Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz kovy79 #27669 üzenetére

Nem tudom, milyen NVR volt az, amivel bajod volt, tizenéves távlatban van pár eszközre rálátásom, egyikkel se volt baj soha, és ebből volt analóg kamerás rendszer is. A syno kamerás dolgait ismerem, jelenleg is fut itthon egy kétkamerás ip alapú megfigyelés, nincs velük se gond, ez is megy 2013 óta, ahogy a 20 ezer forintos 4 analóg kamerás is megy 2010 óta.

Szerintem egy ilyen itthon megvehető, rendes biztonságtechnikai üzletből származó cuccal nem igazán tudsz mellényúlni, és árban fele a licenceknek, és akkor még az eszközt bele se számoltuk, én még mindig azt mondom, szerintem inkább költsd kamerákra a megmaradt pénzt, mint licencre.

Idén költözök innen egy 2x ekkora házba, ahol 3x ennyi kamera lesz, oda egész biztosan egy 8-16 csatis nvr fog bekerülni, azt nem lehet ramsomware-rel meghekkelni, backdoorral, ssh-val belépkedni, embedded rendszerre nincs vírus, ha áramot kap, az megy.

De persze ez is egy vélemény, biztosan lesz a másik oldalon is.

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés