-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz darthsmoke #54369 üzenetére
A szolgáltatók tudják, mely mobilok voltak a hálózatukon, tehát van egy lista, amiből kikereshető, hogy a leadni kívánt mobil megfelel-e a feltételeknek.
Xiaomi 13T
-
darthsmoke
Korrektor
válasz darthsmoke #53742 üzenetére
Sziasztok!
Sajna a Nokia C2-01-est USB-n nem ismeri fel a gépem, úgyhogy nem tudok rajta házilag szoftvert frissíteni. Nem tudtok olyan illetőt vagy GSM boltot, ahol van még Nokia szervizeszköz, amivel rá lehet nyomni másik firmware-t?
Köszi,
G.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
.Szaki.
addikt
válasz darthsmoke #47170 üzenetére
Köszi a korrekciót! Gondolkodni én is gondolkodtam a kérdéseden, engem ott sikerült megfogni, hogy ne a hátlapon legyen a hangszóró. Sajnos a 99%-nak ott van, és való igaz, hogy sokszor tompít is emiatt.
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #47176 üzenetére
Igen, én is láttam, kicsit túlárazták.
Használt is van pár a neten, érdemes lenne megnézegetni, nagy baj nem lehet vele ilyen (relative) kevés idő alatt.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #47174 üzenetére
A kettő között is van olyan S40, ami még jó.
Különben most hogy gondolkoztam rajta, neked pont az én 3720-am felelne meg. Na nem pont ez, mert ez nem eladó, de a 3720-nak jó az akkuja (állítólag, én nagyon nyúzom tehát nekem 2 nap), van jelzőfény a navigációs gomb villog nem fogadott hívásnál és SMS-nél, én sosem vettem észre, mert minden hívást fogadok és minden sms-t olvasok, de létezik a funkció. A kijelző tökéletesen látható tűző napon is, igaz akkor már csak fekete-fehérben. Rezgő szerintem erős, én legalábbis észre szoktam venni még lazább gatyában is hogy rezeg.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #47172 üzenetére
Hm, tényleg érdekes... jobb lett a menü is. Különben ez az S5611 olyan mintha nem is létezne. Itt-ott látni néhány képet a fehérről, de se a gsmarena-n se sehol nincs fenn csak a samsung oldalán. Nem volt nagy marketingje.
Visszatérve a korábbi kérdésedre:
- Hosszú akkumulátoridő - elég relatív, nagyban függ a felhasználástól is, nálam pl egy telefon se bírta 2 napnál tovább, még a híres 6230i sem, szóval nagyjából írd meg mit vársz és mennyit nyúzod mellette
- Megbízható, STABIL működés - ezt számomra csak egy S40 tudja nyújtani
- A kijelző jól látható napfényben - S5610 kilőve, maradnak a nokiák
- Ha leteszem az asztalra, nem némul el, tehát vagy nem alul van a hangszóró, vagy megfelelő a kialakítása és szól akkor is hangosan, ha az asztalon hagyom - hangszóró mindenhol hátul lesz, de attól még nem némul el egyik se szerintem
- ERŐS a vibrája, zsebben megérzem - ez is relatív, kinek mi erős
- értesít az elmulasztott eseményekről - ezt nagyon kevés gombos feature phone telefon tudja
- van valamilyen billentyűzete, amely szövegbevitelre alkalmas - ez ok
- az SMS-eket mappákba lehet rendezni, és lehetőleg a híváslista sem ömlesztett - nokia féle mapparendezést ismerem csak, az egész jó szerintem, híváslista ömlesztett, de külön van mindenhol a fogadott, nem fogadott, tárcsázott, szóval ez a pont is ok
- Jó lenne újonnan venni egy ilyen készüléket... - ok[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #47170 üzenetére
Becs' szó én gondolkoztam rajta, de az erős akkunál elakadtam.
Megnéztem én is a két adatlapot, a processzort nem szokták feature-phone-oknál kiírni, itt mégis megtették, mivel nem tudjuk az S5610-ben mi volt így igazából csak egy szám. A memóira nőtt, ez igaz, viszont az a beszélgetési idő, amit te látsz itt, az W-CDMA (3G) hálózatra vonatkozik és arra az S5610-nek is ezek a számok jöttek ki: [link]
Linkeld be a videot, mert én nem találom.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
darthsmoke
Korrektor
válasz darthsmoke #47164 üzenetére
Sziasztok!
Az én kérdésemre nem reagált senki, de most mást szeretnék mondani.
A Samsung S5611 specifikációját nézegetve feltűnt, hogy itt megnevezik, hogy 460 MHz-es a processzor, erre nem emlékszem a sima S5610-ből. A memória is 256 MB, úgy emlékszem, az elődben csak 108 MB volt. Viszont a beszélgetési idő most feleannyi (5 óra), mint amennyit az elődre írtak.
Láttam egy videót, és több oldalas, widgetes home screen van a telefonon, hasonló, mint az érintős modelleken.
Úgyhogy szerintem nem csak a szín (fehér és fekete), hanem a belbecs és a szoftver is változott...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46376 üzenetére
Kijelző betekintési szöge és színei elég gyérek és a hátlapon kívül az összeszerelés se túl minőségi, de megfelel a célnak és árban is jó, az akku üzemideje sok mindent kárpótol.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46373 üzenetére
Érdekes, ezt még nem néztem meg Asha-ban, pedig pár volt már a kezemben.
A csevegés nézetet ki lehet kapcsolni.Lehet hogy csak az érintősökből hiányzik? Érdemes lenne megnézni az újak közül pár csak gombosat, pl 206-os, 301-es, 515-ös stb.
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz darthsmoke #46373 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nem jó hír de ...
Megnéztem a Samsungomat (C3322). Ott van olyan lehetőség Üzenetek/Saját mappák. Ezen belül lehet létrehozni és nevet adni a mappáknak és ide lehet menteni az üzeneteket. De a megnyitott üzeneteknél az Opció>> majd Saját mappák útvonalon is el lehet ide jutni. Ugyan ezt tudja az én régi Samsung C3050-esem is. Lehet, hogy a koreaiak felhasználó barátabb szoftvert tudnak/tudtak írni?[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46370 üzenetére
Pontosítsd kérlek. A menü/üzenetek/mentett üzenetek közé lehet mappákat létrehozni, legalábbis nálam, jó igaz, ez nem is a legújabb, de 6th edition S40.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz darthsmoke #46370 üzenetére
Az 'Üzenetek' menüponton belül van olyan, hogy 'Archívum'? Én oda szoktam eltenni a fontosabbakat, amiket meg szeretnék hosszabb ideig tartani. (Nokia Asha 202)
Valami hasonlót tud a Samsungom is (C3322) de az most nincs nálam jelenleg és emlékezetből meg nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #44796 üzenetére
C1-01 is tökéletes, van nálunk a családban, hibátlanul teszi a dolgát, a gombok jól kezelhetőek, a kijelző igaz csak 128x160-as, de jó nagy rajta minden (és állítható is). Árban jobb mint a C2-01.
Vagy 1xx széria. 110, 111, 112, 113? Ezeket nézted?
Impossible is nothing
-
Sly Bp.
addikt
válasz darthsmoke #44796 üzenetére
A felső sort sehol nem lehet beszerezni!
De ha veszel egy felújított telefont akkor 6230i-t vegyél vagy 6310i-t!
Amúgy C2-01 lehet jó szerintem csak neked ha tényleg zsír újat szeretnétek! -
Tyer
őstag
válasz darthsmoke #43320 üzenetére
E72, vagy ilyesmi?
E71, E63, E51, E51, nekem volt E66os, nagyon szerettem....Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
alpihun
senior tag
válasz darthsmoke #43312 üzenetére
Nokia asha 302?
Qwerty is, szép is (szerintem), nagyon jól lehet zenélni rajta, mind kihangosítva mind fülessel remekül és ha kell hangosan is szól. A fórumon net nélkül 4-5 nappal dobálóznak akkuidőt illetően. Kártyásan kicsivel több 35ezernél. Én nem használtam speciel, mások véleményét osztom meg most.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #43312 üzenetére
Nokia 5630, symbian is, xpress music is, de persze nem új....
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Futás, futópályák
- Politika
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest