Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
sztivo #142128 üzenetére
Teljesen tanácstalan vagyok.
A legjobb egy BenQ ZOWIE XL2540K lenne, az allegron a legolcsóbb ~133K, de onnan meg nem tudom okos-e monitort rendelni gari szempontjából szóval inkább 145-160K.
A másik lehetőség amit mondtál Samsung Odyssey G4 S25BG400EU, azt már ~70 - ért kapni, csak hát nem TN.
Ha már IPS még ezt a kettőt néztem a minap:
23.8" HP OMEN 24 ~60K
24.5" Lenovo Legion R25i-30 ~70K
..csak ugye ezek 165Hz - esek nem 240Hz mint a Samsung amit említettél.
Vagy egy Benq Zowie XL2411K használtan 30K. (..de ennek meg nem tudom lenne-e értelme)
Erről mit gondolsz? >> HP Omen X25F
Az a baj hogy TN - t szeretnék, de a 130 - 160K minimum áraknál elgondolkodom hogy lehet inkább feleannyiért egy IPS.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
sztivo #142126 üzenetére
Pont TN monitorokat néztem és akkor láttam meg, de semmit nem találtam róla azért kérdeztem rá.
Az a Samsung IPS ha jól látom nem TN.Kitöltöm már a kérdőívet hátha tudtok valamit ajánlani.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Passz, amennyiért korrektet kapni.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
~24", 1920x1080, 144Hz minimum
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
TN
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
játék
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
6800XT, FreeSync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
DisplayPort
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasságban állíthatóFőleg kompetetív lövöldékkel játszanék azért néztem TN - t, de annyival drágább mint az IPS meg kevés a kínálat hogy nem is értem.
-
ridiculous
aktív tag
Erről a monitorról mit gondoltok? >> GigaCrysta GC-251UXB
Többi hasonló specifikációval rendelkező monitorok bőven drágábbak, duplája - háromszorosa ennek az árának. (56K) -
ridiculous
aktív tag
válasz
magmakocka #133097 üzenetére
Pedig eddig azt írtad hogy mindegy.
- Az mindegy
Nem az igényeid magasak hanem még magad sem döntötted el hogy mit is akarsz. -
ridiculous
aktív tag
válasz
sztivo #133037 üzenetére
Igazából csak csodálkoztam hogy semmit nem találok róla csak a XB323QKNV típust dobálta ki folyton a kereső mindenhol ami ugye 4K - s..
Köszönöm az ajánlást! A monitor formaterve engem kilóra megvett, az elvárásaimat meg túlszárnyalja szóval le is kattintom Oázisnál 140 - ért! -
ridiculous
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok ami egy Xbox Series X - hez lenne használva, meg PC - hez is de ott csak általános dolgokra.
Jelenleg egy Acer KG241QPbiip típust használok, ez kerül leváltásra a box miatt.1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
-100.000 - 130.000FT között gondolkodom
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
-32", 1440p, 144hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
-bármelyik jöhet, ami ajánlott
-egyik sem elvárás
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
-általános + játék
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
-konzolhoz lesz használva, PC - n meg AMD APU - hoz (asszem' akkor Freesync?)
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
-2db HDMI, jack 3,5mm (ha van DP az sem hátrány)
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
-passz.. ha van esetleg olyan monitor amit ajánlotok és rendelkezik vele akkor rendben, ha nem akkor nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
-hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
-egyik sem szükséges, max. a magasságállítás ha van olyan ajánlott monitorAmiket eddig néztem:
-MSI Optix G32CQ4
-Philips 32M1C5500VL/00Előre is köszi a segítséget!
-
ridiculous
aktív tag
Acer KG241QPbiip << Ez a monitor az ajánlott típusok közé tartozik a saját kategóriájában?
-
ridiculous
aktív tag
Hali!
Monitorvásárlás előtt állok.
Elsőnek is kinéztem magamnak egy LG 27MP59G-P monitort, aztán később egy AOC G2590VXQ került a szemem elé.
Nem igazán tudok dönteni.. főként játékra lenne használva (FPS), de mellette sorozatozásra is.
Az egyik IPS a másik TN paneles.
Árban 45.000-55.000FT környékén nézelődök, másra típusokra is nyitott vagyok ha valaki tud valamit ajánlani.
FreeSync-es monitort szeretnék még az a kikőtés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest