Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
válasz
Gawamatsu #20320 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a NAS, amit linkeltél: QNAP TAS-268.
Kipróbáltam a demot, nagyon jól kezelhető a felülete. Esküszöm, mérföldekkel gyorsabb volt lépkedni a menüben, pedig vhol európában van a demo szerver, mint a saját gigabites otthoni hálózatba kapcsolt NAS-omon.Az én NAS-om: Thecus N2560.
Eddig nagyon tetszett, de most, hogy kipróbáltam az a QNAP NAS-t, már savanyú a szőlő.Meg tudná valaki mondani, hogy miért lehet drágább az én Thecus NAS-om, miközben a QNAP szerintem szebb és okosabb?
Tud valaki ajánlani 2 rackes, HDMI kimenetes NAS-t újonnan 80-90K-ig - a Thecus N2560 áráig -, ami legalább olyan jól kezelhető, mint a QNAP TAS-268.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- Black Myth: Wukong
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Bányássz hatékonyan én megépítem a tökéletes riget neked! + Meglévő rig karbantartás/beüzemelés!
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS érintők i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX 34'' Sík UWQHD 144 Hz 21:9 FreeSync IPS LED Gamer Monitor
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest