Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
zippofcy #48919 üzenetére
Egy Dell U2414H boldog tulajdonosa vagyok. Nemrég Cegléden volt egy bő 60 fős összeröffenés Lanparty céljàból. Beszélgetés közben feljött ugyanez a ms vs gamer dolog..... én nem értek ehhez, de utánaolvastam, elmagyarázták felfogtam. Ami ott 8ms az bőven kevesebb mint ami sok màs monitornál 5ms!
Mellesleg a vásárlásról is Isual győzött meg, pedig nem az ő boltjában vásároltam. Ha valami gamer akkor sajnos az esetek 70%ában lehúzás. Van amikor megéri felàrat fizetni van amikor nem.
Mellesleg hármunknak volt ott ilyen monitora és Sz@rmszung, LegajjaG tulajok néztek hogy ez kurvajó bizony.Trollkodás: lehet mutogatni de van minden topikban legalább egy olyan ember aki témàt piszkosul vágja, benne dolgozik, vagy korábban hozzájut dolgokhoz és a tapasztalatait átadja. Kèrdezz körbe hogy akik itt az előbb általam emlitett tag véleménye alapján vettek monitort, ki mennyire azt kapta amit kért. Persze 100% elégedettség nincs de kevés olyan ember van aki mondjuk csalódott. Fogd meg a topik görgetőt és olvass vissza.
Ne akard úgy osztani az észt ami nincs, hogy a legbefolyàsolhatóbb embereket megfogó géjmer jelzőbe kapaszkodol.
No Offense
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest