-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz darthsmoke #53742 üzenetére
Sziasztok!
Sajna a Nokia C2-01-est USB-n nem ismeri fel a gépem, úgyhogy nem tudok rajta házilag szoftvert frissíteni. Nem tudtok olyan illetőt vagy GSM boltot, ahol van még Nokia szervizeszköz, amivel rá lehet nyomni másik firmware-t?
Köszi,
G.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy Nokia C2-01-est, de nincs a szoftverben magyar nyelv. Tudtok valakit, aki fel tud pakolni egy friss, magyar szoftvert? Vagy esetleg ahonnan le tudok tölteni egy ilyen firmware-t, és akkor megpróbálom Phoenix-szel feltolni...
Gábor
[ Szerkesztve ]
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
válasz meroly #47173 üzenetére
Köszi. Akkor asszem nagyjából a Nokia 6300 maradt. Az villog oldalt, ha elmulasztott esemény van, jó a kijelzője, és a Nokia még nem cseszte szét a menüt minden hülyeséggel, mint az újakban. (Például a legújabb S40-ben már nincs mappába rendezés az SMS-nél.)
-
darthsmoke
Korrektor
válasz darthsmoke #47164 üzenetére
Sziasztok!
Az én kérdésemre nem reagált senki, de most mást szeretnék mondani.
A Samsung S5611 specifikációját nézegetve feltűnt, hogy itt megnevezik, hogy 460 MHz-es a processzor, erre nem emlékszem a sima S5610-ből. A memória is 256 MB, úgy emlékszem, az elődben csak 108 MB volt. Viszont a beszélgetési idő most feleannyi (5 óra), mint amennyit az elődre írtak.
Láttam egy videót, és több oldalas, widgetes home screen van a telefonon, hasonló, mint az érintős modelleken.
Úgyhogy szerintem nem csak a szín (fehér és fekete), hanem a belbecs és a szoftver is változott...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is elég régóta foglalkozom mobiltelefonokkal, de az utóbbi időben egyre kevésbé találom meg a számításaimat ebben a világban, ami mindenképp az érintőképernyőről és a közösségi szolgáltatások integrációjáról szól.
Keresem a következőknek megfelelő telefont (leginkább feature phone, de kedvelem a Symbiant és a BlackBerry OS-t is):
- Hosszú akkumulátoridő
- Megbízható, STABIL működés
- A kijelző jól látható napfényben
- Ha leteszem az asztalra, nem némul el, tehát vagy nem alul van a hangszóró, vagy megfelelő a kialakítása és szól akkor is hangosan, ha az asztalon hagyom
- ERŐS a vibrája, zsebben megérzem
- értesít az elmulasztott eseményekről
- van valamilyen billentyűzete, amely szövegbevitelre alkalmas
- az SMS-eket mappákba lehet rendezni, és lehetőleg a híváslista sem ömlesztett
- Jó lenne újonnan venni egy ilyen készüléket...Ha van ötlet, nagyon megköszönöm!
-
darthsmoke
Korrektor
válasz meroly #46372 üzenetére
Az az én bajom, hogy ez a feature utoljára valóban az S40 6th Editiönben volt benne. Az újabb Asha telefonokban, ahogy a kolléga is írta fentebb, nem lehet mappákat létrehozni, csak az Archívumba lehet helyezni a beszélgetéseket. De nem tudom megtenni például, hogy külön mappába menjenek a bankos SMS-ek, külön a páromtól kapottak, stb.
Symbian tudja, de amit újonnan lehet kapni, az a C5-03 és az egy hulladék.
Mindenhol ezt a Csevegés nézetet erőltetik, és én azt sem szeretem...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a Nokia mostani S40-es telefonjai le vannak butítva a korábbiakhoz képest.
Például nem lehet az SMS-eket saját magunk által létrehozott mappákba szervezni.Tud valaki olyan, most is újonnan kapható telefont, ami ezt a komoly műveletet tudja? Esetleg C2-01?
Nekem telefonálásra kellene (hosszú üzemidő), jó lenne, ha témázható is lenne, esetleg MP3-hallgatás is menne neki.
Minden ötletet szívesen fogadok...Üdv:
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
válasz meroly #44798 üzenetére
C1-01 már volt a családban, végül is jó lenne, ha elfogadható áron lehetne kapni.
Volt 112 is, de az valahogy nem jött be anyumnak. Azért is keresek valami retróbbat, hátha az jó lesz.
Mindenesetre köszönöm az észrevételeket!I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Édesanyám számára keresek vadiúj Nokia Series 40-es mobiltelefont.
Kritériumok: jól látható, nagy gombjai legyenek (lehet összecsukható is), ne legyen érintőképernyős, egyszerű legyen a menürendszer (Symbian sajnos így nem játszik). Lehet régebbi típus is, a lényeg, hogy 0 perces legyen. Kijelzőfelbontás: esetleg 128*128 is megteszi, de inkább 128*160, vagy 240*320 kellene.
Lehetséges jelöltek: 6233, 6288, 7020, 6300, 6303(i), vagy hasonlók, illetve az újabbak közül C2-01, C1-01, C1-02, vagy hasonlók. Elsősorban független, esetleg Vodafone-os érdekelne. Ár: 5000 Ft - 12000 Ft.Szerintetek hol lehetne beszerezni ilyesmit?
-
darthsmoke
Korrektor
OFF: Edigital-nál újra van Nokia E72. 69.900 Ft-ért. Szerintem vodkát ittak a nyugtatóra, amikor ezt az árat kitalálták.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz alpihun #43322 üzenetére
Asha 302: szép, jó, anyumnak az van, szereti. Nekem viszont az a bajom, hogy a Nokia S40 sokkal, de sokkal butább, mint a Symbian S60.
Jó lenne az E-széria is, csak sajnos újban már nem nagyon lehet kapni, nekem pedig az kéne.
A QWERTY-sek, amik kaphatók, ráadásul idegen kiosztásúak, ami megnehezíti a szövegbevitelt. Na meg persze 55e Ft-ba kerül például egy E6 vagy E72, mindenféle GSM-boltos garanciával, amiről komplett horrorsztorikat lehet olvasni.
Tanácstalan vagyok...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
darthsmoke
Korrektor
válasz meroly #43318 üzenetére
Köszönöm, én vagyok a Symbian mániás srác.
A másikunk keresi a droidot.(Speciel, valószínűleg le kell mondanom a Symbianról, ez esetben nekem is jöhet érintős + billentyűs telefon.)
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is unom az okostelefonokat, pláne az érintőképernyősöket.
Tudtok olyat ajánlani, ami vagy sima vagy QWERTY billentyűzetes, alkalmas MP3-hallgatásra, és sokáig bírja az aksija?
(Igazából én a nem érintős Symbiant imádom, de újonnan olyat már nem nagyon lehet kapni, ha mégis, akkor horror áron...)Köszi előre is:
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szólánc.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest