Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
a motor hangját akarod felvenni? ahhoz elég 1perces diktafon is..
Az off-os részt arra érted, hogy ha a szülők engedik a nagyobb motort, akkor nem is veszel telót? Legalább levennének egy nagyobb tehert a válladról...
szvsz vegyél K750i-t. jó áron van!''...trend a lelke mindennek...''
-
nemma
addikt
Kompromisszumot mindig kell kötni, ha telefont veszel, én is most tértem át SE-ről Samsungra és nem kevés dologról kellett lemondanom.
Ettől függetlenül a 6233 nagyon jó kis készülék, szinte mindent tud, amit illik egy mai telefonnak és a videófelvevő pedig ugye VGA, amivel már lehet rögzíteni a motoros gyorsulásokat
5300-át inkább ne, legyen csak 6233, szintén a feketére voksolnék -
nemma
addikt
A link elég érdekes lett
Én az E50-et semmiképp nem ajánlanám, nekem egyszerűen kezelhetetlen(nem az S60-as kezelőfelület miatt), a joystick is borzasztó pontatlan és hát még csúnyácska is eléggé.
A 6300 talán szebb, elegánsabb és a kijelzője már 16 777 216 színárnyalatot képes megjenelíteni(ha észreveszed király vagy), azonban a 6233 nekem tartósabbnak tűnik és javára szól még az, hogy működik UMTS hálózatokon is.
Tehát összességében én a 6233-at venném
okos67: Még tuti nem
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A 6070 egy megbízható, olcsó, jól látható telefon. A felhasználók elmondása alapján az MP3-csengőhangok nem szólnak túl jól rajta, de sz.trem nem is ez a fő érv mellette.
A fő érvek a hosszú készenlét és a jól olvasható kijelző (kivétel az erős napfénybeni olvashatóság, mert nem TFT).Xiaomi 13T
-
Sipi16
őstag
Én a 6300 és az e50-en gondolkodnék. Az e50-nek nem olyan szuper a kamerája viszont simbyabos....
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
raver
aktív tag
Látom sok volt ez így egyszerre .
Egy rövidebb lista:
6233 v 6300 v E50
--------------------------
6070 v 6080 v E250
E50 és E250 kilóg a sorból. Előddi mert symbian, utóbbi mert a máski kettőnél hosszabb a ficsőrlistája.
Anyiban változotak az igények, hogy az mp3 nem lenne anyira fontos, de ha van akkor azért ne a legszarabbak közűl legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest