Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Th1sN04ll #45940 üzenetére
Munkában viszont akadhat előnye a plusz soroknak, a játékokat, meg talán lehet a 3d beállítások szintjén "butítani" (ezek a nagy pixelsűrűségű monitorok pl kevésbbé igénylik az élsimítást). Bennem már első körben felmerült, hogy figyelmedbe ajánlom a wqhd monitorokat, csakhát igen, az a kategória még magasabb ársávban mozog... Ha hasznát vennéd a WCG-nek, itt van egy kedvezményes lehetőség a drágábbik 27-esre, igaz, csak 1 év garanciával... Amúgymeg ha nagyon hardverigényes a játék, 1280x720-ban interpolációs hibáktól mentesen is lehet a WQHD monitorokon játszani, és bár az egy kicsit idejét múlt felbontás (pláne 27 colon), legalább tuti magas framerate-et kapsz kimaxolt 3d beállításokkal is. Én szükség esetén játéknál a FullHD felbontást is el tudom viselni a maga interpolációs kellemetlenségeivel együtt WQHD monitoron... De nem akarlak letéríteni az utadról, én elfogult vagyok, U2713H-t használok, és nagyon elégedett vagyok vele (ellenben nem sokat játszom, és semmi olyat, amit ne vinne a gépem WQHD-ban)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest