Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Remiel #111585 üzenetére
Sziasztok,
én is az új konzolos témában utaznék.
Van egy Dell P2414H-m (FHD és IPS, semmi extra, ezt szeretem) és egy olcsó 43 colos 4K tévém (se HDR, se jó panel).Amire gondoltam:
- 4K monitor, legalább 27 colos, de ha nagyobb, az is jöhet.
- Legyen valamilyen HDR benne (nem tudom, ez a 400-as szabvány jó-e valamire)
- A képfrissítés másodlagos, távolról sem akarok semmi kompetetívet.
- Ha IPS, az jó, nekem bevált.Pl. egy LG 27UL850-W (bár ebből van 600-as meg 650-es is, de nem látom, mi a különbség), vagy
DELL U2718Q (ebből van már újabb szerintem).Köszi!
-
arcitec
addikt
válasz
Remiel #111585 üzenetére
Szürke foltosodás? Bevilágítás?
Vagy ez: [link] ? Az ott egy hibás monitor. Ha olyat veszel ki a dobozból, vidd vissza.Most ez komoly? Még mindig nem ment át, hogy csak azt szeretném tudni mitől van, mi okozza ezt a hibát, az enyémen is ami 8 éves és mostanában jelent meg rajta?
-
-
-
Yany
addikt
válasz
Remiel #92346 üzenetére
Mivel az előző ár, amit itt megírtam a 38wk95-ösre kamunak bizonyult (az eladó Excel tábla hibára hivatkozott), így berendeltem ezt. Szerintem ennyiért (€840 lett nekem a végső ár kiszállítással) ajándék, de persze így is drága. Kb. egy 100-assal olcsóbb a cucc most így akcióban kiszállításostul is, mint itthonról. Igen, 100e Ft-tal.
-
Remiel
őstag
válasz
Remiel #91809 üzenetére
na akkor nekifutok még egyszer hátha...
kinéztem pár monitort, ha valakinek van tapasztalata, vagy ismeri őket jó lenne ha véleményt mondana
vagy ennek a g synces változata (jelenleg nvidia kártyám van, de úgyis cserélni kell mert csak 960)
egy elborult pillanatomban még ez is felmerült bennem, mivel mostanában FPS csak ritkán játszom, bár ki tudja mit hoz a jövő és a vga meg úgyis cserélve lesz
de bármilyen véleményt szívesen meghallgatok, mint írtam először 32" alá nem szívesen mennék már vissza és mivel nem sűrűn cserélgetem a cuccaim, így inkább szánok rá többet
-
kircso13
senior tag
tapasztalat alapján eddig CRT monitorom volt és most vettem egy 22" LED monitort. A crt után az FPS játékok nagyon furik, megfájdul a szemem tőle. Szal meg kell szoknom a lcd monitort (5ms). Képileg nagyon szép. Részemről ennyi tapasztalat van. Technikai tapasztalatokat meg a hozzáértő emberek biztos adni fognak.
-
Meridian
senior tag
Budaörsi Tesco-ban most LG LED 40"-os TV elég jó minőségben, leárazva 149900 FT, akár 10 hónapos 0%THM-es hitelre is...
a bruttó 150ezer Ft ezért a LCD TV-ért nem rossz, de azt figyelembe kell venni, ez nem monitor, csak HDMI portjai meg SUB bemenete van (ez utóbbi szvsz tök felesleges) DVI nincs... amúgy ha elég messze tudja tenni az arcától, akkor mindenre jó.
IPS paneles, betekintési szögekkel nem lesz baj, de a sebessége gondolom a szabvány 8ms-es. Ami szvsz sztem ez is elég, játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest