vagy a FileZilla.
3.A harmadik dolog a Transmission. Az lenne vele a probléma hogy nem tudom úgy beállítani, hogy a belső vinyóra mentse a fájlokat. Nem nagy probléma, de kényelmesebb lenne a dolog.
Ha ez mind működne akkor kiválthatnám a miniPC-ket amiket eddig erre használtam.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest